„Waterloo“ pergalės penkiasdešimtmetis: „Eurovizijos“ finale skambės ir „Abba“

  • Teksto dydis:

Lygiai prieš pekiasdešimt metų „Abba“ ketveriukė su daina „Waterloo“ triumfavo „Eurovizijoje“.

Tai buvo pirmoji Švedijos pergalė šiame konkurse. Tokia sukaktis tikrai nepraslys nepaminėta, juo labiau, kad šiųmetis konkursas vyksta Švedijoje.

Pasigirdo spėlionių ir vilčių, kad ant finalinės scenos vėl išvysime šios grupės narius.

Oficialiame „Eurovizijos“ interneto puslapyje paskelbta naujiena vis dėlto leidžia suprasti, kad legendinės ketveriukės kūrinį atliks ne jie patys.

„Charlotte Perrelli, Carola ir Conchita Wurst pagerbs ABBA didžiajame „Eurovizijos“ dainų konkurso finale“, – skelbiama portale.

Ch. Perrelli konkursą laimėjo prieš 25 metus, Conchita pergalę šventė prieš dešimtmetį.

„1974 m. gimiau, o „Abba“ laimėjo „Euroviziją“. Augdama į juos lygiavausi. Galimybė būti „Abbos“ pagerbimo dalimi yra graži ir reikšminga", – sakė Ch. Perrelli.

Dar viena itin laukiama viešnia – „Eurovizijos“ nugalėtoja Loreen.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Digitalinis Abos variantas , tai kaip 80 metu bobute po plastiniu operaciju , kuri isivaizduoja ir kitiems irodineja , kad jei tik 20 metu....

kažkaip po ABBA ar baba

kažkaip po ABBA ar baba portretas
Buvo ir geresnių dainų. PVZ "In A Moment Like This", kurią net lietuviai išvertė ir puikiai perdainavo ,Būtent ta kur amerikėj dabar ir kiek žydrokas. Kryska ar Inga tik apgailėtina parodija. "Algo pequenito" ir dar tikrai ne viena. Buvo tikrai puikių dainų iki ABBA. Kai dar dainavo o ne traniai po sceną staipėsi ir bobos bazdotos. Verta paklausyti Gigliola. Eurovizinę ir ne - Il condor.

cia tik ivaizdis

cia tik ivaizdis portretas
du barzdoti gamasiekai ir blondine su brunete
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių