Naktinės pramogos „drive-in“ kine Klaipėdoje tęsiasi ir šį savaitgalį

  • Teksto dydis:

Šį savaitgalį „Kino zona“ ir vėl kviečia klaipėdiečius į pamėgtą naktinę pramogą – kiną iš automobilio.

Gegužės 17–19 d. Klaipėdos pajūris prisipildys automobilių ir linksmai nusiteikusių kino gerbėjų. Repertuare – šeši kino filmai visiems skoniams.

Penktadienio vakarą „drive-in“ kinas startuoja provokuojančiu serialo „Trečiadienė“ žvaigždės Dženos Ortegos vaidmeniu filme „Numylėtinė“, po kurio siaubo filmų gerbėjai mėgausis kraują stingdančiu siaubo filmu „Ateik pažaisti“.

Šeštadienį kviečiame šeimas, poras ir kitus gerai nusiteikusius žmones į visai šeimai skirtą animacinę komediją „Kentervilio pilies vaiduoklis“. Laikrodžiui išmušus vidurnaktį laukia dar viena siaubo patirtis – filmas „Voratinklis“.

Sekmadienis prasidės nuo veiksmo filmo „Bitininkas“ su legendine veiksmo filmų žvaigžde Džeisonu Stethemu, po kurio pavojingų pasimatymų niuansus narpliosime filme „Kačių mylėtojas“.

Klaipėdoje jau tradicija tapęs „drive-in“ kino renginys sutraukia nuo 500 iki 1 000 automobilių. Klaipėdiečiai ypač išradingi ir filmus žiūri girliandomis pasipuošę automobilius, kai kurie į seansus atsiveža ir augintinius.

Kinas iš automobilio – puiki proga pakviesti antrą pusę į seniai lauktą pasimatymą, susitikti seniai matytus draugus ar praleisti daugiau laiko su šeima.

Kinas rodomas ant ypač didelės 8x12 m aliuminio ekrano konstrukcijos, visi filmai dubliuoti lietuviškai, o bilietas skirtas automobiliui, kuriame gali būti bet koks skaičius žmonių.

Bilietų sparčiai mažėja, tad skubėk juos įsigyti čia: https://kino-zona.lt/klpdiena.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių