Neseniai atnaujintame take Klaipėdoje – defektai

Klaipėdiečiai, vaikštinėdami Šiaurinio molo taku, pastebėjo, kad neseniai atnaujinto tako danga jau nusilupusi. Veikiausiai tam įtakos turėjo taką užliejęs vanduo, lietus ir kiti gamtos reiškiniai.

Šiauriniame mole ant tako esantys defektai pastebimi jau kurį laiką, nors takas buvo atnaujintas ir atvertas lankytojams tik pernai spalio pabaigoje. Tad žmonėms atrodo keista, kad po metų prireikė remonto.

„Pasivaikščioti Šiauriniame mole visuomet smagu, nes aplinka graži, raminanti, tačiau su šeima čia apsilankę pastebėjome, kad takas neatrodo naujas ar apskritai tvarkytas, kadangi jame pilna broko, danga nusilupusi, atrodo nekaip. Gal reikėtų pasvarstyti apie kitokių medžiagų naudojimą, tvarkant tokius takus?“ – svarstė klaipėdietis Remigijus.

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos Infrastruktūros direktorius Vidmantas Paukštė patikino, kad apie defektus taką tvarkęs rangovas žino ir juos sutvarkys.

„Defektus esame užfiksavę ir perdavę nurodymą rangovui, kad take esantys defektai būtų pašalinti kuo greičiau“, – teigė V. Paukštė.

Paplūdimiuose stengiamasi įvairius objektus – takus, persirengimo kabinas, šiukšlių dėžes – gaminti iš ekologiškų, nekenksmingų aplinkai medžiagų. Tačiau būtent dėl to dažnai vyksta įvairūs remonto ir atnaujinimo darbai.

Klaipėdiečiai ne kartą teiravosi, ar būtų įmanoma medžiagas pakeisti atsparesnėmis, tačiau, specialistų nuomone, kitokios medžiagos kenktų aplinkai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ką \\\\\.../////

Ką  \\\\\...///// portretas
durniai,nematot kokio storio danga,viskas išvogta,nežinot kad Klaipėdą valdo lyber'Ąstai,su gent'Velniais priešakį.

Aferistas

Aferistas portretas
Ekologija jūs rimtai jei patvarimo nėra ar tai ekologija???????? Su galva jums negerai, ir pinigų išmetimas į bala....

.

. portretas
Iš ko čia tas takas padarytas, iš kartono? Darbų priėmimo aktą pasirašęs savivaldybės klerkas jau turėtų sėdėti FNTT kabinete, ir ašarodamas duoti parodymus.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių