Bendrovei „Apoil“ – penkerius metus iš eilės „European Business masters“ 2018–2024 sertifikatas

  • Teksto dydis:

Degalus bendrovėms, ūkininkams ir fiziniams asmenims tiekiame jau 30 metų. Degalų tiekimo sektoriuje tai ypač aukštas įvertinimas ir tuo galima didžiuotis. Didžiuotis, nes aukšti rezultatai nepasiekiami iš karto, staiga.

Tai nuolatinis viso kolektyvo kruopštus darbas. Žinoma, šių rezultatų nepasiektume, jei darbuotojai nebūtų savo srities profesionalai. Nuo čia viskas ir prasideda – darbuotojai, pradedant nuo aukščiausios ir iki žemiausios grandies, turi būti įsisąmoninę, kad dirbama kliento, žmogaus naudai.

Pačios įmonės valdymas turi vykti ne piramidės, bet srauto principu. Be jokios abejonės turime būti sąžiningi, teisingi ir atidūs. Kai vadovaujamasi šiais kriterijais, klientų – draugų ratas plečiasi, o rezultatai puikūs. Tai leidžia turėti dar didesnį draugų ratą, kurių šiandien skaičiuojame jau 500. Tokiu būdu visos šalys išlieka patenkintos, nes jaučiama, kad jomis rūpinamasi, o pats darbas suteikia malonumą.

Dar vienas svarbus, o gal ir svarbiausias, momentas – būtina išlaikyti kuo aukštesnę degalų kokybę. Aukšta degalų kokybė padeda klientams sutaupyti, ir ne tik tiesiogiai, bet ir auginant technikos ilgaamžiškumą. Sieksime, kad bendrovė ir toliau būtų nominuojama šiuo aukšto standarto sertifikatu.

Direktorius Paulius Zaveckas



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pinigų

Pinigų portretas
ėdžia

Ramus

Ramus portretas
Viados reklama??

Ar

Ar portretas
reikia mokėti euriukų už "EBM" sertifikato išdavimą ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių