Europarlamentarai: ES reaguoja efektyviai, bet to per mažai

Grįžti į straipsnį

Nomenklatūra

Nomenklatūra portretas
Kodėl pensininkai nėra išvaromi į pensiją?

Nu, nu

Nu, nu portretas
Ir kas čia auklėja visą Europą? Ar tik ne išsigimęs Kubolius, kurio ir vaikai visi su defektais? Ar ne Rasa Juknevičienė, ta pati buvusioji krašto apsaugos ministrė, kuri milijardinės sumomis kartu su Kaluginu iš UAB Suza išplovė viešuosius pinigus ir maža to, su brokuotomis karinėmis uniformomis, dėl kurių gali karys tiesiog mirti ekstremaliomis sąlygomis, nes audinys neatitinka standartų, aprengsime uvo visą Lenkijos kariuomenę, kuri buvo siunčiama į karštosios karo konfliktų taškus? Lenkai jai dar nepateikė nuo 2008-2009 m sąskaitų už šią aferą? Pateiks, nes .ažis baudos Suzai, kuri kaip UABui buvo skirta 2009 m, tikrai nepakaks. O kur dar kitos jis aferos gydant niekada nepagydoma Landsbergį ir jo išsigimusius šeimos narius tiesiog be įrašų, kad tai psichopatai, idiotai?

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
renka reitingus partijai - 0,78 ir mažiau krašto apsaugai - visų laikų lyderiai - veda Landsbergio partijos sąrašą į Europą

Suduvis

Suduvis portretas
Na jo nuotraukoje patys nemėgstamiausi Lietuvo0je komunistėliai, tarybinis laborantas, su aktyve komjaunuole komuniste.

NERINKIME nei vieno konservatsocdemų KGB-tų atstovo,

NERINKIME nei vieno konservatsocdemų  KGB-tų atstovo, portretas
kurie BRIUSELYJE skandina Europos Sąjungą : KUBILIUS, JUKNEVIČIENĖ , BLINKĖ, OLEKAS, USPASKICH ir kiti Lietuvos n e v y k ė l i a i, kurie dabar sėdi BRIUSELYJE.ir kurie užėmė p a s k u t i n ę vietą iš 27 valstybių--GĖDA !

Anonimas

Anonimas portretas
ŠITIE išvarė mūsų vaikus vergauti į pasaulį,ir prileido svetimtaučių į nepriklausomą Lietuvą.Gal Kubilius pamiršo,kai jo uošvė bandė prichvatizuoti bažnyčią...Tik tam buvo pasipriešinta.Ir tokie parlamente sėdi,didelius pinigus žarsto.Kada jie bus nubausti?

Namo, namo

Namo,  namo portretas
Neveklūs, neskaitantys, kas svarstoma,, bestuburiai klapčiukai be jokios iniciatyvos

Vycka

Vycka portretas
Eikit poilsio, ačiū jūsų paslaugų nebereikia.

Mes

Mes portretas
tiek nebeuzdirbame,kad jiems butu ne permazai vogti!

DU LANDSBERGINIAI NIEKŠAI

DU LANDSBERGINIAI NIEKŠAI portretas
Kai grįšite į Lietuvą ir Lietuva bus laisva nuo tokių niekšų kaip jus, o teisėsauga bus ne landsbergių niekšiškose rankose...atsakysite už viską ką padarėte "gero" Lietuvai...

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Koncervų šunauja tikri komunistinio bloko patriotai.Taip tarnavo net raudonus laurus užkabino.

Galerijos

Daugiau straipsnių