Prieš „Eurovizijos“ finalą – svarbi žinia iš Lietuvos atstovo Silvester Belt

  • Teksto dydis:

Po to, kai šeštadienį, artėjant „Eurovizijos“ finalui Malmės arenoje, paaiškėjo, kad Nyderlandų atstovas dėl incidento dainų konkurso scenoje nepasirodys, atsirado pokyčių ne tik dalyvių eiliškume. Apie tai, ką svarbu žinoti balsuosiantiems, pranešė mūsų šaliai atstovausiantis Silvester Belt.

Lietuvis gegužės 11-osios vakarą „Eurovizijoje“ į sceną turėjo lipti septintas, tačiau dėl jau minėto Joosto Kleino pašalinimo iš dainų konkurso, Silvester Belt pasirodys šeštuoju numeriu.

Nepaisant to, tiems, kurie nuspręs balsuoti už mūsų šalies atstovą, svarbu žinoti, kad balsuojant telefonu ar trumposiomis žinutėmis, reikės įvesti – #07.

Apie tai eurovizinį kūrinį „Luktelk“ finale atliksiantis Silvester Belt gerbėjus informavo instagrame.

Instagramo nuotr.

Šeštadienio vakarą Lietuvos atstovas kartu su kitais 24 dalyviais kovos ne tik dėl žiūrovų simpatijų, bet ir balsų, kuriuos susumavus su tarptautinės komisijos balais paaiškės, kurią vietą „Eurovizijos“ finale jis pelnys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nulis

nulis portretas
be sielos ir vidaus grozio,tik viskas dirbtina ,zeminanciai .

bus kaip as pasakiau

bus kaip as pasakiau portretas
nu ko jus nustebote ir norite jeigu net musu prezidentas gal ne labai noredamas bet visgi isprievartautas ismekeno kad nieko baisaus zingsniuoti piderui r iskrypeliu sou

Geriau Varnikas su ateitim negu lgbt bibciulpys

Geriau Varnikas su ateitim negu lgbt bibciulpys portretas
Be ateities.
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių