R. Žemaitaitis atsisako Seimo nario mandato: pateikė prašymą VRK

Grįžti į straipsnį

tep išeina

tep išeina portretas
kad seimo nario mandatas yra papildomo pavojingumo dalykas - vietoje to kad apgintu į seima žmoniu išrinkta atstova jis / jei ano nesuspėsi laiku padėt/ suvaržys tavo laisve net 10 metu kandidatout ivaldžią? Ir nikap nebsuprontu kap kažkas gal va tep imt ir pašalint seimo nari kuomet i seima rinko ne jie o Lietuvos žmones? Taigi turėtu tik apygarda kurioj kandidatavo atšaukt o ne kokia seimo durniu komisija ar koalicija?

Aukštaičiui

Aukštaičiui portretas
Bla bla bla Žalimo anukas:) Neprastaburniai jus žydukai lietuvos:)

Aukštaitaitis

Aukštaitaitis portretas
Prisiskaičiau čia Žemaitaičio nemaušrių komentarų. Ot, darbštūs žmonės! Tiek prižėrė pagyrų tam nepraustaburniui, kuris tik ir temoka šmeižti kitus, o paskui vieną po kitos pralošinėti civilines bylas, o šiuo atveju - ir Konstitucinę. Ot, tai geras teisininkas, matyt, už tėvelių litus diplomą gavęs, o per paskaitas bendrabutyje uliavojęs. Jeigu kažkam reikia tokių Seimo narių arba Prezidento, tai geriau net nevarkite, neikite į rinkimus. Su tokiais žemaitaičiais, kuriuos mums kišate, galime tik gražulintis, o ne Lietuvą valdyti. Tokie veikėjai atsiranda politikoje tik dėl žmonių bukumo, tai manipuliatoriai, kuriems nusispjauti, kaip jų rinkėjai gyvena, kokie rūpesčiai juos slegia, svarbu, kad būtų kuo daugiau nepatenkintų, ir vis tas nuotaikas pakurstyti. Jeigu visi gyventų šiek tiek geriau nei dabar, būtų labiau pakantūs Nepriklausomai Lietuvai - žemaitaičiai ir gražuliai liktų už borto, niekas tokių prieplaukų niekur, net į kaimo seniūnaičius, nerinktų.

gerovės valstybė

gerovės valstybė portretas
sąrašas pridedamas....

Skaičiau jo programą

Skaičiau jo programą portretas
Protingai mąsto.

Žino ką daro

Žino ką daro portretas
Sėkmės Remigijui Žemaitaičiui kovojant Strasbūre... Jis teisininkas ir ne ubagas, be to rinkimai į EP pakeis daugelį nukvakusių Briuselio biurokratų. Permainų bus, o dabar pirmy į Prezidento rinkimus ir jokių Referendumo maklių. Žymime NE...

MODERATORIUI

MODERATORIUI portretas
ACIU KAD MMANO KOMENTAS ATSIDURE NEBUTYJE. DAVIAU PAVIRSUTINISKAI- NA YRA KAIP YRA.

aš čia paguglinau ką reiškia vardas remigijus

aš čia paguglinau ką reiškia vardas remigijus portretas
kieti tavo tėvukai ir mamytės, iš anksto numatė toki tavo kelia, manau balsuosiu kaip už prezidentą ar už preziką, kaip vaikai kieme pasakė

Fašistinė valdančioji bukagalvių viršūnėlė toliau tęsia

Fašistinė valdančioji bukagalvių viršūnėlė toliau tęsia portretas
susidorojimus su politiniais oponentais.

Pelėda

Pelėda portretas
Kokia sukurta " gerovė" Lietuvoje, tokia ir žodžio laisvė. Baudžia už nuomonę.

.

. portretas
Labai protingas, gabus, įdomus žmogus.Palaikome.

Žemataitis

Žemataitis portretas
net nepaskė tikros tiesos kad žydai II-jo pasaulinio karo genocidą pavertė savo bizniu - tiek žydu nebuvo kiek jie skelbia kad nukentėjo..Iš 20 milijonų Hitlerio nukankintų žmonių žydų buvo 6. Kodėl nieks nešneka apie kitas aukas? Kas jos?..Ogi todėl kad kiti oriai ir pagarbiai atsimena-mini savo Išėjusius kankinius o žydai prekiauja reikalaudami ne tik atlyginimo vos visą pasaulį prisipažystant kaltais, bet ir kompensacijų grynaisiais..Kiek jiems Lietuva jau sumokėjo nuo Lito laikų? Aš bent jau žinau kad po sunkiausio posajūdinio išgrobstymo ir eilinių žmonių apiplėšimų periodo kuomet nekiekvienas turėjo autobuso talonui nuvažiuot į darbą pinigų, šitie ponai išsireikalavo 3 milijonus litų Kad jiems mano suvargus šalis atlygintų karo metu prarastą turtą.. Dabar užteko š liu ai israelio ambasadorei paliept ir MANO AUKŠČIAUSIA VALDŽIA nulinčiavo SEIMO NARĮ už senos vaikiškos skaičiuoklės pacitavimą? Kam dirba Lietuvos valdžia?

:)

:)  portretas
Lietuvoje, kaip suprantu, kremliumi rūpinasi ir viską apie jį žino tik patryyyjotai , nes sakinio be jo kremliaus paminėjimo nesurezga.

Andrej Braterskij

Andrej Braterskij portretas
Uz Zemaitaiti!!!! Uz Lietuva!!!

Cianidas

Cianidas portretas
Kaip patinka tvarto asilams,kai žydauka varo ant Lietuvos ir lietuvių,po to gauna iš iš kvailo,parsidavelio ir negražaus valstybinį apdovanojimą,o koks bebūtų,padeklamavęs eilėraštuką,partijai paliepus konstituciojonio ,,AB"pirmininkėlis(nes tikro KT Lietuvoje nėra) uoliai pripažysta kaltu.A ūŪū kur pedofilą žaliaakinį slepiat konservos?

Vatufkiniai

Vatufkiniai portretas
Tuoj visi nešit kudašių. Tik kur, Kremliui visi netilpsit, beliks čingischanatan

mastanti visuomene

mastanti visuomene portretas
tokius ligonius reiktu hospitalizuoti rokiskio psichiatrine

Vilnietis

Vilnietis portretas
Žydai užvaldė Lietuvą be ginklų. Norėdami užvaldyti Palestiną vykdo genocidą Putinui iki tokio masto žudynių toli..

adjos,seimo kloune

adjos,seimo kloune portretas
Nemuno aušros saulėlydis..atiaaaaaaaaaaaaaaaa

Na man su prezidentu Nausėda

Na man su prezidentu Nausėda  portretas
kaip ir viskas aišku , tik liber socialdemokratai ir pinskiečiai gali už jį agituoti ar atiduoti jam palaikymą . Prezidentui Nausėdai prezidentaujant Lietuvoje išplito atvykėliai iš Baltarusijos ir kitų šalių , ir panašu jau tampa grėsme nacionaliniam saugumui , kuris panašu ir nesukontroliuojamas ?

R.žEMAITAITĮ KONSTITUCINIS TEISMAS NUTEISĖ

R.žEMAITAITĮ KONSTITUCINIS TEISMAS NUTEISĖ portretas
Žydė Kuklenski viešai palygint neseniai pareiškė, kad žydai labiau nekenčia lietuvių nei pastarieji jų, Žemaitaitis vienintelis iš politikų išsakė tai ką galvoja apie sovietinės milicijos aukletėnės netoleransija lietuviams, o prezidentas Nausėda F.Kuklenski vasario 16-osios proga apdovanojo ją Vyčio Kryžiaus ordino Karininko kryžiumi !? Valstybinis apdovanojimas F.Kuklianski..??Stovi šalia prezidento ir abu tokie laimingi čia kaip suprasti, akibrokštas lietuviams tokios dienos proga? Kas per gestas kai ši žydelka pastoviai niekina mūsų tautą, pasirodo prezidentas pritaria o mes norime jį rinkti dar kitai kadencijai?

> domui

> domui  portretas
o koks pačio reikalas ? Likai nesupratęs ką sakė Žemaitaitis ? O" prisišokinėjo" , mano nuomone , eilinį kartą tie , kurie vaidina Lietuvą laisva šalimi , o ne rusijos ar kokios š.korėjos diktatūros valdymu .

Domas

Domas portretas
Prisišokinėjo... O juk dėjosi, kad jūra jam iki kelių.

Klpd.

Klpd. portretas
Žlugo kruopščiai atidirbta tradicinė (dvasių teismo priemonės pagalba..:D) netaip galvojančių seimo narių šalinimo iš politikos schema. Ir ružava konserlibų sindikato svajonė iš posėdžių ir kt. valdžios koridorių 10čiai metų pašalint Žemaitaičio feisą :D) Manau kad jis ne tik šmėžuos prieš akis ir drums ramybę, bet ir tarškės tiesiai kaip pratęs, visur kur galės..:D) O jeigu jam užteks ,,smarvės"nuvaryt iki Europos teismų, tai gali kaip Paksas ar Sacharukas laimėt bylą ir prisidurt prie savo milijonų vieną kitą dešimtį(o gal ir šitą) tūkstančių.Gaila tik kad iš Lietuvos o ne iš tokius ,,numerius" krečiančių korumpulų kišenės..

nu nu

nu nu portretas
jei būtų pasakęs lipo rusas kopėčiom, tai būtų didvyriu tapęs.

Anonimas

Anonimas portretas
Hmm...,o tai kaip su Nausėda, D.Žalimas sako,kad mūsų prezidentas irgi sulaužė priesaiką ir šiurkščiai pažeidė konstituciją?Nedirbo Lietuvai ir jos tautai,o garbino ir skyre didelius finansinius išteklius svetimai šaliai Ukrainai.Kažkodėl lietuviai taip ir nesulaukė žadėtos gerovės.

Tikrai

 Tikrai portretas
Šaunuolis R.Žemaitaitis, sėkmės rinkimuose ...

pagarba

pagarba portretas
Žemaitaičiui, sakančiam ką galvoja, ir nevyniojančiam šudo į vatą.

O man patinka Žemaitaitis

O man patinka Žemaitaitis  portretas
nemėgstu tų , kurie nežino kur gyvena , nežino tautosakos , nežino kas vyksta pasaulyje , nežino ...nežino ..nežino , net kas yra " mergaitė ar berniukas ar dar koks iš 72 ? Nieko neapvogė , gerbia Lietuvos vėliavą . Sėkmės rinkimuose į seimą , o su prezidento rinkimais , manau , reikėtų baigti . Neskaidykite balsų .

kaunietė

kaunietė portretas
Tai vis dėlto nuo lovio atsitraukti niekaip!..

žemaitis

žemaitis portretas
turėtų ir pavardės atsisakyti i neteršti žemaičių vardo.

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
negi dar atsiras žmogelių - budulių, kurie balsuos už šitą nahalą ir karjeristą visuomenės kiršintoją ?

Jonas

Jonas portretas
Palaikau, Žemaitaitį.

Žemaitis

Žemaitis portretas
Išėjus iš seimo protingam ir dalykiškam vyrui, teisininkui gerb. Remigijui Žemaitaičiui, demagogų ir komkonkanapinių santykis Seime šiek tiek, apie 0,8%, padidėja. Kokia laimė dumble.

Gudrus ir pavojingas

Gudrus ir pavojingas portretas
Nenorėčiau tokio prezidento

Va

Va portretas
ir pasirodė visam gražume (demokratija), už teisybės sakymą, nuo kada atsirado išrinktieji ,apie kuriuos negalima kalbėti?

?

? portretas
Kodėl spalviai visus kitus vadina vatnikais?

visokių yra nuomonių

visokių yra nuomonių portretas
Proporcingai dabartiniam gyventojų skaičiui Šalyje , narių t.b. gal ne daugiau 101 ?

Chi

Chi portretas
Keista, kad brangios partijos veikėjas, tikras nusikaltėlis, iš kalėjimo kameros atstovauja seime, o Žemaitaitis, pacitavęs vaikišką ketureilį, teisiamas!

> bukagalvi,

> bukagalvi,  portretas
kas lieja ašaras ? :) Tokie kaip tu bijai Žemaitaičio ir nekenti Lietuvos ?

taip

taip portretas
Gerai vienu penktos kolonos atstuvu bus maziau. Kaip grazu kaip naudingi idiotai ir kremliaus penkta kolona lieja asaras.

teisingai

teisingai portretas
Labai saunu vienu demagogu bus maziau

Degradavęs dvasios ubagas

Degradavęs dvasios ubagas portretas
ir antisemitinė ir kas gali paneigti, kad ne prorusofašistinė žiurkė sprunka nuo moralinės ir politinės atsakomybės.......na ir ačiū Dievui viena šiukšle Seime bus mažiau.....

Stebiuosi ir nesuprantu

Stebiuosi ir nesuprantu portretas
Argi Lietuvos seimo narys duodamas priesaiką, pasižada nekritikuoti ir nieko blogo nekalbėti apie Izraelį ir žydus.? Ar tokie žodžiai yra visų narių skaitomame bendrame priesaikos tekste? Jeigu ne, tai kaip galima sulaužyti tai kas nėra įrašyta priesaikoje

Haroldas

Haroldas portretas
Nepavyko konservatnykams susidoroti. Šaunuolis Remigijau! Sėkmės rinkimuose!

Komentaras

Komentaras portretas
Atviras,brutalus susidorojimas su Seimo nariu,kuris viešina negeroves, negebėjima valdyti valstybę, korupciją. Kuo mes skiriames nuo Rusijos? Štai,kam tarnauja Temidė. Kam tarnaus po rinkimų,kai pasikeis valdžia???

Rinkėjas

Rinkėjas  portretas
Labai teisingai daro REMIGIJUS ŽEMAITAITIS, nes rudenį vėl bus išrinktas į seimą su savo naujai įkurta partija, sekmės rinkimuose REMIGIJAU !!!!

nebalsuosiantis už jį

nebalsuosiantis už jį portretas
Vienintelis būdas išsaugoti savo kailį nevisai suterštą. Dabar tplesnis jo likimas priklausis nuo tų ,kuriuos bandys sudurninti savo kalbomis ir demagopgija

O

O portretas
Va tas kur kalėjime tupi neatsisako

Jo

Jo portretas
Kacapų žiūrkės neša kudašių

Lauksim

Lauksim portretas
rudenį sugrįžtant į naująjį seimą su savo įkurta partija - Nemuno aušra !

O kaip su seimo nariu

O kaip su seimo nariu  portretas
liberaliuoju darbiečiu " dirbančiu " seime iš kalėjimo Gabšiu , nuteisto politinės korupcijos byloje kartu su buvusiu liberalu Masiuliu ? Atsistatydinti padorumo neužtenka , nes išgelbėtas liberalios seimo daugumos balsais ?

o kaip su semunais

o kaip su semunais portretas
kurie padeje ranka ant Lietuvos Konstitucijos duoda priesaika dirbti Tevynes ir Tautos labui ,o dirba savo ir draugeliu verslo interesams ,kodel jie nebaudziami ?

'demokratija'

'demokratija' portretas
prazude Tiesa ,tik kur Žodzio ir Nuomones laisve ! Jis neagitavo ko tai daryti .Jis pasake Tiesa ,kuri tampa baudziama ,kodel ?

kerštingumas – sovietinio žmogos laimė

kerštingumas – sovietinio žmogos laimė portretas
Marazma iš paskos tursena su projektėliu, kaip čia R. Žemaitaičiui dar labiau pakenkti

Galerijos

Daugiau straipsnių