Visa tiesa apie seksą trise: nuo statistikos iki „velniškų“ terminų

  • Teksto dydis:

Daugelis moterų jaučiasi nejaukiai, kai jų partneris užsimena apie seksą trise. Tačiau priežastys nebūtinai yra tokios, apie kokias pagalvotumėte, rašoma yourtango.com portale.

Bėdų kelia ne tai, kad seksas trise yra fantazija, kuriai skiriama per daug dėmesio, ypač iš vyrų pusės, tačiau dėl to, kad moterys pradeda per daug galvoti apie tokią patirtį.

Su kuo tai turėtų vykti? Kaip tai atrodys? Ar jam labiau patiks seksas su kita mergina, nei su manimi? Ar man pačiai patiks? Tai – tik keli klausimai iš daugelio, kurie užverda moterų mintyse šia tema.

Žinoma, kai kurioms smalsioms moterims ši fantazija gali būti tikrai aktuali. Vien mintys apie tokį aktą gali virpinti intymias kūno vietas. Teigiama, kad neįsigilinant į viešumoje sukurtas iliuzijas, ši fantazija gali pasirodyti visai patraukli.

Ką galima realaus pasakyti apie seksą trise?

Sudarytas sąrašas dalykų, kurie gali praversti daugeliui moterų, kai kalba pakrypsta link sueities trise: nuo terminų reikšmių iki statistikos. Jei manote, kad apie seksą trise galvoja kiekvienas vyras, klystate!

1. Seksas trise nėra populiariausia fantazija

Toks aktas nėra geidžiamiausias tarp visų kitų fantazijų! Mičigano universitetas atliko apklausą, kurioje dalyvavo moterys. Seksas trise kaip fantazija buvo pačioje sąrašo apačioje. Ir kas būtų pagalvojęs?

2. Australai – tokio sekso profesionalai

Remiantis apklausų duomenimis, australai labiausiai linkę užsiimti seksu trise. 28 proc. apklaustųjų tvirtino, kad tokią patirtį yra turėję. Greičiausiai būtent Australijoje tokią fantaziją įgyvendinti šansų daugiausiai.

3. Amerikiečiams toks seksas – neįdomus

Vos 19 proc. amerikiečių tvirtino, kad yra dalyvavę tokioje sueityje. Jei ši statistika liūdina, verta apsilankyti Australijoje.

4. Vos kelios moterys tuo užsiima

Ar bent jau taip teigia, nedrįsdamos prisipažinti. Atliktos apklausos parodė, kad mažiau nei 10 proc. moterų tikino, kad yra užsiėmusios seksu trise.

5. Ne, ne visi vyrai apie tai svajoja

Manėte, kad kiekvienas vyras nori bent kartą gyvenime permiegoti su dviem moterimis? Nevisai. Atlikti tyrimai parodė, kad 25 proc. vyrų visai nedomina seksas trise. Tik 33 proc. vyriškių nurodė, kad tai yra jų fantazija numeris vienas, kurią jie norėtų įgyvendinti su savo partnere.

6. Tokiu seksu užsiima jaunesnės

Atlikta apklausa parodė, kad moterys, kurių amžius yra nuo 18 iki 24 ir nuo 35 iki 44 yra net keturis kartus labiau linkusios išbandyti seksą trise nei tos, kurioms yra 65-eri ar daugiau metų.

Galbūt kažkam nusiris akmuo nuo širdies žinant, kad jų močiutė greičiausiai nedalyvavo tokiuose dalykuose. Tačiau tris kartus pabelsti į medinį paviršių visai verta.

7. Seksas trise, kai dalyvauja du vyrai ir viena moteris

Tokia praktika vadinama „Velnio trikarčiu“. Gal tai kiek keistas pavadinimas, tačiau galbūt kai kuriems patinka „pašokti“ su nelabuoju. Kai kuriems patinka ir su juo mylėtis.

8. Moterims toks seksas nepatinka

Pagal pateiktus duomenis, daugiau mažiau aišku, kad moterims tokia sueitis nėra labai dominanti. Tačiau kai dalyvauja vyras, moteris ir dar vienas vyras? Pasak tyrimų, tai dailiosios lyties atstovių irgi visai nedomina. Vos 2 proc. moterų teigė, kad yra bandžiusios „Velnio trikartį“. Ir tai buvo vienkartinė patirtis.

Kodėl? Tyrėjai tikina, kad seksas trise, kai dalyvauja du vyrai, yra visuomenėje matomas kaip tabu. Kai kurios moterys nenori net neįpareigojančio ar atsitiktinio sekso su vienu vaikinu, net nekalbant apie du. Beje, užsiimant tokia sueitimi kyla svarbių klausimų, tiek dėl fizinio saugumo, tiek dėl kūniškos mechanikos.

9. Yra ir programėlė

Jeigu jus domina seksas trise ir norite pakaitinti miegamojo reikalus, tam buvo sukurta programėlė „3nder“. Veikia ši panašiai kaip „Tinder“, tačiau skirta yra susirasti būtent trečiam asmeniui. Jei matote, kas jus sudomina, brūkštelkite į dešinę – viskas taip paprasta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Virga

Virga portretas
O kaip sekas su arkliais ir šunimis ?

hhhhh

hhhhh portretas
Kodel leidžiama rašyti tokius šlykščius straipsnius.Juos skaito paaugliai.Jus ten gulėkite nors su šunimis ir ne po tris o po 10 ,jeigu norite, ,bet viešinti ir siūlyti visiem nėra reikalo..

Anonimas

Anonimas portretas
Kas yra nežmonišką ,tas yra nepriimtina.Iškrypeliai gali tik tokio sekso norėti.
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių