Lietuviai grįžta prie tradicijų ir duoną vis dažniau kepa namuose: kaip pasiekti tobulo rezultato?

Grįžti į straipsnį

Juozas

Juozas portretas
Tai kad žmonės buvo priversti pradėti kepti duoną namuose, nes didžiulėje Maximos duonos lentynoje nėra ką išsirinkti. Dabar tapo labai populiaru tiekti žalią duoną. Bandžiau "Ukmergės duonos" medalininkės- aplimpa peilis žalia koše raikant. Arba "balto pyrago" duona- padas vos vos rusvas, plutelės tik pėdsakas. Matyt, taip taupo, nes nepilnai iškepta daugiau sveria. O dar tas kvailas raikymas... Riekelės sudžiūsta, susiraito, ima trupėti, pelyti. Duonos vartojimo trukmė smarkiai sutrumpėja. Bet nėra iš ko rinktis. Pati Maxima kepa puikius naminius batonus. Būna ir raikyti, ir ne, todėl gali pagal parduodamus kiekius daryti išvadas, kas labiau tinka pirkėjui.

Galerijos

Daugiau straipsnių