Balyje išgelbėtas beveik prieš savaitę į šulinį įkritęs turistas

  • Teksto dydis:

Indonezijos kurortinėje Balio saloje išgelbėtas britų turistas, beveik prieš savaitę bėgdamas nuo laukinio šuns įkritęs į apleistą šulinį ir susilaužęs koją, pirmadienį pranešė policija.

Anot jos, 29 metų Jacobas Robertsas (Džeikobas Robertsas) pateko į beveik tuščią 4 metrų gylio betoninį šulinį ir šešias dienas negalėjo iš jo išsiropšti, kol šeštadienį Pečatu kaimo ūkininkas išgirdo, kaip vyras silpnu balsu prašėsi pagalbos.

Kaimo gyventojai davė jam maisto ir vandens ir mėgindami padėti metė jam virvę, tačiau vyro nepavyko ištraukti dėl jo patirtų traumų.

Policijos viršininkas Yusakas Agustinus Sooai (Jusakas Agustinus Suajus) nurodė, kad vėlai šeštadienį vietos paieškos ir gelbėjimo agentūros specialistai, naudodami asmeninės apsaugos priemones dėl koronaviruso protrūkio, ištraukė J. Robertsą ir nugabeno jį į netoliese esančią ligoninę.

„Jis sakė pareigūnams, kad bandė pabėgti nuo jį besivijusio laukinio šuns, – nurodė Y. A. Sooai. – Jis liko gyvas tik todėl, kad gėrė šulinio vandenį.“

„Jis atrodė liesas ir sužeistas“, – teigė Y. A. Sooai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių