Nusifotografuoti norėjusi turistė matant vyrui nukrito į ugnikalnio kraterį

Turistė iš Kinijos per fotosesiją Indonezijoje nukrito į ugnikalnio kraterį.

Apie skaudžią nelaimę praneša asiatoday.id.

Nelaimingas atsitikimas įvyko praėjusį savaitgalį, balandžio 20 dieną Javos salos rytinėje dalyje. Sutuoktiniai iš Kinijos kartu su turistų grupe išvyko prie Ijeno kraterio.

Pakilę į viršūnę, keliautojai nusprendė nusifotografuoti saulėlydžio fone. Tačiau noras turėti gražią nuotrauką šeimai baigėsi tragiškai. Moteris žuvo, o jos vyras liko našlys.

Moteris atsistojo prie skardžio krašto ir pradėjo pozuoti nuotraukai. Tačiau keliautoja netikėtai paslydo ir nukrito matant vyrui. Turistė iš Kinijos patyrė sunkių traumų.

Dėl patirtų sunkių sužalojimų moteris mirė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Egis

Egis portretas
Menkas nuostolis Kinijos skruzdėlynui, o jei rimčiau, tai dar vienu kvailu savimyla dabartinėje pasipūtėlių visuomenėje mažiau ,nes tokiem niekas nesvarbu išskyrus tik juos pačius.

krentant

krentant portretas
galėjo dar išsiųsti video į snukiaknygę, būtų gavusi daug laikų.

Mačiau savo akimis

Mačiau savo akimis portretas
Kaip porelė ant Strombolio Sicilijoje fotografavosi. Užkopėm, krateris apačioje, nuolydis nuo krašto status ir birus, nuslydęs neužsikabinsi, be malūnsparnio neištrauks, o dar gali lavos pliūpsnį gauti jei pasiseks. Gidas nubrėžė liniją už kurios neiti, susodino mus gėrėtis lavos fejerverkais. Sėdim, gurkšnojam, vandenį, foto darom. O porelė povestuvinėje kelionėje puolė fotkintis ant paties krašto. Kas juokingiausia, tas vienas papildomas žingsnis nekeičia absoliučiai nieko. Matosi lygiai tiek pat. Ir dar nugara į kraterį, kai nemato kur kojas stato. Tokių negaila.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių