GJan surengs dar vieną koncertą „Žalgirio“ arenoje: dabar jaučiuosi užtikrinta

Socialiniuose tinkluose dainų autorė ir atlikėja paskelbė ambicingo, jau antrojo savo muzikinėje karjeroje, koncerto Kauno „Žalgirio“ arenoje datą ir kviečia ten susitikti 2025 m. sausio 18 dieną.

„Kai pradėjom organizuoti savo pirmąją areną, pažadėjom sau, kad jei kitą dieną po arenos nebenorėsim nieko daryt, jausim didelį nuovargį ir norėsim pertraukos, vadinasi mums nepavyko. Bet labai gerai pamenu kitą dieną po pasirodymo Kaune. Atrodė, kad fiziškai visiškai jėgų neturiu, bet į galvą plaukiančios mintys be sustojimo sukosi apie viską, ko dar šioj erdvėj nespėjau pasakyt, apie naujas idėjas ir užmanymus, apie beribes galimybes ir didelį norą grįžti“, – rašė GJan.

Koncerto dalyvių laukia pasirodymas, kuriam GJan su komanda ruošiasi jau dabar. Energinga, emocijų ir gyvenimo spalvų kupina saga, kuri, kaip sako atlikėja, tinkama klausyti ir stebėti tik tam pritaikytoje arenos erdvėje.

GJan pažada – klausytoją pasitiks visiškai nauja patirtis.

Arenos pasiruošimo ir pasirodymo metu labai artimai susipažinau su šia erdve ir jos galimybėmis. Dabar jaučiuosi užtikrinta tuo, ką dar galiu iš jos pasiimt ir ką galiu duot savo klausytojams. Žinau, kad tai bus įsimintiniausias koncertas, kokį esu kada nors surengusi. Tai bus nauja visų mano patirčių SÃGA”, – socialinėje erdvėje jausmais dalinosi atlikėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaustukas

Klaustukas portretas
O kas ta GJan, iš kur, ir ką duos mums ta jos SAGA ? gal geriau užtrauktukas?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių