Kvartalas „Pamiškė“: namai, į kuriuos norisi grįžti

  • Teksto dydis:

Dairotės naujo būsto savo šeimai ar investicijai? Verta pasidomėti Kauno rajone, šalia žaliuojančio Nevėžio kraštovaizdžio draustinio kylančiu gyvenamųjų namų kvartalu „Pamiškė“.

Gamta ir istorija

„Pamiškė“ – namai gamtos apsuptyje, nenutolus nuo aktyvaus gyvenimo ritmo. Užliedžiuose, prie pat Kauno, įgyvendinamą projektą sudaro 30 individualių namų. Kviečiame jus atvykti.

Vakariniu Užliedžių pakraščiu teka Nevėžis, jo šlaitas patenka į  Nevėžio kraštovaizdžio draustinio teritoriją. Draustinyje ant upės kranto netoli Užliedžių įrengta pažintinė poilsio aikštelė.

Nevėžio vingiai itin vaizdingi bet kuriuo metų laiku. Tai vieta, idealiai tinkanti tiek aktyvaus, tiek ramaus poilsio mėgėjams. Gausu takų, takelių maloniai ir svajingai pasivaikščioti, energingai bėgti kilometrus ar  pasivažinėti dviračiais vaizdingomis apylinkėmis.

Užliedžiai įdomūs ir savo gamta, ir istorija. Minimi nuo XVII a. Vėliau čia veikė Užliedžių dvaras. Lietuviškos spaudos draudimo metu veikė slapta lietuviška mokykla.

Kvartalas statomas sklype, nuo kurio iki parduotuvės – 2 km, o 3 km iki viešojo transporto stotelės, darželio, kavinės, sporto klubo, mokyklos, grožio salono. Užliedžiuose veikia bendruomenės centras, kultūros centras su aktyviais meno kolektyvais, biblioteka, Užliedžių mokykla-daugiafunkcis centras.

Užliedžiuose, Pienių gatvėje, šiemet atidarytas naujas modernus aštuonių grupių darželis, kurį lankyti gali 118 mažylių. Šiame darželyje įrengtas sensorinis kambarys ypač naudingas specialiųjų poreikių vaikams.

Mūsų statomi nauji butai, kotedžai ir namai pasižymi nepriekaištinga kokybe ir pritaikyti žmonėms, turintiems skirtingų gyvenimo prioritetų.

Stato vystytojas

„Pamiškės“ projektą inicijavo, vysto ir jį įgyvendina didelę patirtį nekilnojamojo turto srityje turinti Lietuvos bendrovė „Norvegijos kontaktai“.

Stabilumas, kokybė ir atsakomybė už savo darbus lėmė klientų ir verslo partnerių pasitikėjimą. Projektai atitinka naujausius būstui keliamus reikalavimus ir dažnai viršija klientų lūkesčius.

„Mūsų statomi nauji butai, kotedžai ir namai pasižymi nepriekaištinga kokybe ir pritaikyti žmonėms, turintiems skirtingų gyvenimo prioritetų“, – teigia „Norvegijos kontaktų“ atstovai.

Ši bendrovė sėkmingai įgyvendino daugybę NT projektų ir turi septyniolikos metų patirtį.

Modernūs ir patvarūs pastatai

30 individualių namų kvartalui „Pamiškė“ parinkta rami, jauki ir saugi kaimynystė, jums nereikės sukti galvos dėl kokybės, komforto namuose ir kvartalo infrastruktūros.

Namai statomi iš itin kokybiškų ir patvarių medžiagų. A++ energinio naudingumo klasės kartelė leis pajusti namų ekonomiškumą – džiaugsitės mažomis eksploatavimo išlaidomis visais metų laikais. Lanksčiųjų plytelių fasadas suteiks solidumo ir užtikrins unikalų ir dinamišką vaizdą kasdien.

Nepamirštas ir tvarumas. Egzistuoja itin daug mažų detalių, kurias pakeitus kasdienybėje galime prisidėti prie aplinkos tausojimo. Šiame projekte rasite energiją taupantį apšvietimą – LED šviestuvai ir judesio davikliai leis sumažinti elektros suvartojimą.

Projektui parinktas aeroterminis šildymas oras–vanduo. Šią sistemą patogu valdyti, ji užtikrina komfortą, tyliai veikia, be to, žemos energijos sąnaudos.

Terasos ir kiemas

„Norvegijos kontaktų“ atstovai atkreipia dėmesį, kad didžios idėjos gimsta atvirose erdvėse, kuriose atsiveria nepakartojamas kintančių metų laikų vaizdas. Jūsų ir šeimos svajonės pradeda pildytis!

Naujojo projekto „Pamiškė“ naujakurių poreikiams skirta po privatų kiemą ir terasą. Sutvarkyta viso kvartalo aplinka, pasirūpinta ir tvarka. Apželdinta teritorija, asfaltuotos gatvės, trinkelėmis iškloti šaligatviai, įrengtas lauko apšvietimas, erdvios automobilių aikštelės.

„Šalia žaliuojančio Nevėžio kraštovaizdžio draustinio atrasite naujus namus ir naują komfortišką kasdienybę“, – kviečia „Norvegijos kontaktai“.


Apie projektą „Pamiškė“ trumpai ir aiškiai:

Vieta, adresas: Aitvarų g. 1, Užliedžiai, LT-54303, Kauno r. sav.;

Kvartale – 30 dviaukščių individualių namų, kurių kiekvienas – 134 kv. m ir su 26 kv. m garažu;

Pastatų energetinė klasė – A++ ;

Pamatai – gręžtiniai, klojiniai, apšiltinti iš išorės 15 cm, iš vidaus 10 cm ir taip pat iš apačios 10 cm;

Stogas – skardinis pagal A++ klasės reikalavimus;

Lauko durys – šarvuotos;

Langai – „Veka softline 82“,septynių kamerų;

Šildymas – aeroterminis oras-vanduo;

Fasadas – klinkeris.

Daugiau informacijos rasite www.pamiske.lt arba susisiekite su „Norvegijos Kontaktų atstovėmis“:

Lina Maliauskienė, tel. nr. +370 699 20002, el. p. lina.m@norvegijoskontaktai.lt;

Simona Cvetkovaitė, tel. nr. +370 660 33222, el. p. simona.c@norvegijoskontaktai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Janina

Janina portretas
Pasakojo kaip pasistate Norvegijos kontaktų viršininko vietoje auto meistras trumpam kol objekta jo irenginejo, tai ji atėjo tas viskas žodžiais išsiuntė ir iškeikė, nuo to pasakojimo niekada nepirksiu iš asilu galvų nieko, nekalbant du žaibu projektą gandais sakoma nevykusi kur suskaldė gabalais didelius butus nes niekas nepirko:)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių