Pinigų alui Lampėdžių paplūdimyje pakako, o centų tualetui – ne

  • Teksto dydis:

Įkaušusių vyrų būrelio pasilinksminimas Lampėdžių paplūdimyje baigėsi viešu, grupiniu šlapinimusi ant sienos.

Sakoma, kad išgėrusiam žmogui ir jūra iki kelių, todėl visa laimė, kad būrelis vyrų, kurį užfiksavo portalo kauno.diena.lt skaitytojai, nebandė Lampėdžių ežero gylio. Priešingu atveju drąsuoliai kelnes būtų nusimovę vandeniui pasiekus čiurnų kauliukus.

„Į tuos vyrukus dėmesį atkreipėme iš karto. Atėjo gana anksti ir labai daug laiko praleido prie paplūdimio kavinės. Užsisakinėjo daug gėrimų“, – su redakcija susisiekusi skaitytoja pasakojo, kad nekreipti dėmesio į besilinksminančią kompaniją buvo sunku.

Skaitytojos nuotr.

Jie garsiai šūkavo, įkyriai lindo prie kitų žmonių. Visgi, paskiausias jų veiksmas pribloškė visus Lampėdžių paplūdimio lankytojus. Nors prie kavinės įrengtas tualetas, svaigiuosius gėrimus kartu vartojęs būrelis gamtinius reikalus taip pat nusprendė atlikti kartu. Tik ne tualete, o šalia jo, ant sienos.

„Nežinau kokia tvarka, bet turbūt kavinės lankytojams tualetas nemokamas, o jei ir mokamas, tai 50 centų, kuriuos reikia įmesti į aparatą, nėra ta suma, dėl kurios nuskurstų, – skaitytoja tikino, kad besišlapinančių vyrų nesugėdino nei paplūdimyje besiilsinčių miestiečių replikos, nei Kauno Vinco Kudirkos viešosios bibliotekos lauko skaitykloje stovėjusios moters, nei aplink buvusių vaikų  žvilgsniai. – Jie patys tuo metu jautėsi didvyriais. Pasijuokė ir nuėjo. Gaila, kad nebuvo pareigūnų šalia. Gal būtų skyrę kokią baudą.“


Šiame straipsnyje: Lampėdžio ežerasLampėdžių paplūdimysšlapinimasis viešoje vietojegirti vyraiskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

vilijampolietis

vilijampolietis portretas
Lampėdžių karjeras visada buvo geriausia vieta nusimaudyti

tualetinis biznis???

tualetinis biznis??? portretas
Tualetu pavyzdi turetu imti iz JAV , o ne is Europos. Amerikonai tur but pinigus megsta ne maziau uz lietuvius bet is sudo pinigu nedaro. Tualetai visur nemokami, parkuose, parduotuvese, jau nekalbant apie benzokoloneles. Ir svaresni uz lietuviskus mokamus, kabo tualetinio popieriaus rulonai ir niekas nevagia.

Nu jo

Nu jo portretas
Muzikams nera skirtumo kur slapintis, o kai priciumpa jau policija tai is ereliu virsta gaidziukais.
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių