V. Matijošaitis: užtruko, bet duotas žodis – ištesėtas

Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis džiaugiasi, kad „Vičiūnų grupės“ pasitraukimo iš Rusijos rinkos istorijoje pagaliau padėtas taškas. Kelis pastaruosius metus kritikos dėl įmonės veikimo Kaliningrade susilaukęs laikinosios sostinės meras teigia, kad galutinius sprendimus užvilkino ir kai kurių „dirigentų“ bandymas trukdyti parduoti verslą.

„Viskas baigta, taškas padėtas. Užtruko, bet duotas žodis – ištesėtas“, – Eltai perduotame komentare teigia V. Matijošaitis.

Visgi meras teigia negalįs komentuoti pardavimo detalių, nes tikina šiame procese nedalyvavęs.

„Pardavimo procese nedalyvavau, todėl apie jį tegul komentuoja pati įmonė. Galiu tik padėkoti už kantrybę žmonėms, iš kurių tiek laiko nepagrįstai tyčiojosi“, – sakė Kauno meras.

„Buvo nemažai „dirigentų“, bandžiusių trukdyti ir vilkinti tai, kas neišvengiamai įvyko. Bet čia jau atskira tema, apie kurią kažkada dar pasisakysiu plačiau ateityje. O dabar aš toliau tęsiu tai, ką darau jau beveik 10 metų – dirbu miestui“, – akcentavo jis.

Galiu tik padėkoti už kantrybę žmonėms, iš kurių tiek laiko nepagrįstai tyčiojosi.

ELTA primena, kad Kauno merui V. Matijošaičiui bene dvejus metus dalinus pažadus apie „Vičiūnų grupės“ pasitraukimą iš Rusijos, penktadienį įmonė patvirtino Kaliningrade pardavusi fabriką bendrovei „Ocean Group“.

Kaip penktadienį pranešė „Vičiūnų grupės“ atstovai, įmonė pardavė Kaliningrado srityje veikiantį fabriką ir septyniose valstybėse esančias logistikos bei prekybos įmones.

Rusijos bendrovė „Ocean Group“ šiuo sandoriu įgijo teisę naudotis VIČI prekiniu ženklu NVS šalių teritorijoje. Vengiant painiavos, skelbiama, jog lietuviškasis „VIČI“ bus palaipsniui transformuojamas plečiant „Vičiūnai Group“ prekių ženklų portfelį.

„Vičiūnų grupė“ nurodo, jog šalių sutarimu sandorio vertė neskelbiama.

Įmonė nurodo, kad 2022 metų vasarą pradėjus pardavimo procesą preliminarius pasiūlymus perpirkti verslą buvo pateikę 15 pretendentų, iš kurių 8 buvo ne Rusijos bendrovės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

atomas

atomas portretas
bobos balsuos už Vaitkų nes jis kaip Brazas.

NEVARTOJANTIS SVAIGALŲ./////.

NEVARTOJANTIS SVAIGALŲ./////. portretas
" SKINSIU RAUDONĄ ROŽĘ VAITKUI" --IR IŠ KUR TAS NUSIPEZĖJIMAS--- PACHMĖLAS AR ŽOLĖ KALTA ? GI VĖGĖLĖ PRAKAITAVO VILNIUJE GEDIMINO PROSPEKTE DALINDAMAS ROŽES GENELIOM BOBOM....

Mafijozaičiai

Mafijozaičiai portretas
Mums niekada nebus gana. Mes tokie beviltiškai iškrypę, kad nesuprantame, jog į grabą nieko prisiplėšto nenusinešime. Tik po savęs paliksime pasaulį moraliai daug purvinesnį.
VISI KOMENTARAI 149

Galerijos

Daugiau straipsnių