Vėl pirštu beda į Trijų mergelių tilto defektus: jei taip toliau, viskas bus sulopyta

Praėjusių metų pabaigoje pėstiesiems atvertas suremontuotas Trijų mergelių tiltas vėl tapo kauniečių apkalbų objektu. Jau antrą kartą fiksuojami akis badantys defektai.

Užkliuvo net kelios vietos

Visai neseniai atidarytą Trijų mergelių tiltą vėl reikia remontuoti. Žmonės tikino, kad negražiai atrodo ir tilto prieigos.

„Su vyru prieš kelias dienas nusprendėme pasivaikščioti Panemunės šile. Mums patogu į mišką patekti Trijų mergelių tiltu, dar nebuvom išbandę jo po remonto. Tačiau likome nustebę, jog jau trupa danga.

Matosi, kad visai netoli jau buvo lopyta, dabar vėl teks nemažą dangos dalį vėl tvarkyti. Kilo klausimų, ar sudėtos nekokybiškos medžiagos, ar jos paklotos nesilaikant technologinių reikalavimų? Jei taip ir toliau, tai ką tik suremontuotas tiltas bus visas sulopytas, visa nebus vientisos dangos“, – kalbėjo į „Kauno dienos“ redakciją parašiusi kaunietė Kristina.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Moteris atkreipė dėmesį, kad visai netvarkyta ir aikštelė, nuo kurios atsiveria vaizdas į tiltą ir šilą. Pasak kaunietės, aikštelės apačioje buvo įrengta kavinukė, būdavo patogu čia pasiimti kavos, tačiau dabar šio kioskelio sienos aptrupėjusios, laiptų pakopos, atrodo, taip pat nesulaukė darbininkų.

„Tiltas buvo remontuotas metus, tačiau prie kai kurių tilto prieigų, panašu, kad nebuvo prisiliesta. Keistai atrodo, kai tilto danga paklota kita, turėklai, apšvietimas atnaujintas, bet visai šalia palikta betvarkė“, – pridūrė skaitytoja.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Vertins situaciją

Primename, kad tai jau antras kartas, kuomet dėl trupančios Trijų mergelių tilto dangos į žiniasklaidą kreipiasi kauniečiai. Pirmą kartą miestiečiai į išlindusius darbų defektus pirštais pradėjo rodyti sausį.

Tąkart miestas skelbė, kad užfiksuoti smulkūs defektai, kuriuos rangovas taisys savo lėšomis, nes objektui galioja garantija. Dabar miesto specialistai vėl tikina, kad bus peržiūrima, ar viskas atlikta teisingai. Neatmetama, kad rangovui teks perkloti ir dalį tilto dangos.

„Medžiagos parinktos projekto autorių ir patvirtintos statinio techninės priežiūros paslaugos tiekėjo. Rangovas įvertins esamą situaciją ir, kai tik leis oro sąlygos, visus defektus tvarkys savo lėšomis. Jeigu prireiks, dalis dangos bus įrengiama naujai“, – „Kauno dienai“ komentavo Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Paklausus, kodėl nebuvo tvarkyta aikštelė ir buvusi kavinukė tilto viršuje, miesto atstovas patikino, kad kaip tik ieškoma būdų, kaip atnaujinti šias prieigas.

„Kauno švara“ vertina namelio remonto kaštus. Planuojama, kad greitu metu prasidės kosmetiniai remonto darbai. Čia numatyta atnaujinti stogą, turėklus, pakeisti medines detales ir sutvarkyti laiptelius“, – pažymėjo A. Pakalniškis.


Šiame straipsnyje: Trijų mergelių tiltasdefektaidangaremontaskauniečių skundaiskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Atsibodo

Atsibodo portretas
Ir vel vln "desantas" puola,niekaip supuve konservai nesusitaiko iki siol,kad kaunieciai issirinko ka norejo.Tas pakistukas nusidainaves senukas argi buvo rimtas kandidatas?Tuo labiau,kad kandidatuot jis net negalejo,jis nera Kauno gyventojas,tik pas kazka laikinai deklaraves gyv vieta.Tai kaip " teisinguoliai" konservai su tuo?

G.

G. portretas
Sarmata, metus laiko tvarkė, per tiek būtų pastatytas naujas.Aišku išlindusius defektus patvarkys, tačiau remontas, matomai, bus trumpaamžis. Kokia tokių darbų kaina, kas dirbo? Šiliauskiuko palikimas

plovikas

plovikas portretas
pinigai praplauti. viskas gerai. jie nezinojo ,kad bus 3 dienos siltos per velykas ir nutrupes. pasaulyje globalus atsilimas, neko tokio, rekonstruosime ,bet reiks 3bai daugiau saibyciu sisyk. viskas ok
VISI KOMENTARAI 61

Galerijos

Daugiau straipsnių