Kaunietis: taip atrodo Lietuvos ilgapirščiai – vagia vaiko dviratį keturiese

  • Teksto dydis:

„Štai kaip atrodo Lietuvos ilgapirščiai – vagia vaiko dviratį keturiese“, – neslepia nuostabos kaunietis, kurio sūnaus dviratį trečiadienio vakarą Kovo 11-osios gatvėje nušvilpė vagys.

Vyras portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad trečiadienio vakarą jis paėmė sūnaus dviratį ir nuvežė patikrinti dviratės transporto priemonės būklę į dviračių parduotuvę. 

„Nors dviratis buvo visai neseniai pirktas, tačiau išlindo tam tikrų niuansų. Kadangi dviračio garantijos laikas dar yra ilgas, tai parduotuvės darbuotojas patarė stebėti problemą ir jeigu situacija blogės – kreiptis vėliau. Grįždamas namo sustojau pasiimti maisto užsakymo į prie „Girstučio“ esantį barą „Kuhne“, – pamena vyras. – „Klientai“ parūkė ir kai nusisukau nuo lango, kad pasiimti užsakymą, vyrai išvažiavo su dviračiu kaip su savo.“

Maitinimo įstaigos administracija pasidalijo vaizdo medžiaga, kurioje užfiksuota, kaip 18.13 val. lauke keturi vyrai stoviniuoja aplink dviratį, vienas jų žvilgteli pro langą, o tuomet lyg niekur nieko nusivaro dviratį. Beje, įraše girdėti, kad vyrų atvyko paimti pavežėjas.

„Užtrukau gal 10 minučių. Baro darbuotojai sakė, kad šie vyrai yra nuolatiniai lankytojai. Jie kelia problemų, – kaunietis vaizdo medžiaga ir nuotraukomis pasidalijo socialiniame tinkle ir sulaukė žmonių pagalbos. – Žmonės labai aktyviai reagavo ir apie šiuos vyrus atsiliepė gana neigiamai, tarkim, sakė, kad jie lankosi ir vietiniame lombarde.“

Dėl šios vagystės kaunietis kreipėsi į e.policiją. Anot jo, patirtas nuostolis – 545 eurai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė teigė, kad trečiadienį 18.18 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Kovo 11-osios g., iš baro kiemo pavogtas pranešėjo dviratis „Mosso Black Edition“.

„Pareigūnams pažadėjo pateikti tiek pareiškimą, tiek ir vaizdo kamerų įrašą. Šiuo metu Kauno miesto Dainavos policijos komisariate vyksta įvykio tyrimas“, – sakė policijos atstovė.

Asmenų, galinčius suteikti informacijos, prašoma kreiptis į pareigūnus telefonu 8 700 64830.


Šiame straipsnyje: pavogė dviratįdviratisvagysskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

ANUPRAS

ANUPRAS portretas
Vagių veidai užmaskuoti , o prašoma padėti policijai , ar ne durniai .

ALGIS

ALGIS portretas
IKI KO PRIGYVENOM -- V A G I Ų VEIDAI UŽMASKUOTI , GAL ČIA IR LAIKRAŠTI VAGIŲ .

skaitytojų nuomonė

skaitytojų nuomonė portretas
tai nepilnamečiai "su patirtim" - todėl užtušavo galvas.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių