Nuo sutuoktinės palemoniškį gelbėję pareigūnai nukentėjo patys: smarkuolei teko uždėti antrankius

  • Teksto dydis:

Šiąnakt gelbėti galimai agresyvios sutuoktinės terorizuojamą palemoniškį skubėję Kauno policininkai bei ugniagesiai gelbėtojai nukentėjo patys. Galiausiai smarkuolė išvežta iš savo namų su antrankiais į policiją, o kol ten jai surašyti du administracinių nusižengimų protokolai, išgelbėtasis bent kelias valandas ramiai pailsėjo.

Panašu, kad apie tai, jog vyksta eilinis konfliktas tarp aršuolės jų kaimynės bei šios sutuoktinio, 23.25 val. pranešė kažkas iš užmigti negalinčių vieno Pamario gatvės dviaukščio gyventojų.

Tačiau policijai atvykus į Palemoną, nurodyto buto durų jai niekas neatidarė. Už jų buvo mirtina tyla. Tačiau apžiūrėjus butą per langą, pastebėti du galimai miegantys žmonės.

Nebūdami įsitikinę, kad tai – ne inscenizacija, policijos pareigūnai pradėjo belsti į langą. Tačiau pastebėti žmonės nereagavo ir į tai.

Tada nuspręsta išsikviesti pagalbon ugniagesius gelbėtojus, ginkluotus grandininiais pjūklais.

Tačiau net ir šį įjungus, viduje pastebėti žmonės nerodė jokių gyvybės ženklų. Kol nebuvo pradėtas pjauti langas.

Pradėjus tai daryti, langą staiga atidarė neblaivi agresyviai nusiteikusi moteris. Nepaisant jos užgauliojimų, įžeidinėjimų bei atsisakymo įsileisti gražiuoju vidun, vienas policijos pareigūnas jėga įlipo pro šį langą į butą.  Ir, atidaręs jo lauko duris, įsileido kolegas.

Bute rastas ir minėtos 40-metės aršuolės trejais metais vyresnis sutuoktinis. Jis buvo linkęs teigti, kad miegojo ir nieko nematė bei negirdėjo.

Tuo tarpu jo sutuoktinė siautėjo vis labiau. Galiausiai ji ėmė stumdyti svečius iš specialiųjų tarnybų, dėl ko smarkuolei buvo uždėti antrankiai ir ji išvežta apsiraminimui į policiją.

Anot šios atstovės, per tas kelias šios moters sulaikymo valandas jai buvo surašyti net du Administracinių nusižengimų protokolai – už statutinių pareigūnų teisėtų nurodymų ar reikalavimų nevykdymą bei jų garbės ir orumo įžeidimą. Už abu nusižengimus gresia baudos nuo 90 iki 140 eurų.

Kadangi smarkuolės sutuoktinis, pas kurį, išleista iš policijos, ji turėjo grįžti, jokių pretenzijų neturėjo, šios jo problemos pareigūnai ir nesprendė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vietinis

vietinis portretas
Ar komentatoriai taip pat pagėrę, kaip palemoniškių porelė, ar jie tyčia rašo taip rašo. Reiktų tuos geručius komentatorius surinkti ir atvezti į Pamario g., kad nors vieną nakti su smrkuoliais pabūtų. Gal ateitų į protą, kai pajustų tos porelės draugiškumą.

palemoniete

palemoniete portretas
Ši porelė teisesaugininkams zinoma jau daug metu. Jie tarpusavyje pagėrę musasi, pjaustosi,langus dauzo. Jų vaikai tai atimami, tai vel grazinami. O kiek ju nieks nezino, matem 3 maziukus vargselius. Ka daryti su tokia seima nieks nezino. O turetu buti griezti pijokams istatymai, kad daugiau gerti ir triuksmauti nenoretu.

Na

Na portretas
Na sikart bent nenusove moters , tobuleja.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių