Nustatyta, kas siautėjo Kleboniškio miške ir spendė spąstus dviratininkams

  • Teksto dydis:

Kauno policija pranešė, kad nustatytas vyras, kuris Kleboniškio miške įrenginėjo įvairias kliūtis. Informacija apie šį 50-metį perduota Valstybinių miškų urėdijai, kuri spręs dėl atsakomybės už padarytus miškotvarkos pažeidimus.

Portalas kauno.diena.lt yra rašęs, kad prieš mėnesį socialiniuose tinkluose ėmė sklisti informacija, kad Kleboniškio miške neva siaučia nevaldomas tvarkdarys.

Nurodyta, kad jis renka šiukšles, bet tuo pačiu neva spendžia spąstus dviratininkams ir motociklininkams. Neva tarp medžių nutiesiami trosai, kasamos duobės su tikslu, kad žmonės susižalotų ir nebelįstų daugiau į mišką.

„Gal kas turite nuotraukų, kaip atrodo Kleboniškio miško „tvarkytojas“? Norime iš jo paimti interviu. Viskas prasidėjo nuo duobių, ir, kaip suprantu, jos jau N metų yra kasamos jo paties. Dabar turime trosus tarp medžių. Trosai skirti moto/dviratininkams sužaloti ar nužudyti“, – toks perspėjimas, kurį paviešino anonimas, buvo įdėtas feisbuko grupėje „Nematytos Kauno vietos“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žmogus už tvarumą niokojo

Žmogus už tvarumą niokojo portretas
Bet..., jeigu galima užtverti mišką ir upelį Akademijos miestelyje, Gulbinuose, kodėl negalima Kleboniškio miške?

Kazkada

Kazkada portretas
teko matyti žmogų ligoninėje su perpiauta gerkle,kuris buvo nepastebėjęs troso.Atrodė žiauriai .

.

. portretas
prie ko cia ta misku uredija? jei mieste taip darytu, tai kelininkam perduotu? siaip cia yra kriminalinis nusikaltimas, jei bandoma pasikesint i zmogaus sveikata ar gyvybe
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių