Pareigūnai sulaikė du asmenis, ketinusius kaliniams platinti narkotikų už 35 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Pareigūnai sulaikė du asmenis, ketinusius platinti narkotines medžiagas Marijampolės kalėjimo nuteistiesiems. Paimta apie 400 gramų narkotikų, kurių vertė gali siekti iki 35 tūkst. eurų.

Kaip pirmadienį pranešė Lietuvos kalėjimų tarnyba, tarnybos kriminalistai kartu su Marijampolės apskrities policijos pareigūnais Marijampolėje sustabdė automobilį „Mercedes-Benz“, kurį vairavo Mažeikių miesto gyventojas. Automobiliu taip pat vyko du keleiviai.

Patikrinus automobilio vidų, jame buvo rasti paslėpti trys paketai su galimai labai dideliu kiekiu narkotinių ar psichotropinių medžiagų: apie 250 gramų šviesios spalvos miltelių, kaip įtariama, psichotropinės medžiagos. Bei apie 150 gramų augalinės kilmės, kaip įtariama, narkotinės medžiagos.

Du automobiliu vykę asmenys sulaikyti ir uždaryti į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę.

Pasak tarnybos, paimtos galimai narkotinės ar psichotropinės medžiagos buvo skirtos Marijampolės kalėjimo nuteistiesiems, kurių vertė kalėjime galėtų siekti apie 35 tūkstančius eurų.

Ikiteisminiam tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesusimokėjo \\\\\.../////

Nesusimokėjo  \\\\\...///// portretas
kam priklauso.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių