Incidentas Kaune: sumušta trylikametė, ją skriaudęs vyras – sulaikytas

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakarą į Savanorių pr. ir Statybininkų g. sankirtą, netoli salono „Tarp gėlių“, skubėjo ne vienas policijos ekipažas. Kaip matyti skaitytojo atsiųstoje filmuotoje medžiagoje, policijos pareigūnams teko tramdyti  įsisiautėjusį vyrą, kuris mušė paauglę. 

Portalui kauno.diena.lt susisiekus su policijos pareigūnais paaiškėjo, jog šįkart konfliktas kilo tarp jaunų žmonių. Medikų pagalbos prireikė trylikos metų mergaitei. Policininkams apie konfliktą pranešė vienas iš kompanijoje buvusių žmonių, sakydamas, kad vyras muša merginą.

„Tarp jaunuolių kilo konfliktas, policija į jį reagavo kaip į viešos tvarkos pažeidimą. Įtariamas pilnametis buvo sulaikytas, nukentėjusiąją medikai apžiūrai išsivežė į Klinikas. Kažkuo jaunimas nepasidalino. Gerai, kad yra sulaikyti ir gerai, kad nėra stipriai nukentėjusių“, – vakaro įvykius Kaune aiškino pareigūnas.

Stop kadras.

Pasiteiravus, kodėl gatvės konfliktui prireikė net kelių ekipažų, buvo paaiškinta, jog reagavo keli ekipažai, nes situacija buvo neaiški. 

Šįkart trylikametę iš konflikto vietos išsivežė medikai. Kauno.diena.lt paprašė patikslinti, kaip pareigūnai elgiasi su vaiku ar paaugliu, kuris patenka į pareigūnų akiratį: „Jei gatvėje įvyksta bet kokia veika, nepilnamečių nepaleidžiame, vežame į namus“, – patikino budintis policijos pareigūnas. 

Skaitytojų vaizdo įrašas

Antradienį Policijos departamento suvestinėje patikslinta, kad prieš trylikametę smurtavo 30-metis vyras. Nukentėjusioji, suteikus med. pagalbą ligoninėje, išleista gydytis ambulatoriškai. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Viena

Viena portretas
Pedika pakavo gauje miliciniku

Visi nepilnamečiai

Visi nepilnamečiai portretas
vėlais vakaris ir naktimis turi sėdėt namie.Besivalkiojnčius - į cypę nakčiai ,tėvams baudas už nepriežiūrą, besiskeryčiojantiems -prinokusių bananų, ir būtų tvarka.Bet ,ką aš čia užsisvajojau....

Pil.

Pil. portretas
O gal tramdė jaunimą tas vyresnis žmogus ir nėra joks skriaudėjas.Anksčiau temsta,jaunimas būriais šlaistosi gatvėmis,užkabinėja vyresnius žmones.Idomu kokia tiesa bus.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių