Smurtas Kauno rajono mokykloje: dešimtokui sulaužyta nosis

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Kauno apylinkės teisme paskelbtas nuosprendis mokykloje smurtavusiam paaugliui.

Teismo pirmininko padėjėja ryšiams su žiniasklaida ir visuomene Tautvilė Merkevičiūtė portalui kauno.diena.lt nurodė, kad, bylos duomenimis, nepilnametis kaltinamasis mokyklos koridoriuje tyčia vieną kartą ranka sudavęs nukentėjusiajam į veidą, taip sukeldamas jam nesunkų sveikatos sutrikdymą.

Žiniasklaida buvo skelbusi, kad nukentėjusiajam lūžo nosis.

Įvykio dieną jam skaudėjo kairįjį šoną, o iš klasės išeidamas bendraklasis jį užkabino bei pastūmė, dėl to jis susinervino ir priėjęs prie jo trenkė į nosį.

„Apklaustas kaltinamasis savo kaltę pripažino visiškai, gailėjosi ir paaiškino, kad įvykio dieną jam skaudėjo kairįjį šoną, o iš klasės išeidamas bendraklasis jį užkabino bei pastūmė, dėl to jis susinervino ir priėjęs prie jo trenkė į nosį. Teismas, paskelbdamas nuosprendį, pažymėjo tai, kad kaltinamasis prisipažino padaręs jam inkriminuotą veiką ir nuoširdžiai gailisi, yra nepilnametis, neteistas, nebaustas administracine tvarka, suprato savo netinkamą elgesį ir atsiprašė nukentėjusiojo bei jo tėvų“, – teigė T. Merkevičiūtė apie įvykį vienoje Kauno rajono mokyklų.

Vakar dienos nuosprendžiu kaltinamasis atleistas nuo baudžiamosios atsakomybės, jam skirtas įspėjimas, išaiškinant, kad padaręs naują nusikalstamą veiką, negalės būti atleistas nuo baudžiamosios atsakomybės. Nukentėjusiojo civilinis ieškinys dėl 1500 eurų neturtinės žalos atlyginimo tenkintas iš dalies – priteista 1200 eurų neturtinė žala.

Nuosprendis nėra įsiteisėjęs ir per 20 dienų gali būti skundžiamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam daug to

tam daug to portretas
tarybiniais daug ko trūko. Didžia dalim dėl to kad visos paklausesnės prekeis nuguldavo po prekystaliu. O tada turginiam ar labai saviem. Bet su antkainiu. Net akoholis. Reikėjo rimtam baliui, 1987 metai - po dėžę (20 po 0,5 ) Palangos, Dainavos, Stoličnajos gavau per Stumbro direktorių Džiugą. Reikėjo pamatyt nusivylimą pardės vedėjos veide - 60 butelių be navaro. Prekyba pro nugarines duris nuo pat ryto kai legaliai šnapsas no 14, O perkančių ne eilė bet nedidelė eilutė. Va taip ir su kitais deficitais. Todėl važinėjom deficitų pas baltarusius. Ten daugybė prekių buvo laisvai, pradedant japoniškom striukėm ir čekiškais batais. Dabar smotkių - imk nenoriu. Bet maisto produktai - pragaras verkia jų gamintojų. Turbo tai ką vadina skilandžiu. Vien tai kad pūslikė - tai joks skilandis. O kas viduj - net mano katinas neėda

to to to

to to to portretas
Tai prekybcentryje bent jau žmogus taip turi veiklos o sovieckoj eilėj stovėt "kaifas" būtų kur kas mažesnis. Kartais prieky koks 20 pikkėjų o kartais beveik 100...

to to nu

to to nu portretas
O per kiek laiko dabar apsiperki prekybcentryje, duona vienam gale pienas kažin kur, kiek laiko pablūdinėji po salę, kol surandi ko reikia,ir prie kasos ką nebūna eilių, nu geriau neskiesk. O kainos net nepalyginamos.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių