Tokias spūstis matė seniai: avarija ant Parodos kalno visiškai paralyžiavo eismą

  • Teksto dydis:

Kai keliose Kauno vietose eismą sutrikdė gausiai iškritę krituliai ir taip apsėmę gatves, kitur vairuotojai priversti stovėti dėl eismo įvykių. Štai ant Parodos kalno įvyko trijų automobilių avarija, tad transporto srautas beveik nejuda.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pranešė, jog trijų automobilių avarija Parodos kalno viršuje įvyko apie 17.30 val. Kol vairuotojai aiškinasi visas aplinkybes, pildo dokumentus, kiti vairuotojai priversti stovėti ir laukti, taip formuodami ypač didelę spūstį.

Vienas kaunietis pranešė, jog Vytauto prospekte vairuotojai, norintys kilti į Parodos kalną, beveik negali pajudėti, nusidriekė ilga transporto priemonių eilė. Kai kurie vairuotojai dar turi progos apsisukti, tad laviruoja į Laisvės alėjos pradžią ar bando kitur apsisukti ir pasirinkti kitą maršrutą keliaujant namo.

Ant paties Parodos kalno, kur ir įvyko avarija, situacija taip pat neteikianti jokio optimizmo. Nuo Savanorių prospekto, per viską K.Petrausko gatvę, taip pat nusidriekusi ilga automobilių eilė, kuri vos vos juda.

„Kauno dienos“ skaitytojo nuotr.

Vairuotojams patariama, jei yra galimybė, rinktis kitas gatves ir taip apvažiuoti spūstį arba palaukti, kol viskas prasiskirstys ir eismas taps ne toks sudėtingas.


Šiame straipsnyje: avarija LTeismo nelaimėParodos kalnasspūstys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai kibirui

Tai kibirui portretas
Važinėji su klojimu ant ratų ir visa burną šlapianka edi su šuniena. Kibiras tavo įrankis sudiniems darbams atlikti....

Haha

Haha portretas
Pilnas miestas asilu ir nimfu vairuojanciu. Per tokius debiliskus vairuotojus ir spustys mieste.

senjorui

senjorui portretas
skrisk - nereikės vaikščioti.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių