Jaunos kaunietės vyras: žmona pasiėmė vaikutį ant rankų ir išėjo iš namų

  • Teksto dydis:

Šeštadienio popietę Kauno policija paviešino pagalbos prašymą –  naktį iš namų išėjo 27-erių R. K. su naujagimiu. Pavakarę pranešta, kad moters kūnas rastas Nemune, o kūdikio dar tebeieškoma.

Moters sutuoktinis Ignas portalui kauno.diena.lt teigė, kad šeštadienį po 14 val. žmona su keturių dienų kūdikiu namo dar nebuvo sugrįžusi. Jis sunkiai rinko žodžius ir sakė, kad jų pasigedo šeštadienio rytą, 7.20 val.

„Iš ligoninės grįžome vakar, – paklaustas apie žmonos būklę pašnekovas teigė, kad ji jautė nuovargį. – Neįsivaizduoju, kodėl ji išėjo iš namų. Gerai viskas buvo, santykiai – gražiausi. Jokių pykčių. Viskas puiku buvo.“

Viena versijų, kad moteris išėjo į Panemunės šilą.

Pasiteiravus, ar moteris su savimi turėjo mobilųjį telefoną, vyras teigė, kad ji išėjo tik su kūdikiu ant rankų. Ji nepasiėmė ir rankinės, ir vaikiško vežimėlio. „Ji neturėjo nieko – pasiėmė vaikutį ant rankų, apsirengė ir išėjo“, – sakė vyras.

Kaip jau skelbta, moteris su kūdikiu iš namų, esančių Kaune, Biržiškų g., išėjo šeštadienį, apie 00.30 val.

Portalui kauno.diena.lt policijos atstovė teigė, kad į pareigūnus kreipėsi moters sutuoktinis, kuris pabudęs ryte namuose neberado R. K. ir naujagimio.

Kauno policija pavakarę pranešė, kad mirusios moters kūnas 14.20 val. rastas Nemune, prie pėsčiųjų tilto, vedančio į Panemunės šilą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. Kūdikis tebeieškomas.

Asmenis, turinčios bet kokios reikšmingos informacijos, policijos pareigūnai prašo kreiptis telefonu 8700 60 600 arba skambinti skubios pagalbos telefonu 112.


Šiame straipsnyje: dingo moterisieško motersieško kūdikiopagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių