Per Vėlines visi keliai veda į pajūrį: kai kurie viešbučiai Palangoje visiškai pilni

  • Teksto dydis:

Į Palangą atvykstantys sako labiausiai pasiilgstantys jūros. Norintys pabūti kurorte prie jūros ilgąjį Vėlinių savaitgalį turėtų suskubti: kai kurie viešbučiai Palangoje jau pilni, praneša LNK.

„Viešbučių užimtumas jau siekia 95 proc., kai kuriuose – 100 proc. Tokia tendencija, kad užsakymai arba rezervacijos daugiausia pildėsi nuo šeštadienio ir trims naktims – ilgesniam negu savaitgalio laikotarpiui“, – sakė Turizmo informacijos centro vadovė Rasa Kmitienė.

Viešbučių vadovai sakė, kad kainos nekinta. Savaitgaliais jos ir taip didesnės nei darbo dienomis. Tik pastebima, kad pandemija neretai keičia žmonių planus.

„Visi gyvename šia diena, planai dažnai keičiasi, taip pat kaip ir tos rezervacijos. Čia – pandemijos pasekmė, kinta aplinkybės, čia tu gali išeiti, čia jau turėjai kontaktą, jau nebegali išeiti. Visos tos sąlygos daro įtaką kintamumo rodikliui“, – teigė Palangos viešbučių ir restoranų asociacijos vadovė Ingrida Valaitienė.

Kad ilgąjį savaitgalį visi keliai ves į kurortą, ir verslininkams, ir palangiškiams smagu.

„Kad žmonės nori į Palangą, mes džiaugiamės“, – šnekėjo viena palangiškė.

„Pernai, kai buvo karantinas, nebuvo nė vieno žmogaus, buvo tuščia. Nyku buvo“, – antrino kitas.

Pernai, kai buvo karantinas, nebuvo nė vieno žmogaus, buvo tuščia. Nyku buvo.

Vėlinių savaitgalis toks populiarus ir išskirtinis dėl net keturių laisvų dienų. Palangiškiai viliasi, kad poilsiautojų bus ir po jo dėl prailgintų moksleivių atostogų. Jos truks ilgiau nei savaitę.

„Nėra tas srautas toks didelis ir nesame mes dar juo patenkinti, dar tikrai galime kviesti, turime daug vietų vaikų atostogoms. Objektai yra pasiruošę – ir vaikams meniu specialiai paruošę, ir su kitokiomis atrakcijom laukia“, – tikino I. Valaitienė.

Tik trečia nemokama nakvyne kurorte gundosi retas.

„Jau yra daugiau informacijos svečiams, kurorto lankytojams. Pastebėjome, kad daugiau atsirado tų užsakymų trečiai nakvynei, bet tai tikrai nėra palyginamas projektas, kaip buvo medikų atostogos. Negalima lyginti, yra vienetinės rezervacijos“, – kalbėjo I. Valaitienė.

Palangiškiai neabejoja, kad žmonių kurorte bus gausu ir dėl prognozuojamų gerų orų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

NEREIKIA

NEREIKIA portretas
tų išeiginių per Vėlines-šventė išsigimė.Kas norės, ras laiko pastatyt žvakelę.

4000 kovid susirgimu

4000 kovid susirgimu portretas
Bus po Veliniu,po tokio valkiojomosi po Palangą,kad maža nepasirodys

Anonimas

Anonimas portretas
Tokie vargo bites Lietuvoje, zvakes negali pastatyti ant kapo, i Palanga lekia pailseti, persidirbe. Viezbuciam apmoketi pakanka, o verkia, kad algos mazos. Debilu, ispindejusiu durniu šalis
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių