Klaipėdoje ir apylinkėse – keistos trijų moterų mirtys

Trys moterys Klaipėdos regione mirė nesulaukusios pagalbos. Viena jų sudegė gaisre, kita sušalo, trečią veikiausiai pakirto liga.

Vėlų ketvirtadienio vakarą uostamiesčio Šilutės plente 112 numeriu pažymėtame garažų savininkų kooperatyve „Žvangutis“ metaliniame garaže aptikta negyva metų moteris.

Apie 40 metų benamė, pravardžiuojama Snežanka, buvo atėjusi pas likimo draugę į svečius. Kol būsto šeimininkė buvo išėjusi pasirinkti gėrybių į konteinerį, viešnia liko garaže viena. Grįžusi draugė atėjūnę rado nebegyvą.

Tą pačią dieną gerokai po 22 val. Klaipėdos rajono policijai pranešta apie Kojelių kaime gyvenusios 74 metų moters mirtį. Ji buvo išsikvietusi gydytoją į namus, skundėsi bloga savijauta. Atvykusi gydytoja rado moterį nebegyvą.

Velionės veidas bei rankos buvo nusėtos kraujosruvų. Gali būti, kad dėl blogos savijautos moteris užsigavo griūdama.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Kretingos rajone, Rūdaičių kaime kilo gaisras Alyvų gatvės 3-ajme name. Kai atskubėjo ugniagesiai, namas degė atvira liepsna. Kai ugnis buvo užgesinta, lovoje ugniagesiai aptiko apdegusio žmogaus kūną. Manoma, kad tai 56 metų namo šeimininkė.

Name nebuvo elektros, tad spėjama, kad gaisrą galėjo sukelti šeimininkės degintos žvakės.

Visų trijų nelaimių aukos bus tiriamos teismo medicinos ekspertų, ketinama išsiaiškinti tikrąsias jų mirties priežastis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaip

kaip portretas
Kaip suprasti ..."metų moteris"? Ar jau išrinko?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių