Motinos širdis nujautė nelaimę: bute surastas klaipėdiečio kūnas

Ilgą laiką negalėjusi su sūnumi susisiekti moteris paprašė policijos ir ugniagesių pagalbos. Specialiųjų tarnybų darbuotojai atskleidė liūdną tiesą.

Užvakar ryte prie sūnaus buto durų Naujakiemio gatvėje atėjusi moteris nebe pirmą kartą bandė patekti į vidų. Tačiau durų jai niekas neatidarė, sūnus neatsiliepė ir į telefono skambutį.

Kaip vėliau pareigūnams pasakojo juos iškvietusi klaipėdietė, kontaktas su sūnumi nutrūko maždaug prieš mėnesį.

Moteris nusprendė, kad laukti nebėra ko, galbūt skambinti pagalbos telefonu ją paskatino ir kiti veiksniai.

Policininkai suprato, kad be ugniagesių pagalbos į butą antrajame aukšte nepateks. Gelbėtojai kopėčiomis palypėjo iki antrajame aukšte esančio buto lango, laužtuvu jį pravėrė ir pateko į vidų.

33 metų vyras gulėjo ant sofos, jis buvo jau seniai miręs.

Policijos pareigūnai apžiūrėjo įvykio vietą ir, kaip tokiais atvejais būna, pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Panašių įtarimų tą pačią dieną buvo dėl Taikos prospekte gyvenančios pagyvenusios moters. Ji ilgokai neatsiliepė telefonu, neprieidavo prie durų, kai artimieji spaudė durų skambutį.

Kai ugniagesiai pasiekė moters langą, tik tada šeimininkė priėjo prie jo. Tapo aišku, kad dėl garbingo amžiaus ji tiesiog negirdėjo skambučių. Šįkart nerimas dėl moters būklės išsisklaidė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gintaras

Gintaras portretas
Jis buvo alchoholikas,ir sitam bute buvo landyne ne vienus metus.

Siaubas

Siaubas  portretas
Aš tai mamos atveju būčiau prašiusi išlaužti duris po 1 dienos , o ne po šitiek laiko, gal dar būtų pavykę išgelbėti. Kartą pažįstamos protiškai neįgalus sūnus pasiklydo mieste, tai atrado pagal telefono kortelės signalą, Lietuvos policija yra nuostabi, visada visur padės , tik reikia prašyti pagalbos .

Anonimas

Anonimas portretas
kunas buna gyvas arba mires. Mires kunas yra LAVONAS
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių