Plėšikai nusitaikė į garsių juvelyrų galeriją

Klaipėdoje nusikaltėliai apiplėšė dar vieną juvelyrinių dirbinių parduotuvę, šį kartą nuo plėšikų nukentėjo žinomų menininkų Karčiauskų salonas – galerija.

Klaipėdoje nusikaltėliai apiplėšė dar vieną juvelyrinių dirbinių parduotuvę, šį kartą nuo plėšikų nukentėjo žinomų menininkų Karčiauskų salonas – galerija.

Į Turgaus gatvėje esančius juvelyrikos namus „Yurga“ plėšikas įžengė šeštadienį po pietų. Vyras ryžtingai priėjo prie pardavėjos, prikišo jai prie kaklo didelį peilį ir pareikalavo tylėti.

Nusikaltėlis liepė moteriai gultis ant grindų, o kai ji pakluso, lipnia juosta surišo jai rankas ir kojas.

Plėšikas susišlavė brangiausius juvelyrų dirbinius, paliko parduotuvėje peilį, o išeidamas liepė pardavėjai nesikelti dar bet penkias minutes.

Moteris tikėjosi, kad pagalba neužtruks. Nors nukentėjusioji minėjo mačiusi tik vieną asmenį, pirmadienį areštinėje gultus trynė keli su šiuo nusikaltimu siejami asmenys.

Panašu, kad pareigūnai buvo sulaikę ir pagrindinį vykdytoją ir jo talkininkus.

Pirmąją savaitės darbo dieną Klaipėdos apskrities vyriausiajame policijos komisariate vyko apklausos, pareigūnai atliko ir kitus tyrimo veiksmus.

Juvelyras, žinomos juvelyrės Jurgos Karčiauskaitės – Lago tėvas Vytautas Karčiauskas piktinosi, kad miesto centre karaliauja ne kultūros ir pramogų trokštantys žmonės, o benamiai ir nusikaltėliai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SIAIP

SIAIP portretas
kapitalistiniame-iskreiptu vertybiu ir santykiu pasaulyje nesmurtiskas VAGIS,SUKCIUS,AFERISTAS yra labai vertinga ir gerbiama profesija.Intelektas,zinios ir kordinuoti veiksmai yra zmogiskas potencialas nukreiptas i kapitalo gausinima.Taigi,tik bedzius,asilas,smurtininkas cia gali sulaukti bent kokio pasmerkimo.O frakas,peteliske ir baltos pirstines gera TAUTINI VAGI TIK PUOSIA.Lenkiuosi TOKIEMS....ir vagiantiems ir apvogtiesiems.Nepykit KA kurem-TA turim...

brangutyte

brangutyte portretas
baisu darosi, kad nusikalteliai visai nieko nebijo. O ko jiems bijoti? Juk kalejimai Lietyvoje tarsi sanatorijos....

seklys

seklys portretas
Labai taikliai mestas akmuo į miesto valdžios daržą. Viliuosi kad Jurgos žodžiai pasieks rinkėjų protus. Kita vertus turim tokią valdžią ir tokį senamiestį kokio esam verti.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių