Užregistruotas 51 eismo įvykis: sužaloti ir du nepilnamečiai

  • Teksto dydis:

Praėjusią parą visoje Lietuvoje užregistruotas 51 eismo įvykis, praneša policija.

Sekmadienį buvo septyni įskaitiniai eismo įvykiai, kuriuose sužeista 10 žmonių, iš kurių – du nepilnamečiai.

Du eismo įvykiai – dėl neblaivių vairuotojų kaltės.

Sekmadienį apie 10 val. Tauragės rajone ties Mišeikių kaimu, kelyje Šakvietis-Lomiai-Eidintai, susidūrė priešpriešiais važiavę automobiliai „Volvo XC90“, vairuojamas vyro, gimusio 1987 metais, ir „Subaru Outback“, kurį vairavo vyras, gimęs 1969-aisiais.

Per eismo įvykį sužaloti automobilio „Subaru“ vairuotojas (dėl sužalojimų paguldytas į Klaipėdos ligoninę) bei automobilio „Volvo“ vairuotojas ir keleivis, gimęs 1951 metais, kurie, suteikus medicininę pagalbą, gydomi ambulatoriškai.

Apie 14.40 val. Vilniuje, Ukmergės ir Salomėjos Neries gatvių sankryžoje, automobilis „Audi A6“, vairuojamas moters, gimusios 1997 metais, partrenkė ir sužalojo per pėsčiųjų perėją degant draudžiamam šviesoforo signalui paspirtuku važiavusį nepilnametį, gimusį  2011-aisiais, kuris suteikus medicininę pagalbą, gydomos ambulatoriškai. 

Šeštadienį apie 17 val. Kretingos rajone, kelio Šiauliai-Palanga 131-ame km, automobilis „Audi A5“, vairuojamas vyro, gimusio 2002 metais, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „BMW X3“, kurį vairavo moteris, gimusi 1975 metais.

Per eismo įvykį nukentėjo automobilio „BMW X3“ keleivė, gimusi 2008-aisiais, kuri dėl sužalojimų paguldyta į ligoninę, o taip pat vairuotoja bei automobilio „Audi A5“ keleivė, gimusi 1992 metais, kurios, suteikus medikų pagalbą, gydomos ambulatoriškai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Is 51

Is 51 portretas
tik 2 sukelti neblaiviu!? Manau,laikas bausti uz blaivuma! Maziau avariju neblaivus sukeltu,nei gerti nebegalintys ligoniai!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių