Rokiškio rajone sulaikomas vyras sužalojo du pareigūnus

  • Teksto dydis:

Rokiškio rajone trečiadienį sulaikomas vyras pasipriešino dviem pareigūnams ir juos sužalojo.

Kaip skelbia Policijos departamentas, apie 20.15 val. Rokiškio rajone, Bajorų kaime, policijos pareigūnams atvykus dėl smurto artimoje aplinkoje, sulaikomas 1996 metais gimęs vyras nevykdė teisėtų policijos pareigūnų reikalavimų bei vengdamas sulaikymo sužalojo du Rokiškio rajono policijos komisariato pareigūnus.

Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pareigūnas po medikų apžiūros, gydomas ambulatoriškai, o pareigūnė, paguldyta stebėjimui į ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo pareigūnams, už tai Baudžiamasis kodeksas numato viešuosius darbus, baudą arba laisvės atėmimą iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

psd vezdu nuzmogintas ir vakcina supilietintas

psd vezdu nuzmogintas ir vakcina  supilietintas portretas
sodinkit...valgyt duos...stogas bus...medicinine prieziura malonus aptarnaujantis personalas...naujos pazintys ir yspudziai...nei tau su siuksliu abonementizatorisi mustis , nei su elektrikais aferistais vajavotis...guli sau kula judini jegas pensijai kaupi ir nei PSD tau nereik moket... nei uz minimalia alags penkiu prarabu ir kontrolierio ir triju priziuretoju priziurimam 9 prakaitais apsipilusiams ilgas valandas dirbt...poilsis...atostogos... sodinkit...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių