„Dviračio žvaigždės“ ceremonija kvepės „Mėslitos“ dešromis

Prabangi viešbučio biblioteka. Ant antikvarinės sofos įsitaisęs „Mėslitos“ direktorius Saulius Poška pristato balandžio 1-osios LNK programą nukrovęs stalą naujomis dešromis.

„Buvo pusbrolio vardadienis, buvau išnuomavęs visą „Villoną“, - tarsteli, paskui užmeta akį į susirinkusius žurnalistus ir susierzina. – Klausyk! Jūs, jūs, žurnaliste! Jūs šituo raudonu tušinuku ir rašysit? Nepatinka man. Gal galit rašyt normaliai?“

Paklaustas, ar jo neglumina į balandžio 1-osios renginio „Dviračio žvaigždė“ susirinkusios spaudos fotoaparatai ir kameros, Saulius Poška nesutrinka: „Aš pripratęs prie kamerų. Pas mane namuose daug kamerų. Apsaugos“.

„Ar jau galim, direktoriau, pradėt?“, - nedrąsiai atsistoja vienas „Dviračio šou“ kūrėjų Haroldas Mackevičius.

Šiemet „Mėslita“ sumokėjo milijoną litų plius PVM už LNK balandžio 1-osios programą „Dviračio žvaigždė“. Tai – neregėto masto investicija Lietuvos televizijų istorijoje, kurios privaloma nepraleisti.

Nors „Mėslitos“ direktoriui prižadėta, kad renginys bus skirtas naujų dešrų linijos pristatymui, H. Mackevičius sako, kad iš tikrųjų jame bus iškilmingai įteikti apdovanojimai labiausiai apsijuokusiems ir prajuokinusiems praėjusiais metais.

„Dviračio šou“ kūrėjai nacionaliniuose šou verslo politikos apdovanojimuose „Dviračio žvaigždė“ įteiks 10 auksinių žvaigždžių – „Metų moteriai“, „Metų mokslininkui“, „Metų frazės“, „Metų klausimo“, „Metų stebuklo“, „Metų melo“ autoriams, „Metų nekaltybei“, „Metų sportininkui“, „Metų artistui“ ir „Metų porai“.

„Atrodo, kad metai lyg ir nykūs buvo, bet 30 juokingų įvykių įvyko. Jų autoriai – politikai, dizaineriai, pardavėjai“, - sakė Gintaras Ruplėnas.
Šiemet milijonas „Mėslitos“ daro stebuklus – renginys bus ne tik tiesioginis, o vienas šokantis ir dainuojantis europarlamentaras už solidų „Mėslitos“ honorarą pažadėjo padaryti bet ką, ko tik reikės renginio prodiuseriams. Pinigų užteko nupirkti keliems Seimo nariams - etikos prievaizdas Algimantas Salamakinas padarė išimtį, nes rėmėjų pinigai daro stebuklus.

Renginiui „Mėslita“ nupirko geriausius vedėjus Lietuvoje – Laurą Imbrasienė ir Rolandą Vilkončių.
Saulius Poška užsimanė Laurą Imbrasienę aprengti mėsos gabalais – kaip Lady Gaga, bet, laimei, „Dviračio šou“ kūrėjams pavyko Pošką atkalbėti.

Manais į tai leista dainuoti „Mėslitos“ „Varguolių chorui“, kuris mažajame chorų kariuke susikaus su Darbo biržos bedarbių choru.

Deja, „Dviračio šou“ kūrėjai negalėjo įvardyti žmonių, kurie daugiausia kartų nominuoti „Dviračio žvaigždės“ apdovanojimams.

„Direktorius uždraudė. Keistas jausmas, kai parsiduodi“, - prisipažino Gintaras Ruplėnas.

„Dviračio žvaigždės“ apdovanojimai – balandžio 1-ąją 19.10 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

giedre

giedre portretas
kodel nera anegdotu kad butu su balandzio 1? kad galeciau savo tevus apgauti?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių