J.Stathamas pasiilgo A.Schwarzeneggerio

Veiksmo filmų žvaigždė Jasonas Stathamas tikina, kad jam didžiulis malonumas ne tik vaidinti įtempto siužeto veiksmo filmuose, bet ir pačiam juos žiūrėti.

Aktorius pasakoja, kad nuo vaikystės yra ištikimas veiksmo filmų gerbėjas, o didžiausi jo autoritetai –legendiniai veiksmo filmų herojai Sylvesteris Stallone bei kino pasaulį į Kalifornijos gubernatoriaus kėdę išmainęs Arnoldas Schwarzeneggeris.

„Liūdžiu, kad Arnoldas nebevaidina. Dievinau visus jo filmus – jie veiksmo juostų briliantai. Arnoldo ir Sylvesterio filmai – tai visa atskira geriausių filmų era. Dabar tokių juostų niekas nebekuria, jų nebėra. Tačiau savo laiku jie buvo dievai, tikri kino dievai, - pasakoja J. Stathamas, - Esu didžiausias veiksmo filmų gerbėjas, todėl būtų labai liūdna, jei Arnoldas niekuomet nebegrįžtų į filmavimo aikštelę.“

Su šiomis dviem veiksmo filmų žvaigždėmis J. Stathamui teko laimė kartu dirbti filme „Nesunaikinami“ ir jis viliasi, kad jų keliai dar susikirs. Aktorius nudžiugs išgirdęs, jog neseniai Kalifornijos gubernatoriaus kadenciją baigęs A. Schwarzeneggeris pranešė, jog jau laukia naujų kino pasiūlymų ir sulaukęs įdomaus varianto – mielai jį priims.

Šiuo metu J. Stathamą galima pamatyti dabar kino teatruose rodomame trileryje „Mechanikas“. Filme aktorius įkūnija samdomą žudiką keršijantį už draugo žūtį.

Lietuviškai subtitruotas trilerio anonsas:


Šiame straipsnyje: Jasonas StathamasMechanikas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių