Mirė garsus Lietuvos operos solistas V. Daunoras

Grįžti į straipsnį

gal teisybė svarbu

gal teisybė svarbu portretas
Gili užuojauta artimiesiems, draugams. Išėjo talentingas dainininkas. Šalia nuostabaus balso turėjo patį nenuostabiausią charakterį. Rašantiems apie V. Daunorą ir jo veiklą JAV, reikėtų pažymėti, kad Metropolitan operoje jis buvo choristas ir tik retkarčiais gaudavo padainuoti trečiaeiles, ketvirtaeiles partijas: Monteronė ("Rigoletas"), Zakrastijonas ("Toska"), Daktaras ("Traviata") ir pan. Nereikėtų perdėti šlovės Metropolitan`e..

Souviet žvaigžde?

Souviet žvaigžde? portretas
Souvietai karalius menkino

Anonimas

Anonimas portretas
tai buvo garsus daininikas kuris suprato kur suka lietuva po 1991 m ivykiu kas ja valdo taip kad nereikia smeizti

LOBT

LOBT portretas
Geras buvo bosas. Bet labai įnoringo charakterio, baisus intrigantas ir savimyla. Išrūko į JAV, manė, kad žmonės atsiklaupę prašys neišvažiuoti. Niekas neprašė ir greitai užmiršo. Tūnojo tarp pensininkų Floridoje, greitai pritrūko dėmesio, susirgo ir grįžo į Lietuvą. Bet niekas jo čia jau neprisiminė, jaunimas aplamai tokio nežino. Pamoka kitiems. Amžiną atilsį. Neliekit ašarų. Tarybiniai laikai jau negrįš.

A.A

A.A portretas
Toks gyvenimas. Tik rėžia akį nepagarba, rodoma dainininkui: teksto autorius nepatikrina teksto ir kartoja dalį jo lyg papūga... Skaitykit, ką rašot...

GĖDA!

GĖDA! portretas
Mirė vienas garsiausių, talentingiausių visų laikų Lietuvos operos solistų. Autorius to nežino, bet rašo... NUOTRAUKŲ PADORIŲ NERADOTE?..

Algiui

Algiui portretas
Kokiu reikia būti beždžione, kad Daunoro nežinoti!? Tai vienas geriausių visų laikų Lietuvos operos solistų.

ALGIS

ALGIS portretas
Įdomu , kodėl toks žymus , garsus dainininkas išvažiavo į JAV , UŽUOJAUTA GIMINĖMS IR ARTIMIESIEMS .

Galerijos

Daugiau straipsnių