Garsios moterys prabilo apie plastines operacijas: negalėjau žiūrėti į savo nuotraukas

Gražius žmones matome kasdien – jie mojuoja mums iš TV ekranų, siūlo kremus socialiniuose tinkluose ir pasitinka kiekviename žurnalo viršelyje. Tačiau natūralia savo išvaizda patenkinti yra ne visi, o ir fotošopo tam, kad imtum savimi iš tiesų pasitikėti, neužtenka. Būtent tuomet žmonės griebiasi plastinių operacijų.

Žinomos Lietuvos moterys papasakojo apie savo kūnų korekcijas ir tai, ko niekuomet nedarytų. Štai dainininkė Gabrielė Grygolaitytė-Vasha pirmąsias injekcijas lūpoms pradėjo leistis dar būdama 21-erių. Tiesa, iš pradžių – ne dėl jų putlumo. „Man patiko, o ir nelabai kas matė, kad kažkas pasikeitė. Čia buvo iš sveikatingumo pusės, nes nepadėdavo vazelinas“, – apie skylinėjančias lūpas atviravo G. Grygolaitytė-Vasha.

Ji neslėpė, kad laikui bėgant, galima prarasti saiką. „Vėliau prasidėjo toks: „Pasipūčiau lūpas, gal dar reikia, nes jau išsileido?“ Prasideda tokia manija. Svarbiausia jausti saiką ir neprarasti ribos. Su lūpomis buvau perlenkusi lazdą, tad teko jas koreguoti, išsileisti, vėl susileisti ir panašiai. O yra pavyzdžių, kas išsileido lūpas ir jos suglebo. Tada geriau visai nesidaryti“, – nuomone dalinosi ji.

Tiesa, vėliau G. Grygolaitytė-Vasha ryžosi ir kelioms rimtesnėms operacijoms – krūtų didinimo, riebalų nusiurbimo ir bambos išvaržos. O štai savo nosies garsi moteris nekeistų niekuomet.

Tuo tarpu „TV pagalbos“ žvaigždė Gerda Žemaitė, pasidariusi nosies ir pilvo operacijas, savo krūtinę keitė ne kartą – iš pradžių implantus įsidėjo, o vėliau jų atsisakė.

Pasipūčiau lūpas, gal dar reikia, nes jau išsileido?

Ir vis dėlto dauguma moterų savo operacijas vis dar slepia. G. Žemaitei toks elgesys yra nesuprantamas – anot jos, svarbiausia viską daryti dėl savęs, o ne dėl kitų.

„Visos operacijos buvo apgalvotos, ilgai joms ruoštasi. O dėl nosies, tai buvo kompleksas nuo pat vaikystės. Negalėjau žiūrėti į savo nuotraukas. Po operacijos jausmas buvo fantastiškas. Manęs negąsdino niekas – nei mėlynės, niekas. Bet tas vaizdas iš karto buvo „wow“, – pasakojo G. Žemaitė.

O štai grožio industrijoje besisukančiai Kristinai Ivanovai liūdesį kelia jaunos merginos, kurios ne tik praranda saiką, bet ir suvienodėja. K. Ivanova nėra nusiteikusi prieš plastines operacijas, vienoje konsultacijoje buvo ir pati. Visgi, anot moters, šiais laikais yra ir kitų būdų pasiekti trokštamą išvaizdą.

„Jokios plastinės operacijos nesu pasidariusi, nors turėjau konsultaciją dėl krūtinės. Bet ta konsultacija buvo tik todėl, kad netekau trylikos kilogramų. Tiek odos tonusas buvo nebe koks, tiek ir krūtinės. Ji ženkliai sumažėjo. Tačiau esu labai patenkinta, kad nieko nesidariau. Esu patenkinta savo kūnu. Man labai padėjo tinkama mityba, sportas. Dabar savo krūtine esu patenkinta, nes ji yra proporcinga“, – sakė K. Ivanova.

Plačiau šia tema kalbėjo laidoje „TOP 3“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais, 21 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O jau

O jau portretas
Sita nasha=vasha kokia negraži

Kad jos visos vienodos

Kad jos visos vienodos portretas
Anciasnapes

uzuojauta

uzuojauta portretas
Baisu ir gaila proto nepakoreguosit ,,,,,,,
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių