Verslininkas Ž. Grigaitis: aš nebūčiau vedęs tos moters

  • Teksto dydis:

„Nenorėčiau atsukti nei vieno momento savo gyvenime. Nenorėčiau nieko keisti. Galbūt vienintelis dalykas, kuri keisčiau, tai nebūčiau vedęs tos moters. Bet tuo metu viskas atrodė kitaip – aš mylėjau, pasitikėjau ir norėjau būti kartu. Deja, gyvenimas apsivertė aukštyn kojom. Aš nebuvau reikalingas tam žmogui, ji pasirinko kitą kelią. Ir tai vienintelis dalykas, ką pakeisčiau, jei galėčiau laiką atsukti atgal...“ – jau šįvakar, 20 val., LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos verslininkas Žilvinas Grigaitis.

Apie verslininką, kelionių maniaku kartais pavadinamą Ž. Grigaitį, rodos, girdėjome jau viską. Jis niekada nevengė atvirai papasakoti apie savo gyvenimą ir nesėkmes kad ir kas nutiktų – skyrybos su antrąja žmona, netikėtai užklupęs vėžys ar vienintelė duktė, su kuria nutrūkęs ryšys.

Tačiau neseniai 50-ies metų jubiliejų atšventęs verslininkas toks atviras, koks vargu ar kada nors buvo. „Ko gero, tapau dar sentimentalesnis, o ir laikas toks, kai, permąstęs gyvenimą, padarai savotišką suvestinę – ne tik nuveiktų darbų, tačiau ir to, ko vis dar neturi, nors tau jau 50!“ – sako Žilvinas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
Tai argi gėjams reikia moterų???

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kurios moters? Ko čia pykti, jeigu jį kviečia į TV jis eina, o jūs žiūrite, nes daugiau nieko nėra per LTV arba politikų arba žiniasklaidos vadinamų "žvaigždžių" veideliai, aš nežiūriu apskritai ir manęs neerzina.

Irena

Irena portretas
Jinai tai irgi mielai atsuktų laiką atgal ir spjautų šitam pleibojui į veidą- bet kad nebeatsuksi: moteriškei sugebėjo apsukti galvą šitas balbatūnas-povas. Nei jis vyras,nei klounas,kažkoks neaiškus tipas.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių