A. Armonaitė išankstiniuose rinkimuose sako balsavusi už ateitį ir didesnę Lietuvą

Laisvės partijos pirmininkė, ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė išankstiniuose prezidento rinkimuose ir referendume dėl dvigubos pilietybės įteisinimo sako balsavusi už ateitį ir didesnę Lietuvą.

„Šitie rinkimai yra svarbesni negu daug kam gali atrodyti. Jie sprendžia Lietuvos ateitį. Balsavau už ateitį, už mūsų Laisvės partijos iškeltą kandidatą Dainių Žalimą ir balsavau už didesnę Lietuvą“, – antradienį žurnalistams sakė A. Armonaitė.

Ji taip pat paragino Lietuvos gyventojus balsuoti referendume dėl dvigubos pilietybės.

„Buvo, švelniai tariant, įdomu matyti kai kuriuos atvirai prokremliškus kandidatus, jų idėjas. Dėl to, manau, yra labai svarbu ateiti balsuoti už vakarietišką, progresyvią Lietuvą, už Lietuvos ateitį“, – kalbėjo Laisvės partijos pirmininkė.

Paklausta, ką partija palaikytų, jei D. Žalimas nepatektų į antrąjį prezidento rinkimų turą, A. Armonaitė kalbėjo norinti palaukti pirmojo turo pabaigos. Ji pridūrė besitikinti kuo didesnio palaikymo partijos kandidatui ir referendumui dėl dvigubos pilietybės įteisinimo.

„Tūkstantis žmonių, tūkstantis pilietybių yra atimama kiekvienais metais. Ar mums nereikia mūsų piliečių? Aš manau, kad reikia“, – sakė A. Armonaitė.

Balandžio viduryje pasirodė informacija apie tai, kad Laisvės partija sudarė sutartį su D. Žalimo žmona Ingrida Danėliene dėl konsultacijų rinkimų kampanijos metu. Pats kandidatas tai vadino klaida, sakė, kad išmokėti pinigai grąžinti.

„Gal ir buvo klaida padaryta. Galiausiai tas klausimas buvo greitai išspręstas. Kita vertus, viskas buvo deklaruota viešai ir dokumentai atiduoti į VRK, niekas nebuvo nuslėpta“, – teigė A. Armonaitė.

Prezidento rinkimai ir referendumas dėl dvigubos pilietybės įteisinimo vyks sekmadienį, gegužės 12 dieną. Rinkimuose dėl šalies vadovo posto varžysis iš viso aštuoni kandidatai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Virgis

Virgis portretas
Tai gal turite planą atkurti LDK su Vytautu priešaky.... ?

Lietuva tai

Lietuva tai portretas
valstybė, kurioje nepriklausoma žiniasklaida nutildyta ar sunaikinta, o demokratijos deguonis – laisvos minties, kritikos ir idėjų apykaita, neegzistuoja!!!

Joooopppaaaat

Joooopppaaaat portretas
Šlykštesnės mordos neteko seniai matyti, net gražuliui toli iki jos, tokia arogantiška, tik ji viską žinanti ir suprantanti. gerai kad tuoj dings ta pseudo-agrastų partija nuo arenos......o pilietybę tą dviduba tegul raske šiknon susikiša...
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių