Dėl A. Anušausko Laisvės frakcija inicijuoja valdančiosios koalicijos tarybos susitikimą

Grįžti į straipsnį

To Onė

To Onė portretas
Jei būtų privalomas jiems IQ testas, koks trečdalis neišlaikytų. O tų, kurie išlaikytų reiktų tikrinti praktines problemų sprendimo kompetencijas, žinias tose srityse, kurias jie "valdo". Būtų liūdnas vaizdelis... Specialistų ten su geru žiburiu reiktų ieškoti... taigi, toks kontingentas sprendžia valstybės reikalus...

Onė

Onė portretas
Na kas galiausiai sėdi seime, jei jais manipuliuojama,tai kokios koalicijos,kokia opozicija,atrodo kad nieko nesuprastų,kad su jais visiškai nesiskaitoma.tai vieną kartą parodykite ,kad esate,kad egzisuojate,kad nesate akli vykdytojai, ar jūsų sąžinės atsidūrė pinigų voratinkliuose.nejaugi nebeliko dorų ir sąžiningų seimo narių,ko vertas prezidentas?? Šalis išvaistyta, nieko nebeliko,tik melas apgaulės ir vagystės.tapinas daug išaiškino,bet tai tik smulkus seimo narių pasipinigavimas,o jei būtų kam pajudinti viešuosius pirkimus,europos s lėšų išvaistymus turbūt viršytų didžiausias istorines aferas.

Anonimas

Anonimas portretas
Tokios korupcijos dar per 30 metų nebuvo,švaisto milijonais,kaltų nĖRA ,ŠTAI KOKIA TEISĖSAUGA LANZBERGINIŲ,liko milijonieriais ,o žmones ubagais pavertė.

Rūtenis

Rūtenis portretas
Šimonytė padarė grubią klaidą, kurią tik galėjo padaryti kandidatas į prezidentus ir dar likus nepilnai porai mėnesių, nes kad istorikas išneš pridergtus ministerijos triusikus rodyti viešai, tai buvo galima tai be klaidos išprognozuoti. Vienu žodžiu- istoriko išmetimas kaip musės iš barščių yra klaida, o ta klaida atsispindi jau kad ir karbauskinių reakcijoje, o aiškiai bus ir brazauskinių, o tikėtina ir kolegų vagių- liberių ir taip toliau ir panašiai. Vienu žodžiu- NE LAIKU IR NE VIETOJE, bet ką padarysi- PER KARO MINISTERIJĄ EINA DIDELI IR HALIAVI PINIGAI, kuriuos suneš visa biednuomenė po šapelį. Šimonytė šiuo savo poelgiu Nausėdai padėjo kiek galėjo ir jis ją po rinkimų turėtu vėl siūlyti primministre, neabejotinai už tokią paslaugą.

bigcatwar

bigcatwar portretas
...diwersantu chutwe...

?????kada????

?????kada???? portretas
atskris a4rmonautai ir,,,,,pasiims visa savo lgbt hebra i savo laisves sali ss formate x

armoska

armoska portretas
uzdaryk savo /harmoska/ o /scotpirdalas/ grazin tave i cikagos priemescio /gelyciu roju/ dar nuo ano amziaus kur nezinia kuris kuri piso ir /gelyciu/ pripiso valkata valink is cia wsu visa kgb saika anusyniu kuriems nuo hohlandijos subine prisvilo tai valinkit isi su visais anunakiais kol nevelu p=0

Idomu

Idomu portretas
Kur armonaute pirko nosies, plauku ir akiniu kauke. Juokingai atrodo pastoviai su ja

PRASIDEDA....

PRASIDEDA.... portretas
Niekšiškos Lietuvos išdavikų partijų RAZBORKĖS. Jau nepasidalina vogtais pinigais tarpusavyje....

plikledis

plikledis portretas
ir slidu .......... nepadės garbanos

smalsutis

smalsutis portretas
kada ji nustos rukyti?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Na ir susireikšminimas tos niektauzos Armonaitės - tiesiog proto mižinas - taikosi į atsilaisvinančias Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininko pareigas.

....../

....../ portretas
Ant tiek jaučiu panieką ,kad galiu tik taip parašyti... Jie melavo sakydami ,kad TADAS TUMAS žuvo Ukrainoje ,kaip pirmas.. . Anušauskas kitaip sakė : ,, ... VILIUOSI ,KAD ŽUVO PASKUTINIS ... ,, .Net žūstant LIETUVOS sūnui meluoja mums... Mūsų istoriją naikina , o NAVALNUI svetimtaučiui gėlės su lenta VILNIUJE.... .

> Tautos balsas

> Tautos balsas portretas
Na pasodinti toki pydara, kuris atstovauja "arabu ar rusu tautos balsui", tikrai butu neprošal

aha

aha   portretas
traukias,kad nieko daugiau nenuveiks,tik liežiuviu isduos karines paslaptys kodel ?

Darbo emitacija?

Darbo emitacija? portretas
Ar a nu saus kas, jau spejo koki vaika patratinti?

Rūtenis

Rūtenis portretas
Lietuvoje pati geriausia partyja LGBT.ateina rinkimai balsuokite už Žalima.

SUBINUOLIU PARTIJA SVARSTYS

SUBINUOLIU PARTIJA SVARSTYS portretas
Jie spendzia savo pridaryta sudo problema, o ne lietuvos zmoniu.... Nu tokio korumpuoto valdzios Lietuva dar nera turejusi.....

Tautos balsas

Tautos balsas portretas
Kada tą visą, ne Lietuvai dirbantį "arabų" klaną, susodins į kameras?

Galerijos

Daugiau straipsnių