G. Jakštas atsistatydina po nesutarimų Vyriausybėje

Grįžti į straipsnį

Ką tas Jakštas

Ką tas Jakštas portretas
galėjo padaryti? Pasirodo, kad ta klimaksinė PIŠ, dar ir chamas.

Baigiasi parakas

Baigiasi parakas portretas
PIŠ vadovavimo pabaigos pradžia, nereikėjo buchalteriai taip aukštai lipti...

Galvok iš naujo

Galvok iš naujo portretas
seniai galvojęs. Ne bloga vyriausybė, bet jai toks laikotarpis pasitaiko, o norisi padaryti tai kas būtina padaryti. Ir pamatysite kad tikrai tai bus padaryta kad ir kitų vyriausybių. O žonoma geriausia nieko nedaryti, plūduriuoti kaip š...ui baloj

Seniai galvoju

Seniai galvoju  portretas
Blogesnės vyriausybės nei konservatorės Šimonytės po Nepriklausomybės atgavimo neturėjome. Bjauru į juos žiūrėti ir klausyti .

Nesuprantu ir

Nesuprantu ir portretas
užjaučiu premjerę, kad jos komandos nariai negali ramiai , bet konferencijų atsistatyti. Argi jie nežino- kas pastatė, tas ir turi teisę atleisti.Tuo labiau kai jokių tau preienzijų ji nepareiškė... Kam tie cirkai? Būnant džentelmenu jeigu ir jauti nuoskaudą, tai išsakyk pačiai ministrei, bet ne su visokiom pretenzijom viešumai. Nežinau, ar čia konservatoriai nesugeba, ar taip juos opozicija pastato į rakim pozą ir tenka aiškintis

:)

:) portretas
kur tokia banglenta šiugždinienė?

JIS NEZINOJO

JIS NEZINOJO portretas
Ne, jis atsistatydino del to, kad nezinojo kiek zmogus turi lyciu !

Anonimas

Anonimas portretas
Manau atsitiktinis zmogus ,niekas,nieko ir negalejo nuveikti.

Vienas už visus, visi už vieną

Vienas už visus, visi už vieną portretas
Krenta vyriausybė, Šimonytė pradėjo nuo savų, o dabar laikas rėkti kaip skerdžiamai Armonaitei su savo apsinarkašinusiais bepročiais. Rėkst - mus skriaudžia, negalime taip dirbti, mus skriaudžia, socialdemokraatai gelbėkit armonaitės G tašką.

nugi

nugi portretas
Kas ten per Šimonytės komanda? Ar galima sąrašą paskelbti? Gal ten dar pucinaitiška dvasia iki šiol neišvėdinta?

Tiesa

Tiesa portretas
2005 metų gimimo yra defektyvi karta. Vien Klaipėdoje tų metų gimimo yra visokių idiotų. Ką tu gali išmokyti pvz Viktoriją Banzo, jei jos galva su neišsivysčiusiom smegenimis? Jos senelis buvo išsigimėlis Banzo, siautėjęs kaimuose, nes labai mėgo lytiškai santykiauti su avimis ir kiaulėmis. Tai ko gali išmokti Viktorija Banzaitė? Jos ur motina pigi mažai raštingas prostitutė atidirbo Klaipėdos redakcijoje užpakaliu, įkišo ten ir savo idiotą sūnų su nupirktu diplomu ir varė savivaldybės pinigus sau į kišenę pusbrolį Virgį Banzą atsakingu už komerciją padarę. Tai ko norit iš tokių kaip idiotė Viktorija Banzaitė? Ji negali ir iki trijų suskaičiuoti. Bet apiforminta kai idiotė iki šiol nėra. Dėl tokių ir kelia triukšmą jų motinos visokios narkomanės kacapės ir tėvai su kiaurom smegenim.

Inga

Inga portretas
Dar gali į parankę pasiimt ta iš cirko viceministre Žydelyte. Klouniu kloune, nekitaip

Kol

Kol portretas
sunys pjaunasi - bent jau zmoniu nekandzioja!

.

. portretas
Žiūrėkite į tų vienuoliktokų motinas. Labai senos, virš 50, virš 60 metų, narkomanės, išdžiūvusios, paliegusios, bjaurios... jos draskosi dėl savo vaikų, puola pedagogus, ministeriją, misnistrą. Jos nesveikos, negražios, jų vaikai išsigimę, negabūs, neperspektyvūs, bjaurių nesveikų kūnų ir šlykščių veidų. Jie negali mokytis. Jie dauguma idiotai, nukvakę narkomanai. Pažiūrėkite privačioje Mortos ar mokyklos ties Radvilų ir Žygimantų gatvių kampu Vilniuje, kaip atrodo ir kaip elgiasi tie mokiniai, kur jų tėvai labai seni ir nesveiki prokurorai, teisėjai profesoriai ir medikai kur labiau kyšių pririnkę sau į kišenę ir žinomesni verslinkmai, šou žmonės, meninkai. Tie vaikai negali būti mokomi nė pagal jokią programą. Ar nesuvokiate? Juk yra elementarūs testai idiotams identifikuoti.

kiek dar valdžių vagys

kiek dar valdžių vagys portretas
darys europinių eksperimentų su Lietuvos moksleiviais siekdami pasigrobti išmaldą iš Briuselio? Kiek per 33 metus buvo metų kada švietimo ministerija nevykdė reformų švietime? Vagys nusireformavo tiek kad nebesugeba išleisti vadovėlių ir moksleiviai priversti mokomų dalykų informacijos ieškotis patys kaip kas sugeba. Lietuvos švietimui iki Estijos ar Suomijos, Švedijos švietimo lygio seniai tapo tiek pat kiek nuo Žemės iki Mėnulio.

Anonimas

Anonimas portretas
Optimizatoriai , nu reik turet gabumu taip visas sritis superdolint. Tik siena ravet

Vardan Dievo Tevo ...

Vardan Dievo Tevo ... portretas
Jaksta p.i.s.a Simonyte ir chebra. Simonyte p.i.s.a Washingtone ir Briuselyje zydeliu gauja. Washingtono ir Briuselio p.e.d.i.k.u.s pi.s.a Banku ir Korporaciju bosai. Taigi sukasi grupinio sekso malunelis pasaulyje. Kokia pasauline katastrofa gali sustabdyti siu issigimeliu orgijas ???

tdm

tdm portretas
Mokykloje mobinga gali organizuoti regiono gauja. Slapta filmuoti privaciame bute, darbe.Sumontuoti, prikurti to ko nera, sukurti neigama filma, kazkokia byla ir t.t. Isejus is darbo, ijungti siustuva...Cia ne Havana.Dar blogiau.

Panašu, kad

Panašu, kad portretas
Buvo ministras apie nieką...

STT \\\\\.../////

STT  \\\\\...///// portretas
Sąžiningai dirbsi,sėsi.

gaila

gaila portretas
, nes tai bene pirmas padorus švietimo ministras. Prieš jį sukilo nemokšos ir tinginiai.

Bakštas

Bakštas portretas
Komentarai, kaip nuo bendrabučio krautuvės laiptų prisiurbusių pigaus alaus iš neplauto bambalio su puvėsiais. Degradai, nemokate rašyti, mąstyti, nebaigėte nė 8 klasės, eikite išsipagirioti - neterškite eterio. Jakštas negalėjo būti ministru, nes paslydo ant pirmo ledo. Politikoje tokiems nėra ko veikti. Tegu važiuoja su tėvu į Kūlupėnus dėstyti pradinukams.

Ir kas

Ir kas portretas
mums is to,kokia nauda Lietuvai?

Jonas

Jonas portretas
Protingas ir garbingas sprendimas. Kartu tai parodo ant kiek SUPUVUSI mintyse ir veiksmais valdančioji dauguma . Na ir jos viena iš vadoVių- premjerė Ir dar atsiranda žmonių norinčių balsuoti už šią nepadorę kandidatę į šalies vadovus. Žinoma kai už jos pečių "stovi" pagrindinio šalies intriganto šešėlis ,matomai ir yra tooks jos tikslas -JŪS NIEKAS ,MES VISKAS VALIUNTARIZMAS KLESTI NE TIK SOCIALIZMO LAIKAIS.

Anonimas

Anonimas portretas
ne tau martynai mėlynas dangus ,partija gali pasodyn ant ministro kėdės bet ka bet jei ir patarėjai tokie tai gaunas dydelis šnipštas.

priskaldė malkų

priskaldė malkų portretas
su tais tarpiniais patikrinimais, o dabar į krūmus. Ir dar kiti kalti, tik ne jis pats. Kaip sakoma, blogam šokėjui ir ......kas trukdo?

Ministras turi būt kietas

Ministras turi būt kietas portretas
Galvot, išmanyt ir telkt aplink save aukščiausio lygio srities specialistus. O dabar čia kas? Dar ,,gražesnis vaizdzelis'' kai svarbiausių šalies institucijų - ministerijų, vadų vadas yra tokia premjerė kaip dabar.Katastrofa kuriai turėjo būt užkirstas kelias dar prieš metus. Kur šitos Šimonytės garbė? Meilė Tėvynei ir šalies piliečiams? O kur Premjero kompetencija? Ar ji sugeba tik rodyt savo grubumą, cinizmą ir kareivio Šveiko lygį? Nesakau kad lengva tokiuose postuose, bet..Ko lendi ten kur tikrai žinai kad nesusitvarkysi? Ir dar tiek laiko begėdiškai specialiai demonstruoji savo žemą sąmoningumo neįgalumą

jo

jo portretas
simoniu arklio vyriausybe tai kazkoks kenkianciu lietuvai debilu kratinys. ir toliau nalsuokit uz konservus

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Konservų šunauja tik mobingus gali daryt.

To Kuo dėtas ministras, jei moksleiviai nepajėgia mokytis?

To Kuo dėtas ministras, jei moksleiviai nepajėgia mokytis? portretas
Ka vartoji? Jakstas savarankiskai nusprende tapti o poto pasitraukti is ministerijos. Be to runkeliai neuzsakineja straipsnius, o tai dare pats ministras.

Kuo dėtas ministras, jei moksleiviai nepajėgia mokytis?

Kuo dėtas ministras, jei moksleiviai nepajėgia mokytis? portretas
Žiūrėkite, kas tų vienuoliktokų mamos, kas jų tėčiai. Senų vyrų vaikai negali būti ne idiotai. Vadinkite kaip norite, jie idiotai, tie gimusieji 2004, 2005, 2006 metais. Mamos jų labai senyvo amžiaus, o jei juos gimdė būdamos dar ne 30 metų, dauguma ligotos, narkomanės, nepajėgia nei dirbti, nei vaikų auginti, aprūpinti švaria aplinka, maistu pagamintu namie. Tai ištisa nevykėlių ir proto vargšų karta, ypatingai nevykę gimusieji 2005 m. Taip jau susiklostė, madoje buvo labai pagyvenusiems vaikus gimdyti, atsiradę buvo papildomų pinigų Lietuvoje po įstojimo į ES. Užaugo idiotų karta. Kodėl permetama kaltė pedagogams, ministrui? Tie vienuoliktokai net pagal silpnapročiams skirtas mokymo programas nepajėgia mokytis. Todėl ir priteista visokių privačių mokyklų kaip kad Vilniuje Radvilų ir Žygimantų gatvių kampe, yra daugiau tokių, kur už pinigus laiko tuos idiotus vaikus už tvoros, jie visi žinomų prokurorų, profesorių, verslininkų, medikų vaikai. Bet nueikite ir pažiūrėkite, ten išgamos.

Ka ka

Ka ka portretas
O tai ko tada ji partijoje laiko? Be to ka is seimo nebega? Cia matomai pasedejo ministerijoje, kad poto jei ji neisrinks i valdzia galetu gera pasalpa is darbo birzos gauti?

-----

----- portretas
EINAM VISI Į RINKIMUS,, PADĖKUOTI,, TEN VISIEMS , NES JEI NEISIM VĖL BUS KONCERVATORIAI ARBA SOCIALDEMOKRATAI AR LAISVIEČIAI.... .

Niekingas elgesys

Niekingas elgesys portretas
Bailiai neria į krūmus užuot garbingai prisipažinę, kad suklydo, atsiprašę ir pasistengę šitą jovalą ištaisyti. Prieš tai buvusi ministrė prišiko, šitas ištapšnojo ir viso gero, išnyko kaip dūmas be jokios atsakomybės, atskaitomybės ir pakaltinamumo. Svarbu kanceliarines įsisavino visu 120 procentų. Sakė Šiugždinienė - kaltės nejaučiu! Visiškų netikėlių, mulkių valdžia, švietimo sistema degradavo.

Marsietis

Marsietis portretas
O, ko buvo galima tikėtis iš jo? Jūs pasiskaitykit jo biografija.. Išsilavinimas kažkoks kreivas naujadaras apie nieko. Iš kart po studijų tapo vos ne kažkokiu draudimo kainodaros ekspertu kažkokiu. Dar po metu kitų jį jau politikai pasodina į vyriausybe ir dar ne betkur, o į kažkoki tais strateginės analizės centrą..analitiko pareigas.. Taip sakant "vunderkindas" visų galų meistras.. Dar po metų jis jau studiju politikos ir karjeros analizes skyrius vadovas... WOW tiesiog WOW čia nežinau kaip kitaip apibūdinti mūsų politika.. korupcija ir protegavimas tiesiog trykšta pro visus kraštus.. Nežinau kaip jaučiasi prezidentas, bet man vien jo biografija atsivertus ir paskaičius pasidarytu gėda.. kaip dėl viso kito turbūt dar blogiau...

Nepatingėkit ateiti į rinkimus ir padėkoti jiems...

Nepatingėkit ateiti į rinkimus ir padėkoti jiems...  portretas
Libervatorių valdymo apufeozas... Nepatingėkit ateiti į rinkimus ir padėkoti jiems... Už ką ? Už viską... + Už naujus kelio ženklus ir matuoklį į jūsų automobilio rūrą (išmetimo vamzdį)....

N

N portretas
Kas dabar bus?kaip šimonis atlaikys ir ištvers?juk savo rėkavimais,pasakoja,kad puiki komanda.O jau viskas byra,plyšta.Tokiai į gestapą,žiauriai kankintų.Ir tikrai,taip šalis nuvaryta per 4m.kas vel pakels?

:))))

:)))) portretas
Duokit dar vieną kadenciją šiai valdančiai ir po jos jūs busit alkani,basi ir tikri zombiai,tad mąstome

Nu jo...

Nu jo... portretas
Tai jau visiskas sios vyriausybes dugnas, partija irgi istorineje duobeje, kad palankiai vertintu konservatorius tik 7,2% apklaustuju, nebuvo per 30 metu. Simonyte ir co sutripe ne tik partija bet ir Lietuva!

tam ===>

tam ===> portretas
Graužk.

....../

....../ portretas
Tikiuosi ,kad išsineš ,, gyvenimo įgūdžius " ir pereis prie sekančios švietimo pertvarkos .... na bus iki begalybės.... ir dar bus nuspręsta ,kad klasėje priklauso būti po 50 vaikų.... na kam ten prasidėti su 21 vaiku....

to trulikos anūkų senelis

to trulikos anūkų senelis portretas
isangiu platinimo daktarai reikalauja pacientu

trulikos anūkų senelis

trulikos anūkų senelis portretas
Nesuprantu ko čia taip visi prisikniso prie to švietimo su tom reformom??? Grąžinkite sovietinių laikų programas, vienodus vadovėlius, užtenka tų eksperimentų.... Ar mes durni užaugome, mokindamiesi iš tų programų???? Kiek užaugo komentatorių- tiesiog proto bokštų

xxxx

xxxx portretas
Labai protingas, jaunas žmogus. Manau tikrai negali normaliai dirbti. Tuo labiau tokie vargšai dabar vaikučiai, viskas per sunku ir viskas jiems blogai. Geriausia - jokių patikrinimų, surašyti šimtukus ir ramu.

?

? portretas
o kur tokia šiugždinienė?

lianzbybio kgb gauja jau seniai viską numatė

lianzbybio kgb gauja jau seniai viską numatė portretas
manau čia šitie pederast ų ir narkotikų mylėtojai valdomi vakarų grupės, seniai pasaulis padalintas babčianų į rytus ir vakarus, reikalinga konkurencija, nes kitaip sustos žmonijos vistymasis, taip, kad šitas gaidžius mažiausios maitinimosi grandies atstovas atliko savo darbą ir dabar kaip per daug žinantis arba mirs tyliai, arba bus įkištas į kokia mordos mokyklą, kur tyliai egzistuos, kol neprasižios

uz poros menesiu rinkimai, o je atsistatydina?

uz poros menesiu rinkimai, o je atsistatydina? portretas
cia jau naglumo virsune, tai davai paeiliui, siandien anukas ministras, rytoj petras, poryt jonas, po menesio ingrida, uzvakar blinkeviciute, po pietu azuolas, po vakarenes anusauskas. davai dar ir prezidenta kazdien keiciam, ko cia smulkintis?

Tik priminsiu

Tik priminsiu portretas
Kad šito grybo paklausė kiek yra lyčių, ir jis teigė, jog nėra ekspertas ir negali atsakyti. Eiline pieška, ačiū dievui jo neliks. Jei netikit - susiraskit internete, yra KK2 įrašas.

Žemėj Lietuvos ąžuolai žaliuos, Ąžuolai žaliuos, žemėj Lietu

Žemėj Lietuvos ąžuolai žaliuos, Ąžuolai žaliuos, žemėj Lietu portretas
Žemėj Lietuvos ąžuolai žaliuos, Ąžuolai žaliuos, žemėj Lietuvo

Ačiū

Ačiū portretas
Ačiū ačiū ačiū

Anonimas

Anonimas portretas
AČIU DIEVUI....

As

As portretas
Simonyte ir vel liko apsiputojusio kumelio vietoj....dabar snyps, drabstysis putomis ir ismatomis ir visiems grasins...o jei ne atsistatydins....labai bijom

===> Bukalaurai

===> Bukalaurai portretas
O tu, patvorinis valstieti, vistiek net kaimo mokyklos nebaiges.

atsibodo žmogui būti

atsibodo žmogui būti portretas
už Šimonytės tualetinį popierių.

Flurona [TRUMP 2024]

Flurona [TRUMP 2024] portretas
Švietimo sistemoj nieko naujo. Pasaka be galo

laikas

laikas portretas
nuleisti vandenį švietimo sistemoj

Bukalaurai

Bukalaurai portretas
O kiti ko laukia?

mama

mama portretas
Bet nėra žodžių!!! Pridirbo nesamonių ir bėgti. O kas atsakys? O dabar ateis sekantys su savo naujiais eksperementais, o vaikai kaip žirkės. Na nepavyko viena reforma einam prie kitos. Na antra nepavyko davai prie sekančios. Kiek galima?! O kas buvo negerai su programom 20, 30, 40 metų atgal? Na pakoreguokite kažką ir tiek. O dabar ko toliau to baisiau

As

As portretas
Prisiima atsakomybęir bėga…. Kaip visada- pridarau ir kuopia kiti…

Gal \\\\\.../////

Gal  \\\\\...///// portretas
iš tikro žmogui prabudo sąžinė,nes jei dirbsi tai jau nusikaltėlis,"laisvoje" Lietuvoje.

kelia skandalus

kelia skandalus portretas
kad patiliukais ruzijos agurku privezti i lietuva?

labai labai informatyvus jaksto pranesimas

labai labai informatyvus jaksto pranesimas portretas
kad simonytei iteiks pranesima - patreiskima.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Pridaro nesąmonių, o paskui į krūmus.....klaidas reikia ištaisyti ir už jas atsakyti.

švietimo

švietimo portretas
ministerijoje yptingai bukos personos dirba ir vadovauja. Atsitiktinumas?

Rici

Rici portretas
To gentvildebilo su tanku neišvilksi,kaip įsibetonaves

Vienas plikis susiprotėjo, o kitas?

Vienas plikis susiprotėjo, o kitas? portretas
Ką, Gentviliuks?

Galerijos

Daugiau straipsnių