G. Nausėda pasisakė apie I. Vėgėlės šeimos verslui mestus kaltinimus

  • Teksto dydis:

Prezidentas Gitanas Nausėda sako, kad šalies vadovo posto siekiantis advokatas Ignas Vėgėlė turėtų pats paaiškinti situaciją dėl mestų įtarimų jo šeimos valdomai įmonei „Vilpra“.

„Man būtų tikrai nekorektiška komentuoti kitų kandidatų situaciją. Aš manau, kad per ateinančias savaites bus galima išsiaiškinti šias aplinkybes. Priekaištai, kaltinimai ir įtarimai – yra. Dabar paties kandidato, turbūt, prievolė yra paneigti šiuos įtarimus, pasakyti, kad jie yra neteisingi. Bet tai nebe mano komentaro reikalas“, – žurnalistams ketvirtadienį sakė G. Nausėda.

Žiniasklaida trečiadienio vakarą paskelbė, kad kandidato į prezidentus I. Vėgėlės šeimos ­­­valdoma šildymo sistemų prekybos ir įrengimo grupė „Vilpra“ galimai apeidinėjo Rusijai įvestas sankcijas. Tai atskleidė „Laisvės TV“, tiriamosios žurnalistikos centro „Siena“ ir Baltarusijos tyrėjų kolektyvo „Biuro“ tyrimas.

Įmonė kategoriškai neigia bet kokį savo dalyvavimą galimo sankcijų apėjimo mechanizme.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tikiu

tikiu portretas
As pilnai isitikines kad Lietuvos pilieciai puikiai zino kad vandenyse labai puikiai nardo Vegele As buvau susitikime kur dalyvavo ir Vegele tai mane labai nustebino ir buvo idomu pamatyti kada kaip MEISTRISKAI Vegele ivaldes ranku pirstu kalba uzlenkdamas po viena pirsta deste KAZKOKIAS problemas Per visa susitikima Vegele labai SALDZIAI kalbejo ir labai meistriskai pademonstruodamas savo kalba rankos pirstu uzlenkimais paaiskindamas kokia sviesi musu laukia ateitis jeigu isrinksime i Prezidentus Aisku Vegelei labai reikalinga Prezidentui skiriama apsauga ir jo ,,DVARUI VISAM GYVENIMUI'' o rinkejai kaip visuomet bus pamirsti

JANUTIENĖ PAMELAVO........ KODĖL?

JANUTIENĖ PAMELAVO........ KODĖL? portretas
Janutienė su savo OPTV kalta . Pamelavo Z . Vaišvilai ir nepakvietė į studiją Vėgėlę su Vaišvila pasikalbėti iš visos dūšios apie teismą . Ten buvo advokatas Audrius Samičius ,kuris su suklastotais dokumentais atstovavo neegzistuojančią įmonę .Vėgėlė - pirmininkas- PATEIKĖ RAŠTĄ ,KAD NIEKO BLOGO NĖRA... .Be to , Janutienė pažadėjo paklausti Vėgėlės ,kodėl valdantieji nepuola kritikuoti Vėgėlės šeimos verslo , kai šitaip aktyviai dirbo su Kauno mero verslu , net ir pardavus.... Yra Igno Vėgėlės tėvo prisipažinimas , kad statė Baltarusijos prezidentūros rezidenciją ir Minske bei Kaliningrado srityse namus . JANUTIENĖ PAŽADĖJO IR NEĮVYKDĖ--- NEPATIKIMA, NES APSIMELAVO . YPAČ KAD Į LAIDĄ NEPAKVIETĖ VĖGĖLĖS IR VAIŠVILOS IŠ DŪŠIOS PASIKALBĖTI... . PINIGAIS ŠIAIP JAU NELYJA.. Nesulaukus 30m esi milijonierius ir apie tai rinkėjams nepaaiškina... O dar tie kursai JAV vyriausybės organizuoti atrinktiems ....

Kas laiko už pavadžio Tapiną?

Kas laiko už pavadžio Tapiną? portretas
Pamenate, prieš praeitus rinkimus Tapinas su savo televizija buvo užsiundytas ant lenkų partijos ir Tomaševskio. Lenkų partija dėl to sąrašu nepateko į seimą - ,,viso Woldemortai". Kada vienas žmogus, kuriam beje netaikomi Rinkimų istatymo reikalavimai, padaro tokį poveikį, tai...pavojinga demokratijai. Tapinas, konservatorių mestas prieš Kauno merą - ,,Viso Visvaldai", dėjo daug pastangų ir lėšų, kurios vėl nepraėjo per Rinkimų įstatymo kontrolę, bet tą kart nepasisekė. Akivaizdu kieno užsakymu Tapinas su savo televizija vykdo operaciją ,,viso Vėgėle".
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių