Kitoks L. Kasčiūno portretas: nuo pažinties su žmona iki intriguojančių lažybų su draugu

Pastarąjį mėnesį kone daugiausiai dėmesio sulaukęs valdžios atstovas Laurynas Kasčiūnas prabils apie pažintį su žmona, intriguojančias lažybas su draugu bei jaunystės išdaigas.

Šį antradienį TV3 laidoje „TOP 3“ – svaiginanti kandidato į prezidentus Igno Vėgėlės ir jam vietą užleidusio Aurelijaus Verygos draugystė, naujienos iš paralelinio Baltarusijos prezidento Aleksandro Lukašenkos pasaulio ir neformali pažintis su naujuoju krašto apsaugos ministru L. Kasčiūnu. 

L. Kasčiūnas gimė ir užaugo Vilniaus Lazdynų mikrorajone. Tame pačiame rajone jis tebegyvena ir šiandien, o ir ateityje neketina kraustytis niekur kitur. Būtent Lazdynuose jis ir įsimylėjo, kai tuomet 50-ojoje (dabar – Ąžuolyno progimnazijoje) dar pirmoje klasėje susipažino su Monika – moterimi, kuri tapo jo žmona.

„Mano žmonos labai išraiškingos akys, tokios didelės! Tikriausiai, tai yra didžiausias jos efektas – daug kas yra jai tai sakęs. Aš tas akis prisimenu tarp 1-2 klasės vasarą. Man tada buvo gal 7 metai“, – pasakos jis apie prieš daugelį metų užgimusią meilę.

Mano žmonos labai išraiškingos akys, tokios didelės! Tikriausiai, tai yra didžiausias jos efektas – daug kas yra jai tai sakęs.

O šiandien L. Kasčiūnas kartu su žmona Monika augina keturis vaikus. „Nesu griežtas – esu geras tėvas, daug ką leidžiu. Aišku, iš mano pusės trūksta dėmesio, ypač prie šito tempo, kurį turiu dabar“, – sakys jis.

O štai pats L. Kasčiūnas mokykloje buvo gerai priėdęs velnių. Ir rankos lūžo, ir erškėčių krūmus su dviračiu taranuoti teko... Tačiau labiau už viską Laurynas mokykloje mėgo futbolą. Dėl to nukentėdavo kitos pamokos, o ypač – muzika.

Tiesa, jau vyresnėse klasėse L. Kasčiūnas suprato, kad jo ateities kelias – politika. Dėl to net susilažino su bičiuliu! Neva, vos sulaukęs reikiamo amžiaus, taps prezidentu. Lažybos atsiėjo net 100 litų! 

Antrojoje laidos temoje – I. Vėgėlės ir A. Verygos draugystės istorija. Kaip pandemijos laikų oponentai tapo bendražygiais? O štai paties A. Verygos kolegos Seime yra įsitikinę, kad buvusiam sveikatos apsaugos ministrui teko paminti savo politines ambicijas Ramūno Karbauskio valia. Neva, prezidento rinkimuose I. Vėgėlė – rimtesnė figūra už A. Verygą...

Galiausiai žiūrovai bus pakviesti pasiklausyti ir A. Lukašenkos pamąstymų. Neva, NATO ir Lietuva ruošiasi pulti Baltarusiją, o mūsų šalyje situacija tokia prasta, kad mėtome nelegalių migrantų lavonus per valstybinės sienos tvorą į kaimynų pusę.

„TOP 3“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais, 21 val.per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Danas

Danas portretas
Ir iš kur tokių kvailių randama?

Pey

Pey portretas
Tokie pat ir paskyrė

Jonas

Jonas  portretas
Kas šitą nevisprotį paskyrė į tokias pareigas.
VISI KOMENTARAI 57

Galerijos

Daugiau straipsnių