NATO pulkininkas P. Nielsenas: Lietuva niekada nebus viena, čia saugu gyventi

Grįžti į straipsnį

:)))

:))) portretas
tai valink kaukazo vaduot, ko lauki?

Š..Kaukazas

Š..Kaukazas portretas
bus laisvas! Rusijos imperijai - kaput!

onute

onute portretas
Ponas nelsonai senas esi tik bezdi toj savo nato ir pinigėlius gerus gauni nes prisiplėšiat iš europos mums bus labai saugu kaip išsinešdinsi ir musu taikios šalelės Nuo tokiu saugotoju jau lietuvos tik pusė liko

to Teorija

to Teorija portretas
Kur durniuk prisiklausei pasakėliu apie apdryskusia nato Matėm šito nato kaip lėkė iš afganistano Asile nato net nemėgins šokineti prieš galinga rusija Jei galėtu tai jau būtu i ukraina isiveržia bet žino ka reiškia meškos erzinimas Taip kad durneli baik savo svajones apie slibina goriniciu kuris jau senai pametė uodegaIr dar o ko jankiam reik rusijoje ka ten pametė Rusai tai ne indėnu naikinimasKonservai sumokėjo tam faitfebeliui kad pasifiguruotu prieš musu debiliukusKiek musu mišku iškirto tie idijotai kaip musu brangia žeme su tankais išrausė čia tik vieninteliai lietuvos idijotai konserviniai užzombinti sektantai gali džiaugtis

....../

....../ portretas
>???> Kai mūšis vyksta ten ,kur šventa [ medicina ] nelabai kas girdisi . Jei labai norėsis , pas VAITKŲ patį paklauskit. Galimybių tikrai yra , jei noras geras atsiranda... . Iš '' GOOGLĖS'' galima sužinot , kaip mūsų mokslininkai atrado gerus vaistus nuo vėžio . geri vaistai ir visiems įperkami... Niekšų , nemylinčių savo tautos ,bet mylinčių pinigus užtektinai mūsų tautiečių tarpe yra.... Jau vien to užtenka ,kad anketas ''priklijuoja'' savo tautiečiams... SKAUDU ... Tų vaistų gamyba perėjo pas užsieniečius ... . Brangūs yra... Tie patys vaistai... . ČIA ,KAIP PAVIZDYS... .

???

??? portretas
Negirdejom Vaitkaus 1991

....../

....../ portretas
>Anonimas> Ir kam šitaip .... Tiesiog smaugia nostalgija. Aš visa tai stengiuosi toli toli laikyti ,tarsi nebuvo..... Labai trūksta tiek daug... na ,kad grįžtų tikėjimas, pasitikėjimas... Nežinau, bet argi tokia laisvė , kur nesijauti saugiai... Ginkluoti vokiečiai ,kurie dar sugalvos išduoti mus... amerikonai.....Aš taip pat nenoriu ,kad gintų.. Užteks ,kad ukrainiečiai ginasi ir ginami yra.... kraujas ,mirtys, griuvėsiai , žemė prifaršyvuota , kur neaišku kiek laiko nebus galima naudotis .10-20 metų... Iš dangaus pagalba ateitų , Eduardas Vaitkus rinkimus laimėtų viltis bent pabarbentų į LIETUVAI... Miela žiūrėti , kaip drąsiai visiems iš eilės tvirtai priešinasi prieš neteisybę... TOKS IR TURĖTŲ BŪTI PREZIDENTAS.... .Jis prieš netinkamą sistemą kovojo nuo1991 m .

Cia saugu

Cia saugu portretas
Nei vienas konservantas ar lesbiralas ar socdemonas nei karto nenukentejo

Kaip negerbiam?

Kaip negerbiam? portretas
Bet i Irmos Jurgeleviciutes koncertus susirinko zmones

Anonimas

Anonimas portretas
Man saugiau kai niekas nesiruošia ginti. Ištaškys mūsų namus, vaikus, išdegins žemę, įrodinės kas stipresnis. O mums Lietuviams kokia nauda? Lietuviškumą sugebėjome išsaugoti ne vieną kartą ir okupuoti. Mylėjome šalį, kalbą! Dabar tarsi laisvi, bet nevertinam kalbos(pažiūrėkime į firmų pavadinimus, iškabas) nevertinam savo kultūros, nesiklausome Lietuviškų dainų, spjaudome į šeimos ir tautos vertybes. O jau neapykantos pritvinkęs kas antras lietuvis . Atrodo, kad jaunų žmonių smegenys ruošiamos tik karui, bet ne diplomatijai. Net Ukrainiečiai pradeda pykti, kad niekas nesėda derybų.

-> duok dieve

-> duok dieve portretas
Tai cia du rna vata kalta čto za poroda

Duok,Dieve,

Duok,Dieve, portretas
kad niekada nebutu ir dvi! Kas lieka is Ukrainos,po kergimosi su jumis - jau akivaizdu!

Pirmas

Pirmas portretas
nesaugumo pozymis - emigracija. Tauta bega is cia,kaip ziurkes is durniu laivo!

Senukas

Senukas portretas
Josifa gerbiu bet del rinkimu klausimas

Senukas

Senukas portretas
Nupurto kai prisimenu soviet laikus

ramanauskas

ramanauskas portretas
reiketu buti dvi amziaus vieni gime tarybiniais laikais ir gime 30 40 metu garsiausiai lojantys ir zino kaip mes gyvenom Tarybu Lietuvoje ..Nereikia drabstyti landsbergiu ar kitu politiku meslo ant gyvenusiu tada..Neieskokit slieku ant Asfalto

Istorija

Istorija portretas
To dar nebuvo kad nusikalteliai laimetu

Jooo

Jooo portretas
kažkur tai jau girdėjau..

Anonimas

Anonimas portretas
Pasaulyje yra du dalykai:diplomatija ir karas.Ką šis pulkininkas gali kalbėti,jis gyvena šia diena.Nebus protingos diplomatijos bus karas.Taip buvo visais laikais.

Kiska t

Kiska t portretas
Su NATO kariaut tai ne su Ukraina

Senuko nuomone

Senuko nuomone portretas
Jeigu putinas nori buti panašus i Josifa turi nusiimti savo brangius švarkus

Anonimas

Anonimas portretas
KOL KAS....

>Senuko nuomonei

>Senuko nuomonei portretas
kai nupjaus rusai tau kaušus, tai moralė šoks į aukštumas.

Senuko nuomonei

Senuko nuomonei portretas
Ru morale čia aukštesnė

Senuko nuomone

Senuko nuomone portretas
Kai prisimenu taryb laikus net nupurto ... Šlove Vakarams ir NATO bet iš nekaltybes pinigu nereikejo daryti kai kam

nuomonė

nuomonė portretas
Manau šitie patys ir pakišo Ukrainą į karą, provokuodami, steigdami karines bazes ir biolaboratorijas tiesiai po rusų langais. O ukrai - viena korumpuočiausių valstybių provokacijoms pasirašė nes įtikėjo, kad jankiai juos milijonais užmėtys, aha užmėtė.

nuomonė

nuomonė portretas
Manau šitie patys ir pakišo Ukrainą į karą, provokuodami, steigdami karines bazes ir biolaboratorijas tiesiai po rusų langais. O ukrai - viena korumpuočiausių valstybių įtikėjo, kad jankiai juos milijonužmėtys, aha užmėtė.

....../

....../ portretas
Pas mus nėra saugu ... Kabinėjasi ir grasina pripjauti tie kurie priimti ir dar Auštrevičiaus globojami... Kabinėjasi jie prie negeriančių alkoholio, nepraeina neužkabinę pro šalį . Policija tipo nieko negali padaryti , nes tipo nebeina nustatyti kur gyvena --mums tokias pasakas seka... Išvada viena: jei Briuselyje sėdintis mūsiškis iš teroristinės bendruomenės agresyvų svetimą gina- , reiškia ,kad čia tie agresyvūs kažkam reikalingi.... na provokacijom, žudynėm kažkur.... . Mes labai nesaugiai gyvenam ir ne rusai kalti... Ir vėl apsireiškiau kaip savo tėvynės priešu....

Senukas

Senukas portretas
Arktyje plaukiojo plaukiojo Ru nieko negirdet pasiekimu o kainavo daug

....../

....../ portretas
> Anonimas> Landsbergio teroristinės bendruomenės nary , Tarybinius laikus matei taip ,kaip savo ausis be veidrodžio ar abruziuko ... baik kiršinti , terorizuoti savo tautą..... .

....../

....../ portretas
Landsbergio teroristine bendruomene , kada baigsit terorizuoti savo tautą ir leisit pasakyt turimą nuomonę ŽEME vaikščiokit.... AMERIKUONAI kažkada ,daug kalbėję ir pažadėję taip mus'' gynė ir vadavo '',kad visas LIETUVOS jaunimas be tikslo , beprasmiškai žuvo miškuose.... .NATO nekariaus prieš rusus . Pasakė ar nepasakė ? PASAKĖ . Lietuva NATO . Privalo ar neprivalo laikytis NATO kursą? Privalo . Kai nesilaikysim nuostatų , turi teisę ar neturi teisę mus NEGINTI ?... Amerikai labai norisi, kad kariautumėm prieš rusus ir dar sėkmingai...'' pulkit kvailiukai rusus ,o mes pažiūrėsim , palauksim , gal bus palankus momentas tada čiupsim gelbėti...palankaus momento nebus , paliks mus''--- tiesa tokia . Ar su UKRAINA kitaip ? Nemanau ,kad tik mūsiškiai pasistengė ten užkurti karą.... .

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Veltui NATO saugo Lietuvą, jeigu Jėzus nesaugo.

Blogiausia

Blogiausia portretas
buna tada,kai civiliu likimus sprendzia pulkininkai. Visai pamirse,kas juos islaiko.

tam[ai] --,,teorija,,, saugok akis , nes NATO

tam[ai] --,,teorija,,, saugok akis , nes NATO   portretas
taip duos skysta tryda, kad akis chrien issikrapstys ....

tam -,,anonimas,, tai tu padla esi ,,anonime ,,,

tam -,,anonimas,, tai tu padla esi ,,anonime ,,, portretas
o ne anonimas... o tokiu teiseju -siandien lietuvoj visi iki vieno ,pasikeite tik kysio tarifo dydis dabar su 3000 tuks . rubliu neissipirktum, reiketu minimum 50 tukst euru . Kas liecia rusus --tai ju ,,,sovietiniais,,, laikais buvo minimumas apie 50 tukst ir dauguma ju veisesi Vilniuje , Siauliuose , Klaipedoj --siandien -ju kaip pakerksnuciu ukrainietes prostitutes kusy ,visas milijonas, suveztas grybauskaites ir konservatlibersosiniu iskrypeliu gaujos y lietuva , kurioje tu paciu konservat degeneratu gaujos deka beliko lietuviu pusantro milijono kitus isvijo duoneliaut y eurozopa .... taip kad ne ,,sovietinius,, laikus keik --o dabartinius lansbirkinius...

Teorija

Teorija portretas
Jeigu vata puls gaus toki atkirti is NATO kad mazai nepasirodys

jei

jei portretas
jau pradeda taip meluot, reiskia nieko gero greitu metu nebus

Anonimas

Anonimas portretas
Nusikalba,kas sako kad tarybiniais laikais buvo saugu,patyriau pati,kada buvau užpulta darbe,o teisėjua Chimina paleido nusikaltėlį už 3000 rublių,praįėjo 50 m.ir tų prakeiktų rusų laikų negaliu pamiršti.

>Pil.

>Pil. portretas
saugiausia buvo GULAG'e.

Pil.

Pil. portretas
Visada buvo saugu ir rusų laikais buvo saugų,galbūt saugiau nei dabar.Naktimis galėjai eiti niekas nekabino.Naktinių klubų nebuvo ir tuo džiaugėsi žmonės ir buvo tvarka.Jaunimas nesivalkiojo iki išnaktų,nebuvo narkotikų.Policija naktimis budėdavo,patruliuodavo gatvėmis.Reikia pripažinti ir pasimokyti iš tai kas buvo gerai visiem.

Anonimas

Anonimas portretas
jei cia nebutu agersyviu nato okupantu, gyventi butu tikrai saugiau!

na

na portretas
viena liks ar ne,to mes nezinom!kai per tv,spauda,tik ir loja apie kara,tai aisku,kad zmones neramu darosi.ta isterija jau igriso.

Ar saugu?

Ar saugu? portretas
Jeigu karas griaus viska ?
Anonimas portretas
Dabar galvoju, o kuriuo tikėti. Ar seneliu, kurį 30 metų rusas puola, ar jo anūku, kuris sako, kad iki karo liko paskutinės valandos, ar NATO vadu, kuris sako, kad mes saugūs???

Klausiu irgi prie to pačio

Klausiu irgi prie to pačio portretas
Tai kam ta kasdien keliama karo isterija iš konservatorių, jei nato pulkininkas sako, kad mes saugūs?

Kartu su Nato esam saugus !

Kartu su Nato esam saugus  ! portretas
Švęsime 20 m. Aljanso sudėtyje !

Anonimas

Anonimas portretas
Pačiai šaliai reikia ruoštis saugumui,imti pavyzdį iš Suomijos ir kitų pažangių šalių

Boba

Boba portretas
Nors vienas protingai šneka. Nes mūsų nupezėliai prieš rinkimus žmonėms depresiją įvarė.

Romas

Romas portretas
kremlinai svaigsta ir kai kas iš paskos ...-nabagai.

tai kas cia toks

tai kas cia toks portretas
nylsenienes vyras sunus ar uosvis

tai štai

tai štai portretas
NATO pulkininkas jaučiasi saugiai, mūsų negąsdina, neliepia mūsų vyrų siųsti į karą.. Tą prieš rinkimus atkakliai daro valdžiažmogiai per visas info. Supraskit būrai - turite bijoti, tik mes galime apsaugoti, tik mes kariaudami užtikrinsime taiką, balsuokit už mus. O be ironijos aišku, kad tokius reikia išmėžti kaip mėšlą arklidėse per rinkimus.

Kol

Kol portretas
VSD agentai nenesa palankino su Karaliumi i Vakarus - tikrai saugu.

Tai

Tai  portretas
Iškart vatinukų sulindo pakomentuoti, matyt, labai nervas ima, kad lojat, lojat, o niekas jūsų neklauso ir žengia tik pirmyn.

galva

galva portretas
Propesoriu "pulininku "su neuzmirstuole atlape pas konservu ziniasklaida TiKiek runkeliu pasakom reikia

>>>viltis...

>>>viltis...  portretas
Už kokią "dinastiją" pats stengiesi,čeburaška?

Viltis ir malda

Viltis ir malda portretas
Kol neperrinksim Landsberginėsdinastijos, jo rėmėjų bastiono-, PIŠ vyriausybės taškančios Lietuvos turtą ir prielidusios mums salviškų ordų- tik tada bus saugu gyventi. Prisiminkit Maldą:" Kol aš esu, kol tu esi- į Rinkimus visi visi!" Jokių" Daugybinių pilietybių"- valdančiųjų Trojos arklio.

kuo daugiau suvaziuoja situ NATO-ovcu feldmarsalu

kuo daugiau suvaziuoja situ NATO-ovcu feldmarsalu  portretas
tuo nesaugiau tampa gyvent lietuvoje ....o po pirmo suvio sis daniskai, belgiskas is svedijos nielsenas vonioj sededamas skyle uzkises abiem rankom irkluos svedijos link ,bespjaudydamas per pety lietuvos link...

Algis

Algis portretas
Cucikai net raketos, net drono nesugeba numušti ir pastoviai myž.a kai huilo pradeda apie savo mistinį atominį ginklą pasakoti. Tad realybėje su tokiais "sąjungininkais", kurie dar mėnesį diskutuos esant karui su Mordoru ar padėti Lt ar ne, belieka nusiteikti jog patiems teks ne vieną mėnesį kariauti. Va tokia realybė. Bet pamaitinti iliuzijomis mūsų politikuerius visada patogu, nes jiems tada susidaro saugumo iliuzija ir galima pvz. nieko realaus nedaryti, bet eilinį kartą papy..delinti.

Galerijos

Daugiau straipsnių