Paveiksliuke – degantis kūdikis: Laisvės partija bando gesinti gaisrą

  • Teksto dydis:

Internautai ūžia: Laisvės partija kvietimą registruotis į referendumą dėl Lietuvos pilietybės išsaugojimo iliustravo paveiksliuku su degančiu kūdikiu. Tiesa, partija įrašą netrukus pašalino.

„Žinai kas dar dega? Dvigubos pilietybės klausimas. Registruokis dabar“, – feisbuke skelbė Laisvės partijos atstovai.

Šalia šio raginimo – ir kritikos nemažai sulaukęs paveiksliukas, kuriame pavaizduota prie kompiuterio sėdinti moteris, o greta jos ant žemės guli suvystytas degantis kūdikis.

„Ne dabar, mielasis, mamytė registruojasi referendumui dėl pilietybės išsaugojimo“, – skelbė užrašas.

„Laisvės partija vėl prisirūkė žolės“, – kritikos negailėjo Seimo narys Aurelijus Veryga.

„Kaip atrodo stačiai durna politinė komunikacija? Va taip. Net ir sugalvoti sunku, kokia komunikacija būtų labiau raginanti kampaniją balsuoti PRIEŠ arba nedalyvauti referendume. Dainiau Žalimai, gal jūs ten paprotintumėt LP komunikacijos guru? Nes greitai bus antra LP Lietuvoje, susideginusi per metus“, – rašė ir Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ administracijos vadovas Arnoldas Pikžirnis.

Ištrynusi paveiksliuką, Laisvės partija paliko prierašą: „Gesinam gaisrą. Dėl pilietybės išsaugojimo vis dar galite registruotis čia“.

Apie tai pasisakė ir Laivės partijos lyderė Aušrinė Armonaitė. „Kad jau turime jūsų dėmesį. Liko paskutinė savaitė. Užsienyje gyvena apie 400 tūkst. lietuvių, tačiau kol kas tik apie 50 tūkst. registravosi dalyvauti gegužės 12 d. referendume dėl Lietuvos pilietybės išsaugojimo ir Prezidento rinkimuose. Registracija balsuoti paštu daugelyje Europos šalių baigiasi ateinantį savaitgalį. Kviečiu visus nepalikti šio svarbaus darbo paskutinei dienai. Jei turite draugų ar giminių užsienyje, pasidalinkite šia žinia su jais. Registruojamės“, – skelbė A. Armonaitė.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Komentaras tv

Komentaras tv portretas
Kalba ir aiškina apie referendumas advokatė Meskauskaite,verta paklausyti ir sakyti NE

A

A portretas
IŠKRYPĖLIAI VISUR YRA IŠKRYPĖLIAI , IŠ JŲ GALIMA TIKĖTIS BET KOKIŲ NESĄMONIŲ IR BET KADA .

degeneratų laisvės partija

degeneratų laisvės partija portretas
Tik visiški degeneratai šitokias "reklamas" sukuria
VISI KOMENTARAI 50

Galerijos

Daugiau straipsnių