Politikų turtai nedžiugina: Lietuvoje aš kaip kažkoks negeras žmogus

Grįžti į straipsnį

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Turtus greitai ir sąžiningai susikrauna žinomi (labai paklausūs dėl mokslinių, sportinių ar kitų pasiekimų, medicinoje, mene ir t.t.) pasaulyje savo veikla žmonės! Greitai praturtėti, kaip pas mus per 30 su viršum metų , gali tik vagys arba aferistai- kito kelio kaupti turtui nėra! Kiti padorūs eiliniai žmonės turtus sukaupia iš lėto iš kartos į kartą! Tai į tuos greitai praturtėjusius taip ir reikia žiūrėti kaip į plėšikus, kurie kažką apgavo, apvogė ar pasinaudojo ta pačia vargšele Lietuva (kaip senoliai sako:"išparcialiavo" mūsų visų sukurtą turtą ypatingai negražiu būdu - net ir žudydami). Kas gali paneigti?

Įdomu

Įdomu  portretas
Tai ką veikia jūsų vaikai ir artimieji, kurie uzima tam tikras pareigas ir turi patikrinti ar viskas sąžiningai uždirbta. Na o dėl nuosavybės, tai dalis pabrango dėl to, kad po įsigijimo tą vieta po kiek laiko atsidūrė komerciškai patrauklioje vietoje arba po remonto. Tiesa matau nerealu vaizdelį Kaune pačioje centro pradžioje : pradedant teismo pastatu, toliau rikiuojasi antstolių ir advokatų kontoros ir kam neišlaiko nervai, tai dar šalia psichologo kabinetai pridėti. Nacsios kontoros ir sprendžia kam praturtėti, o ką prie konteinerių numesti. Ar viską jau padarėme, kad sąžiningiems žmonėms nebeliko vietos šioje šalyje.

manau

manau portretas
kadangi Lietuvoje turtingi žmonės daugiausiai yra pralobę kitų sąskaita, tai toks apibendrinimas, kad jie "negeri žmonės" ir taikomas. Manau, kad kitose (tikrai "gerovės valstybėse") taip nėra.

gobsumas didziausia zmogaus prazutis,

gobsumas didziausia zmogaus prazutis, portretas
Deja dauguma tie turtai igyti afioro budu,sazinigu keliu uzgyventi turtai buna retas atvejas,jie lobsta is zmoniu saskaitos,vagiami teismams,vadovams padedami, reta kas moka saziningai praturteti,niekas nemasto ,kad tokie veiksmai toliau nesa negatyva gyvenimui,kas yra ne tavo einant laikui neteiseti turtai prapuola,tai teisingumo desnis zemeje,jie nesa tik nelaimes,

Senukas

Senukas portretas
Parodykit turtinga ir laiminga?

Aiš

Aiš  portretas
Taip ir yra ,kad geras žmogus niekada nebus turtingiausių..Sako ,antra laimė tai naglumas gobšumas.Bet laimingi ir sveiki tokie žmonės nebūna.

Anonimas

Anonimas portretas
Burzujus , bankininkus ir landzberginius fasistus ir pedofilus, ir agrastus reikia zudyti. Jie yra labai negeri zmones

vidutinė sloiniko rinkos kaina

vidutinė sloiniko rinkos kaina portretas
toje vietovėje. Nežinau kaip banko klerkas teismus laimėjo. Bet toje vietovėje naujos statybos negalimos. kas kad sloinyku seną namą užvožė. Taigi jokios vidutinės rinkos kainos būt negali.

Aišku

Aišku  portretas
politika pelningas verslas ir rizika minimali, imi į brendžio dėžutę dedi ir blūdą stumi kad užpenkis tūkstančius tik kvailiai dirba.

O teip ir tur but

O teip ir tur but portretas
Geroves valstybyjoje.Dziaukites ir nepavydekit,nupiepe lohai,reik dyrbt,prakaitot,tadu ir tureste.

Kaunietė

Kaunietė portretas
NESUPRANTU, KAIP GALI PRIKLAUSYTI A. LANDSBERGIENEI DARŽELIŲ IR MOKYKLŲ TINKLAS. KAIP JI IR KADA VISA TAI ĮSIGIJO??? AQR PIRKO TIK PASTATUS? AR SU VAIKAIS? VA, KĄ REIKIA SODINTI Į KALĖJIMĄ, VA KASA VAGIA MŪSŲ VAIKUS...

lnk?

lnk? portretas
Tv reportazai perspausinimas????

O mane dziugina!

O mane dziugina! portretas
Tik pagalvokite,kiek jie is musu pavagia,o mes - vis dar turime bent jau padevetiems triusikams! Isivaizduojate,kaip gerai gyventume!?

Siaubas

Siaubas portretas
Kokie ubageliais seime sedi, siulau nedelsiant visas santaupas nunesti seimunams.

Odeta

Odeta portretas
O ką daryti tiems, kurie pagal dabartines kainas ir atlyginimus - neturi jokių galimybių bent kiek pasitaupyti .

Galerijos

Daugiau straipsnių