Prezidentas susitinka su atsistatydinančiu A. Anušausku

Grįžti į straipsnį

O Anušausko gaila

O Anušausko gaila portretas
Laikykitės ir ką tokio blogo padarė

Nejuokinkit

Nejuokinkit  portretas
Jokių simonyciu į prezidentus

Žibutė

Žibutė portretas
Stiprybės A Anušauskui . Pastebėjimas : premjerės naktiniai susirašinėjimai su ministre... ir ankstesni susirašinėjimai su A. Š .kelia mintis apie jos emocinę būseną ir visiškai netaktišką elgesį Ar toks asmuo nekontroliuojantis savo emocijų gali priimti racionalius sprendimus?

Tautos jėga vienybėje

Tautos jėga vienybėje portretas
Neaišku kas dedasi valdžioje. Tie juodbruvi rudakiai velniai žino kokias čia aferas suka.

Rūtenis

Rūtenis portretas
Mano komentaras past geriausias palaikinkit.AČIŪ

lietuvis

lietuvis portretas
ponas Rūteni- pats netryzniuok, nieko čia neįvyko. Nepakeičiamų buvo, yra ir bus. Nežinant tikros priežasties, tokie komentarai ir susirūpinimas tik rodo, kad patys nežinote ko norit, nežinote ką rinkti, galvojate esate patys kiečiausi- neklystantys. Apsiraminkite ir viskas bus gerai

Rūtenis

Rūtenis portretas
Kokie rinkėjai tokie ir išrinktieji, jei jau valinsko klounas ir nabagas Antana - fontanas(nedzinskas)kažkada buvo rinkėjų tiesiogiai vienmandatėje išrinktas, tai patys turėtumėte suprasti, kokioje intelektualinėje duobėje esame. Dabar apie Šimonytės galimybes tapti prazidente- neduokdiev tokią tryzną turėti ir dar tokiu neramiu metu, taip, kaip- ką pasako, to nebeatsimena, kas ne žodis, tas cinizmo pilnas, tad- neduokdiev. Perrenkam dabartinį bankinį klerkiuką Nausėduką- vis tiek iš tų prezidentų naudos kaip iš ožio pieno, o tik vienos išlaidos valstybės biudžetui.

kaunietė

kaunietė portretas
Vienintelis ministras šioje vyriausybėje. Gaila. Lieka mailius, kuris nieko vertas. Ko verti tik bilotaitės mekenimai arba kalbelės. Vyriausybę tempia tik premjerė.

Cha cha cha.

Cha cha cha. portretas
Draugas Rūtenį auksiniai žodžiai vis apie liaudį galvojį

kremliaus dvokiantys autai

kremliaus dvokiantys autai portretas
Labai jie visi paslaptingais tapo. Gal, užimant tokias pareigas, turėtų viskas būti skaidru ir be juokingų paslapčių?

....../

....../ portretas
Ar tiesa ,kad kandidatas ,, NE SISTEMINIS ,, KOVO 8-ają įteikė gėlių ŠIMONYTEI ? Ar tikrai VĖGĖLĖ ne TS- LKD partijos SAVAS ŽMOGUS . KURIS su Landsbergio atvesta į prezidentus Grybauskaite bėgiojo prie Baltarusijos sienų . Nukritęs lyg iš dangaus STAIGA... . Šitokius stebuklus daro tik Landsbergių gauja... Rinkimų pradžioje nuskambėjo , kad jis bus prezidentu.. Liks dviese : Šimonytė ir VĖGĖLĖ .... SIŪLYČIAU ABU IŠBRAUKT IŠ BALSAVIMO TOKIOJE SITUACIJOJE.... NESIDUOKIM PRIEVARTAUJAMI IR MULKINAMI...

Rūtenis

Rūtenis portretas
Bet, deja, per daug irgi nedžiūgaukime, taip, kaip visai nustumtai nuo pjedestalo partinei grietinėlei yra žaibo greičiu randama dar riebesnė valstybinė vieta ir net neabejoju, kad už gero pusmečio mes Anusauską matysime Europos Parlamento koridoriuose. Tai paprastiems planktonams tik būna skaudu ir antipininginga kuomet yra nustumiamas ar atleidžiamas iš darbo, o pateptiesiems partiniams nustūmimas reiškia dar didesnes galimybes ir dar didesnius pinigus.

Rūtenis

Rūtenis portretas
Visa Anusausko aplinka, o galbūt ir jis pats suprato, kad būti istoriku, kur sėdėdamas už stalo pieši raides ir būti karo ministru, tai ne vienas ir tas pats, kaip antai, ministeriaujant reikia ne nosį krapštant varinėti demagogijas, o priiminėti gan greitus ir pagrįstus sprendimus 10-20 metų į priekį, tad greičiasia ir įtikinamiausia atsistatydinimo versija būtų- LĖTAPĖDIŠKUMAS IR VIEŠOJO TAUŠKALO NEVALDYMAS TAIP SAKANT- ŽODINĖ TRYDA VIEŠAI.

varnas varnui..

varnas varnui.. portretas
su hansais duros nepastumsi kaip cia jie priprate. jau turbut lenda afioros ir apsileidimas, tik kaip visada uzglaistys kolegos viska tyliai ir be auku

Bėga \\\\\.../////

Bėga  \\\\\...///// portretas
žirkės iš skestančio laivo,o gal jau gana,prikmšta mašna.____a'Nušas'kai kur "BOXERIAI?

Galerijos

Daugiau straipsnių