Neatmeta galimybės, kad A. Veryga trauksis iš prezidento rinkimų, o „valstiečiai“ rems I. Vėgėlę

Grįžti į straipsnį

totaliam ,,vykeliui''

totaliam  ,,vykeliui'' portretas
senatvine demensija atkeliavo?

> anonimui

> anonimui  portretas
totalus nevykėlio komentaras ! Visiško nevykėlio !

Anonimas

Anonimas portretas
idomu, kas balsuotu uz veryga. gal tie , kurie kartuves state prie seimo, kai jis buvo sveikatos ministru

> ob

> ob  portretas
subruzdo bemoksliai "liberdaktarai" ir svirplių sėdmaišiuose valgytojai , o kad kremliniai tai pritariu - " gavorite po ruski" seniai tiek nebuvo Lietuvoje .

OB

OB portretas
Subruzdo "politologai" kremliniai, karbauskiniai ir kitokie.

> Tiesa ? Kieno?

> Tiesa ? Kieno?  portretas
Galėsite patvirtinti ir teisėsaugai ?

jo

jo portretas
> Supainiojote su Kaščiūnu ir Povilioniu :) Tie realiai demenciniai.

Tiesa

Tiesa portretas
Vėgėlė yra su Dauno sindromu. Ar gali proto vargšas būti Prezidentu?

> pastebėjimas

> pastebėjimas  portretas
už neikomjaunuolius balsuoja tie su liberaliu " aukštesniu bemokslių " išsilavinimu sėdmaišininkai :) proto bėdžiai ....

> pastebejimui

> pastebejimui portretas
niekini tuos kurie tau duona augina!? gal nevalgai? betona grauzi? tu ne pastebejimas, tu nevykusiai panaudotas spermatozoidas.

pagalvojus

pagalvojus portretas
Tam "PASTEBĖJIMAS" Gerbiamasis, jūs ne tik mažo raštingumo, bet ir menko intelekto bei žemos kultūros gamtos klaida. Nesityčiokite , bent jau viešai, iš gražios lietuvių kalbos. Ačiū.

tai

tai portretas
> pastebėjimas. Atsiprašau, gal žinote, kas balsuoja už žydras kumeles, vaivorykštinius upėtakius, narkomanus, iškrypėlius, vagis ir bUkalaurus?

pastebejimas

pastebejimas portretas
tik buki ir neissilavine darbininku ir valstieciu luomai balsuoja uz "valstiecius" ir socialistinius demokratus.

Dorasis pyletis

Dorasis pyletis portretas
Uz vegele veryga zemaoti nebalsuosiu. Ir vel teks uz nuseda su zirgasnukiu balsuoti?

Išvada

Išvada portretas
nieko keisto toks tokį atpažino ir į balių pavadino, Nei už vegele, nei už veryga, abiems balsų dori rinkėjai NEATIDUOS

Stebėsime

Stebėsime portretas
Taip, balsuosim už I. Vėgėlę, neturėtų įsivelti į pinkles, nes nepatartina...

Vegelė yra kubiliaus ir lanzbergio kandidatas

Vegelė yra kubiliaus ir lanzbergio kandidatas  portretas
Balsuosiu už Eduardą Vaitkų, nes jis vienintelis už taikią kaiminystę su kaimynais, o Vegelė yra krikščionių demokratų atstovas o tai reiškia, kad jis konservatorių atstovas, nes tėvynės sąjunga krikščiinys demokratai - konservatoriai yra viena partija

Anonimui

Anonimui  portretas
Kaip išsižiojai taip pezalai ....Karbauskį tikrino visokios vvs , bbbs , lgbr ir ....Nerado nieko ! Neokomjaunuolio raudos ? O Lietuva ir jos piliečiai niekada taip gerai negyveno: be nuolatinio streso , be nuolatinio gąsdinimo ir t.t. padėjo žmonėms kiek galėjo , rūpinosi gamta ir t.t. Balsą ir aš buvau ponui Verygai pažadėjęs , bet jei " atsitiktų gyvenimas " , mano balsas teks ponui Vėgelei .

per visą šios nepriklausomybės laikotarpį

per visą šios nepriklausomybės laikotarpį portretas
Lietuva niekada taip gerai negyveno kaip valdant Valstiečių partijai, kol neatėjo COVIDas ir išgamos konservolyberastai.

Anonimas

Anonimas portretas
Islindo yla is maiso,kas yra kas.Uz siu dvieju is V raides kyso gi Karbausko ausys,noras vel tapti ,,kulturos komiteto,,pirmininku ir tureti nuosava prezidenta tik dar labiau isaugo.Nes politine situacija populistams palanki-konservams vel sviecia maziausiai desimtmeciui netekti valdzios,nes save pribaige susideje su laisvieciais,liberalais ir kt.vagiu,klanu,bukalauru ir iskrypeliu atstovais.Juolab ir kremlinio atstovo svarsciko gaujai paskutinioji atejo,ju rinkejai rinksis ta pati.Visa musu politika-tai oligarchu ir klanu noras bet kokia kaina prastumti savo statytinius.Nes gi tik tada jie ir toliau lobs,tures politine,ekonomine,,ziniasklaidos galia. Visa tai atejo is gudziu sovietiniu laiku,kai komuniagos ir kgb-istai gudriai prisitaike ir toliau valdo mus,vadovaujami 75 metams isislaptinusio patriarcho.Bet jau yra ne tik buvusiuju iskeltu,o ir tikrai nepriklausomu kandidatu,reikia tik atsirinkti.

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Čia vienam komentatoriui Vėgėlė įtartinas, nes yra žmogus iš niekur, nedalyvavęs politikoje. Ar ne toks pat buvo Nausėda, finansistas, kurį nuomonės formuotojai kažkodėl įtraukdavo į reitinguojamų politikų sąrašą? Turėjau dėl Nausėdos įtarimų, dar ir tas skandalingas jo namas kraštovaizdžio draustinyje... Laimei, nieko baisaus nenutiko. Nors Nausėda, kaip ir Adamkus, yra silpnas prezidentas, stumdomas nematomų jėgų, bet pasirodė dar turįs moralinių skrupulų. Gal tam įtakos turėjo ponia Diana, padori ir protinga moteris? Bet Nausėdai mano balsas neklius. Jį esu pažadėjęs Verygai, geriausiam iš pretendentų savo pažiūromis ir būdo savybėmis. Jei Veryga atsisakytų ir paremtų Vėgėlę bendro reikalo naudai, tai nieko tokio - balsuočiau už Vėgėlę.

manau lietuviams reiketu susikoncentruot

manau lietuviams reiketu susikoncentruot portretas
prie vieno esminio visus lieciancio reikalo --visomis jegomis stengtis kad nepralystu nei viena konservatliberastine LGBTQ istine gnyda y rinkimus --eleminuot visus konservatdegeneratus --tik tuomet isrinkus prezidenta ir ministra pirmininka galima suburt is nuormaliu zmoniu vyriausybe ir seima.. pssalinus is ten visus iskrypelius , pedofilus, korumpuotus kysiniinkus aferistus ir vagis[ antraip issirinkus vel nauseda, PISe, ir likusius valstybes ir tautos atmatas fekalijose nardysit visi dar 5 metus]

:)

:)  portretas
Politinis liberalusis transformeris, liberkonservatorių setelitas " vardan ...." susijaudino, kad Lietuva gali išrinkti prezidentu ar į seimo daugumą , tuos kuriems rūpi Lietuva ir lietuvaičiai ? Linkiu visiems susivienyti dėl Lietuvos klestėjimo, o liberfiber tegul ir toliau " prasilenkia " . Jie be to negali .

> manymu

> manymu  portretas
reikia turėti smegenų ir kritinio mąstymo , o dabar tik šmeižtas ir pletkai, nes faktai yra visai kiti .

O tavo koks reikalas, Skveneli?

O tavo koks reikalas, Skveneli? portretas
Išdavei draugus, pabėgai, suskaldei partiją, o dabar dar landžioji po jų triusikus!

O kas remia ar prastūminėja poną Vaitkų ?

O kas remia ar prastūminėja poną Vaitkų ?  portretas
Šio pono iš vis niekas niekur negirdėjo :) Pagalvokite ir jūs prieš rinkimus . Aš pritariu pono Vėgėlės nuomonei daugeliu klausimų . Už poną prezidentą Nausėdą po šios kadencijos jau nebalsuosiu .

MANAU

MANAU portretas
Jis šliužas ir užsislėpęs avantiuristas ne daugiau.

Aš  portretas
remčiau poną Verygą kaip kandidatą į EP, o poną Vėgelę - prezidentu . Manau ir pono Tutkaus ( kuris nesurinko parašų ) gerbėjai galėtų rasti bendrų politinių pažiūrų su šiais politikais . Mano balso neturės joks liberalusi socialdemokratų ar " vardan ..." politikas , jau nekalbant apie liberkonservatorius ar liberalus su laisviečiais .

.

. portretas
esu ,didesne dalimi, uz valstiecius. skaitau kad Verygos kandidatavimas- tik lesu svaistymas. bet jei jie oficialiai rems Vegele- ta "rozini- pukuota" tai jau tada be manes.

manau

manau portretas
vienintelė viltis Lietuvai išlikti, jei išrinktume I. Vėgėlę prezidentu. Kvalifikuotas teisės žinovas ir patriotas, nepriekaištingos reputacijos, tradicinių vertybių puoselėtojas. Tai ko reikia tautai. Netradiciniai ir visokio plauko aktyvistai žviegs kaip blogai, bet jie mažuma. Laikas pokyčiams, piliečiai, turime susigrąžinti Lietuvą.

>

> portretas
> Tu jok ant žydros PIŠ kumelės :)

Kas tą Vėgelę prastūminėja????

Kas tą Vėgelę prastūminėja???? portretas
Šitas atvejis gali būti rimtesnis nei narcizo. Viena aišku, negali žmogelis, nedalyvavęs niekur, staiga "šeimos" ( cosa nostra) padedamas, kelti savo kandidatūra net į prezidento postą. Ir ypač šituo sudėtingu laikotarpiu. Kvailiai,kurie galvojate už jį balsuoti - gerai pagalvokite,jei turite smegenų nors kiek

Zinia,

Zinia, portretas
kad rems JAV vietininka! Manote atsitiktinai Baltijos salyse,Ukrainoje,Moldovoje visos valdzios JAV paskirtos!?

slykstu

slykstu portretas
Slykstu skaityti ir stebeti kokia slyksti kova vyksta del patekimo prie Prezidentinio lovio As isitikines jai laimetu Vegele tai musu Lietuveleie didesnio nuopolio nera buve

Jausena

Jausena portretas
ši informacija liudija, kad I. Vėgėlės šansai didėja. Brandinkime viltį.

Pritariu

Pritariu  portretas
Būtų visai logiška. Balsuosiu už Vėgelę .

dušanski pasekėjai

dušanski pasekėjai portretas
Užslaptinti kgbistai ir kitos šiukšlės puola I. Vėgėlę, jaučia, kad artėja tvartelinių eros pabaiga.

Psichologas

Psichologas portretas
Vėgėlė man sudaro žmogaus su potrauminiu sindromu įspūdį, kas galėjo pasiūlyti šį personažą į prezidentus?? BAIKYT TYČIOTIS IŠ LIETUVOS PREZIDENTO, siūlydami visokias vėgeles...

> ....

> .... portretas
Ka ka rie kūūūūūūūū... :DDD

….

…. portretas
Na ka tuomet balsuosiu uz Zalima BET NEI UZ VEGELE NEI UZ NAUSEDA NEI UZ SIMONYTE. Lai remia VALSTIECIAI ka TIK nori apie darbo partija galima pasakyti TIK TIEK kad tai supisto RUSKIO partija IR AKIVAIZDZIAI DIRBANCIO PUTLERIO SIKNINIAM

Gal galvas atšalo?

Gal galvas atšalo?  portretas
Kaip Kubilius sakė, tai Vegelė jų kandidatas į prezidentus, nes vėgėlės krikščionys demokratai tai tėvynės sąjunga - -konservatoriai

Tvartelis su šlepetėmis

Tvartelis su šlepetėmis portretas
Labai teisingas žingsnis, norint eliminuoti kremliaus kgb rezervistų, konservuotų ožių klaną.

Galerijos

Daugiau straipsnių