Dėl viruso – rinkimų pakeitimai: žada ilginti išankstinį balsavimą

Grįžti į straipsnį

Ir aš paskaičiau tą knygą :)

Ir aš paskaičiau tą knygą :)  portretas
nuomonė tokia pati kaip žemiau parašiusio komentarą . Tuščias burbulas nemąstantiems :)))

>Aš siūlau

>Aš siūlau portretas
Skaičiau aš tą knygą ,,309 kambarys". Nieko gero. Labai daug beletristikos. Mane ypač vargino tie buki aprašymai kaip ,,..mes parėjom į redakciją...tada jis pasakė...o tada pasisuko ir nusijuokė..o ji pažiūrėjo o paskui nuėjo.."ir t.t. Na toks primityvus dėliojimas kad net dantis gelia..:D). Be to matosi kad žurnaliūgos aiškiai pritempinėja ir ištempinėja. Kas ten nuostabaus? Jauniems dundukams gal ir tinka - jiems tikra literatūra svetima, amžinuosius klasikus jie niekina.. Va kad būtų knyga apie tikrąją užkulisinę konservatorių, liberalų ir socdemų veiklą kokia 10 metų atgal, čia tai būtų bombikė. Arba bent pasaulinės aferos su SDT Valstybės vardu, Snoro banko pavogimo istorijos..Deja, manau kad nesulauksim

Na taip.

Na taip. portretas
Balsuosim tol kol užteks balsų būt išrinktiems

AŠ siūlau ir manau.

AŠ siūlau ir manau. portretas
To karbauskininkai ir siekia ,kad kuo daugiau bambaliniu ir kvailių priviliotų.Perskaitykite parašyta knyga D.Pancerovo ir B.Davidonytės...ir jo vyriausybę,Kas domisi Lietuvos dabartimi ir ateitimi,butinai paskaitykite.

PENSININKE

PENSININKE portretas
Pajuokaujant balsavimo laika rinkimuose galima istempti iki menesio kol visi laisvai "prisipirks" balsu. Matome dauguma rinkeju yra APOLITISKI ir jiems nesvarbu uz ka balsuoti. Rinkejai jau parode savo supratima prezidento rinkimuose, kai is dvieju blogybiu reikejo rinktis viena, o nerinko is karto Juozaicio.

Galerijos

Daugiau straipsnių