Švedų politikas: Šiaurės ir Baltijos šalių bendros grėsmės – iš Rusijos ir Kinijos

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Dar galėjo pasakyt kad didžiausią grėsmę ateiviai kelia... :/

tai paprasta

tai paprasta portretas
veiksmo jėga yra lygi atoveiksmio jėgai.....

Alis...

Alis... portretas
Kinija be karo užkariauja pasaulį...

kad isgelbetu nuo kracho svediskus bankus

kad  isgelbetu  nuo kracho  svediskus  bankus portretas
Nuoseda kaip svedisku banku statytinis parduos lietuva su visais aborigenais svedijos bankams ....todel prasideda repeticijos ,kad visi kaip is karves pindos isdribe versiai eitumet patys y skerdykla ...

debilu saika ...kitiems priedurniams kabina makaronus

debilu  saika ...kitiems  priedurniams  kabina  makaronus portretas
ant ausu ..... kol su vakaru pridurkais nesiejo joki reikalai ---jokiu bedu ,gresmiu, vaikiagrobiu , pederastu , lezbiu ,pedofilu ir arabu invazijos y lietuva negrese ir ju nebuvo , nei is rusijos , nei amerikos , nei kinijos ---,,,su kuom sutapsi tuom ir pats tapsi,,,, dabar vieni svediski konservat modifikuoti lyberagrastai ,pudrina ir gazdina jau ir siap apsisikusius is baimes lietuviskus konservatlyberastiniu degeneratus [ pakolkas dar ne moderuotus]

To to SS

To to SS portretas
Padekok Antanui kuris pats pirmas slidės tepe net nedavės įsakymo ginti tėvynės .

vigingai

vigingai portretas
netikiu nei vieno zodziu situ sudmaliu.parduos pirmai progai pasitaikius

to SS

to SS portretas
"..po antro pasaulinio karo net Lietuvos karininkus švedai atidavė Stalinui kurie buvo pabėgę į Švedija.." Na, ir kiek buvo tu Lietuvos karininku, pabegus i Svedija? Kodel, te karininkai pabego is Lietuva i Svedija? Kodel- one ne buvo -Lietuvos partizanu vadais?... 2 pasaulinio karo ir pokario.. laikais??:)

man patinka:))

man patinka:)) portretas
"..H. Wallmarkas atkreipia dėmesį, kad reikia vienodai atsakingai vertinti ir iš Rusijos, ir iš Kinijos(??) kylančias grėsmes..."? Na taip. taip!!! Ipac kaip tas paradas is Kinija?-video Парад китайских девушек (Катюша):))

SS

SS portretas
Apie kokią inicityva tu čia ble.. sneki mes matai turim tartis su švedais jūs tikrai mūsų neisgelbesit nei norvegai nei suomiai ir jūsų rusai nebijo jūs tokie patys nykštukai kaip ir mes tarptautinėje arenoje beto net ne NATO narei vienu kurių bijo rusai tai tik amerikonai čia esmė ne kaip mes ginsimes visai atvejais mes pralosime karą prieš rusus bet pati esmę ar rusai norės kariauti su amerikonais ekonominį karą pasaulio mastu visokie švedų homosekai tegul geriau patyli po antro pasaulinio karo net Lietuvos karininkus švedai atidavė Stalinui kurie buvo pabėgę į Švedija.

Ds

Ds portretas
Vėl propagandos iš jankiu

Galerijos

Daugiau straipsnių