V. Bakas apie G. Nausėdos ryšius su baltarusiškų trąšų atstovais: tai galime įrodyti

Grįžti į straipsnį

AS

AS portretas
Bakai as apie tave buvau geresnes nuomones,bet kaip pamaciau kad tu su Maldeikuciu susidejas darai spertaklius, nusivyliau.... Galvojau kad tu uz ji protingesnis,bet dabar atrodo vieno proto.PASIZIUREJAU I TA JUSU KOMISIJA TAI NOREJOSI VERKTI.AS

Kęstas

Kęstas portretas
Mus valdo buvusi komunistinė nomenklatūra, kuri ir toliau stebėtinai daug vagia komunistiniais metodais. Nausėda, buvęs komunistas, naudojasi trąšų gamintojų pagalba ir švedų bankuose sukaupta informacija apie mus. Landsbergiai, buvę komunistinio KGB agentai, nemokamai pakeičia jų nieko nevertas žemes provincijoje į svetimas brangias žemes Vilniuje ir ima pinigus iš vagies Stepukonio bei dangsto jį. Kada baigsis šis komunistinis košmaras? (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

ir ko nei nebuvo

ir ko nei nebuvo portretas
kegebistai ir skrebai viską gali "įrodyti"

Neleisk organinių trąšų bet

Neleisk organinių trąšų bet portretas
Bakai seimo pagalba išslaptink KGB ir jų palikuonis, gal kartais toje komisijoje atsirastų koks?

Bakui

Bakui portretas
Tai ne š... malk i įrodyk.

konservatorių slaptaisi agentas opozicijos gretose

konservatorių slaptaisi agentas opozicijos gretose portretas
Bakas

Gėlė

Gėlė portretas
Jau tiek pridirbo šitie šaliai. Milijoniniai nuostoliai. Susiėdė su visais . O naudos nulis. Jau pasaulis net stebisi šitais ale diplomatais. Lietuvos kenkėjais.

Oho

Oho portretas
Prieš rinkimus bakas kaip suaktyvėjo. Dar vienas intrigantas. Nepavyks tam berniukui

?

? portretas
kas toks Bakas? Apsišvietė agentūra.....:)))))))))

Pilietis

Pilietis portretas
Aukso gysla patys nukirto, o po to ieško kaltu. Tos trašos ir po šiai dienas galejo i Klaipeda važiuot ir pinigus valstybei nešt

Taigi

Taigi portretas
Apie Baką turėjau geresnę nuomonę,labai nusivyliau.2019m.karo dar nebuvo,o prezidentas buvo suinteresuotas ne dėl savęs,o dėl geležinkelių ir krovos terminalo darbo,kurie davė žmonėms darbą,o pelną valstybei.Tai koks čia nusikaltimas?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
supuvusi Lietuva iš vidaus.su konceervais.

to Anonimas

to Anonimas portretas
Graužk morką konservoasile, nes Karbauskis kaip ir JAV, kuri atšaukė sankcijas rusiškoms trąšoms ir atvėrė visus kelius būtent rusiškoms trąšoms. O ir dar pasakė, kad JAV nereikalavo toms trąšoms sankcijų, o tai buvo mūsų trenkto bukalauro broilerio nokautas, kaip skuduru per snukį.

Jurgis

Jurgis portretas
Ko tempo gumą Bakai ?

Pensininkė

Pensininkė portretas
Ar bakas nekaltina konservatorių,kurie nuotraukose su Bartuševičiumi.

Atėjo

Atėjo portretas
laikai,kai susireikšminusi grupelė,nusprendė nuspręsti už visus Lietuvos žmones.Jei nesi konservatorius tave gali sudoroti ir kaži kodėl visi baudžiami iš kitaminčių. Vieni daro milžiniškas klaidas,kiršindami,pirkdami už eurą ir paverstdami milijonais,pildami skiepus į kanalizaciją,bet ten viskas gerai.Negi mes avinai,kad visi tylime,nes šį kartą ne mane doroja.

Nausiedianc

Nausiedianc portretas
Įdomu ką bakas bakino keturis metus iki šių rinkimų, ką ??? :-D :-D :-D Paperst po vandeniu ir puikiai sugebu !

Marsietis

Marsietis portretas
Šiaip jei kalbėti apie prezidenta, tai prezidentas yra praradęs pasitikėjima. Po visų šitų skandalų susijusių su kariniais pirkimais..50 tankų už kelis milijardus.. kariuomenės vado skyrimo kuris yra nekompetentingas ir nevertas savo nešiojamų antpečių nes užtenka atsiversti vikipedija ir pasiskaityti apie jį ir sužinoti, kad jo rangas aukščiausias pasiektas yra bataliono vado. Nes toliau jis jau perėjo į karo akademija, o iš ten jau jį paėme politikai ir statė į įvairias politines ir nepolitines institucijas ir dirbtinai kėle jį karjėros laiptais. Prarado pasitikėjima, nes tinkamai nesirūpina valstybės ginyba ir saugumu. Kas prezidentui yra viena iš svarbiausių pareigų valstybėje, nes jis yra aukščiausias kariuomenės vadas.

Marsietis

Marsietis portretas
O aš nesiveliant į politika, esu sudomintas to, kad buvo skelbiama, kad tyrimas kaip aiškinama atksleidė tam tikrų asmenų galimai susijusiu su priešiškomis šalimis skyrima į tam tikras valstybines institucijas. Man idomu butu kogero daugiau sužinoti ir išgirsti kažką apie tai. Nes jei tie asmenys kažkaip yra priešiškai nusiteikę mūsų valstybės atžvilgiu ar galbūt yra kaip ten sakoma "naudingi idiotai". Tai tokie asmenys galimai yra tam tikra rizika arba net gresmė valstybei ir nacionaliniam saugumui.. O, kad žmonės seime dirba darba ir pūrto bei krato teisėsauga bei tam tikras kitas valstybines institucijas kurios yra paveiktos korupcijos, tai yra labai gerai.

Asa

Asa portretas
KIENO UŽSAKYMUS VYGDO BAKAS ,KONSERVŲ, ŠIMONYTEI RUOŠIAMA TAPTI PREZIDENTE. PILNAS BAKAS KONSERVŲ.

Nuvyle prezidentas.

Nuvyle prezidentas. portretas
Prisizaide prezidentas su Kasciunu, visiem geras nebusi, greiciau atsukratyti sito matomai pakabinto prezidento. Atsiimciau savo balsa uz ji, bet pagudravo ir sustabde balsavima. Beliko pagudrauti ir zmonem ir masiskai prabalsuoti uz Vegele.

Anonimas

Anonimas portretas
Ar Bakas savo laiku neužtarė gainiojamos teisėjos Venckienės?Jei taip,tai jis teisingas žmogus.O gal aš klystu?

Anonimas

Anonimas portretas
Karbauskis stumdo rusiskas trasas, Nauseda - baltarusiskas, Matijosaitis savo fabrika nauja atidarineja Rusijoje vietoje to, kad uzdaryti ir parduoti esanti. Zodziu matome sviesiai kas dirba kremliui.

....../

....../ portretas
Bakas ,kaip ir Januška Albertas yra valstybininkai ,kurių mes nerenkam , bet jie valstybės valdyme dalyvauja labai... Konservatorių bendruomenę pats seimas yra pripažinęs kaip teroristinę. JI IR DABAR NEPASIKEITĖ---- 1. Morališkai ''ėda '' Kauno merą su tikslu susigražinti KAUNĄ .. net iš Vilniaus atvyko merą versti, per mikrofoną kalbėjo .... Iš jų tarpo pilną kibirą išmatų nešė prie ambasados ,išsityčiojo iš teroristų nužudytų moterų ,vaikų... Apjuokė LIETUVĄ VISO PASAULIO AKYSE . Visas pasaulis siuntė užuojautas ,o mes pasižymėjom kaip palaikantys terorizmą ir pasielgėm kaip teroristai. Šalia gėlių ,kryželio ,žvakių pastatė kibirą šūdų.... .Labai gerai atrodo šis šūdo nešikas šalia premjeres portale... Šios teroristinės Landsbergių bendruomenės tikslas atsikratyti prezidentu ,kaip kandidatu ... Tiksliau pažiūrėkit Vaišvilos spaudos šiandieninę konferenciją ''Kas faktinis LIETUVOS vadovas'' arba ''Seimo laikinosios tyrimo komisijos spaudos konferencija''

Anonimas

Anonimas portretas
Nuokrypu amzius atejo, vieni sikyniu uostytojai, kiti blogu darbu slepejai, ar liko kazkiek normaliu? Tuoj prades lot ‘ ne normaliai pakraipai ir mastymui! Grei iau jumis kokie babajai patvarkytu; neliko nieko svento!

Vytas

Vytas portretas
Cia pilna apsiskaiciusiu politikieriu, kontorunplanktono, ackariku, kurie tik kenkia viskam

užkonservuoti 75 metams KGBistai

užkonservuoti 75 metams KGBistai portretas
ir menkysta Bakas, išdavęs opoziciją

N

N portretas
Vieni dieną puola ,ir skalbia kauno merą,kitą dieną jau prezidentą.Dabar labai reikia tautą supriešinti,apjuodinti,kad tik Nausedos neišrinktų,cia konservų sąmokslas.Bet šimonis liks visvien už borto.

Anonimas

Anonimas portretas
Dar pilna sofos dalbaku, kurie tik loja kaip sunys,uzsivadine visokiais anglosaksiskais trumpiniais ir nuotrupom, lyg subrende zmones, bet samones nulis ,l Kaip ir pas tuos isrinktus fenomenus…

Anonimas

Anonimas portretas
Va ir jūsų išgirtasis Nausėda,jis moka meluoti ir išsisukinėti...jeigu jau komunistų partijoj pabuvojo ir pamiršo,tai kas jam čia tos trąšos.Argi jam svarbi Lietuva ir jos gerovė,jam svarbi tik Ukraina,ir paskutinius pinigėlius jai švaisto.Prisimenu,kai degė Alytuj padangos,tai Nausėda tuo metu viešejo Pietų Korėjoj ir jam nė motais Lietuvos bėdos.Nereikia mums JO.

Vytas

Vytas portretas
Kiek galima gasdint vairuotojus del ju masinu,paspirtukininkai tikrai ne ne geris,islepinti dalbajobai,kurie fizinio zingsnio tingi padaryt!!! Pideru ir uostinetoju valdzia, zodziu truksta…

Aha prieš 5 metus jie prie gretimų pisuarų vienu metu buvo!

Aha prieš 5 metus jie prie gretimų pisuarų vienu metu buvo! portretas
„Mes galime įrodyti šį teiginį. Jį įrodo komisijos surinkta medžiaga, kuri yra prie tyrimo bylos, tačiau kuri šiuo metu sudaro valstybės paslaptį. (...) Mes grindžiame išvadą įrodymais, kuriuos surinkome. Čia nėra spėjimai. Tai yra įrodymai, kurie yra surinkti“, – trečiadienį surengtoje spaudos konferencijoje teigė V. Bakas.

Neabejoju

Neabejoju portretas
Kagi pons Nausėda aš dar dvėjojau, bet dabar tai tvirtai-viso gero. Bendradarbiauti su burliokais na to jau perdaug. Manau teisigai dvejodamas galvojau kad gal reikės balsuoti už I Vėgelę, dabar be jokios abejonės.

Leiskite paklausti

Leiskite paklausti portretas
Jei Bakas turi informacijos apie 75-ms metams įslaptintų bendradarbiavusių su KGB asmenų sąsajas, bet galįs įrodyti tik po dokumentų išslaptinimo, tai ar nesugriaus konservatorių gaują?

Duodu Gabriaus kepurę prišikti

Duodu Gabriaus kepurę prišikti portretas
Nepraeis nei pusę metų ir šitas Bakas perbėgs pas konservatorius. Visi kas pas juos perbėga pradeda nuo subinlaižiavimo ir tarnavimo landsbergistų gaujos interesams.

Pamenu,

Pamenu, portretas
septyniasdesimt kelintaisiais,barsciau kalio salietra,kolchozo burokus ravedamas. Kas dabar bus!?

Bankomatui \\\\\.../////

Bankomatui  \\\\\...///// portretas
debesys tirštėja.

Tai

Tai portretas
Bakas kaltina JAV,kad pirkdama trasas,palaiko Rusija!? Tai zinokite,kad jie is Rusijos dar ir urana perka! Ir deda skersa ant durneliu,is kuriu jau i JAV bega plieno ir chemijos gigantai! Ir mediena perka,ir anglis,aliumini. Bakai,tavo seimininkas - remia Rusija!!! Gevalt,skant!

As

As  portretas
Gal prezidentas visgi isskyrus nei kiti galvojo apie zemdirbius,kurie tom trasom Lt zeme tres?Nereikia lupt odos,kaip daro onservai,net nesiaiskinus

fe

fe portretas
Baik kapsėti, kiauras bake, tos "baltarusiškos trąšos" taip pat "tikri" kaip Putino kaltinimai Ukrainai dėl terorizmo, o be to, tu juk su rusų milicija labai gerus santykius palaikei, atmenu, kad konservata tau pačiam už tai aną kadenciją apkalta grasino,

Hm

Hm portretas
Tas Bakas, tai toks pat, kaip buvo ruskiu Prigožinas. O konservatinės padlos ir yra konservatinės padlos.

tuščio bakelio rebusas

tuščio bakelio rebusas portretas
bedarbis, nusprendęs tapti prezidentu, apsuptas įtakingų balta-ruskių, šokdino vsd, norėdamas patikrinti savo aplinką??

Romas

Romas portretas
Paaiškinkit kvailiui. Kalbama apie Nausėdos susitikimus su trąšų, kurie sudarė 30 proc. Klaipėdos uosto krovos apimties 2018-2019 metais. Kiek pamenu, tuo metu net kalbų apie sankcijas Belkalij nebuvo. Tai kame klausimas ? Ar Prezidentas negali svarstyti klausimų dėl bendradarbiavimo ir 14-16 mln. tonų tranzito per Klaipėdos uostą su trąšų atstovais ? Kažkada Adamkus, prieš vykdamas į kitas šalis, surinkdavo bendram vizitui verslo atstovus, kurie ieškojo naujų rinkų. Prie Grybauskaitės, kuomet toji kažkur skrido, ji nesiteikė su savimi vežtis kažką iš verslo, kol vieną kartą ( berods į Turkiją skrido ) jai pasakė, kad be verslo atstovų tu mums nelabai ir reikalinga.

> Liudas

> Liudas portretas
Važiuok "na rodinu", ten su orkais ir draugauk.

LIUDAS

LIUDAS portretas
MES SAKOM,KAD REIKIA DRAUGAUTI SU BALTARUSIJA IR RUSIJA,O EUROPOS SAJUNGA TEGU PALAIKO RYSIUS SU ANUO PASAULIU

ot parazitas ,-viena ranka ,,sankcijas rusams ,, organizavo

ot parazitas ,-viena ranka ,,sankcijas rusams ,, organizavo portretas
antra ranka- -su rusais ir baltarusiais bendradarbiavo..... o kur morale ??beliko tik amoralus snukis...

Artūriukas

Artūriukas  portretas
Dzin tas aukštas ir gražus,šlykštu yra tai,kad išlenda kažkoks bakas ir dudena kažką,buria,pučia miglą.Jei yra kažkas neteisėto ar antiįstatimiško,tai turėtų tuo užsiimti teisėsauga.Dabar tik pirstelėjimas į vandenį,rinkimai artėja.Už savo žodžius reikia atsakyti,ar ir vėl,kaip ir visada šitas porūšis menkystų pasislėps po "politine atsakomybe"

Gitanai

Gitanai portretas
..Atia..

Gg

Gg portretas
Tai, kad viskas atvirkščiai. Dabartinė valdančioji koalicija praleidinėjo baltarusiškas trąšas, kai sankcijos jau galiojo.

as atstovaudamas lietuva iki krauju koviausi

as atstovaudamas lietuva iki krauju koviausi  portretas
kad sankcijos rusijai ir baltarusijai butu kuo grieztesnes --karma sugryzo , dabar visi konservatdegeneratai su libersosais kovos iki krauju kad tave istekstu is prezidento posto ir atlaisvintu vieta simoOnytei ar kitam savo gaujos stumiamam gnydai.

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Alus - kaka.

nors aš už jį nebalsavau

nors aš už jį nebalsavau portretas
bet viskas baltais siūlais siūta: pradėjo kompromatą kaip tik prieš rinkimus.

jei vieną kartą Nausėda pardavė Lietuvą (pigiai)

jei vieną kartą Nausėda pardavė Lietuvą (pigiai) portretas
neabejojam kad parduos ir kitą kartą

manau

manau portretas
Panašu, kad konservatorių klanas siekia neribotos valdžios, kaip caras putinas ar bulbašijos prezidentas batia.

Lubiankos archyvų kurmiai

Lubiankos archyvų kurmiai portretas
Kada bus deportuoti 80 000 įsibrovėlių iš kremliaus vasalų šalies? Kodėl į Lietuvą įleidžiami priešiškos mums šalies piliečiai? Kodėl valdžia tai toleruoja???

tokia jo natūra

tokia jo natūra portretas
prezidentas patvirtino tą Kriščiūną ministru, tai tas ir atsilygins su to bako pagalba-už gerą blogu

kk

kk portretas
Komisija kaip išvirkšti komunistai frontui artėjant dėl godumo valdžiai vis ieško ,liaudies priešų, nekreipdami dėmesio kad tikri priešai jau šimtais tūkstančių kuriasi panosėje Vilniuje,Ir jau vien komisijos nariai Matelis,Maldeikis, Vyšniauskas ko verti ,nes Lietuvos vienybei dar nieko nenuveikė,yra eiliniiai net tarybinio sandelio klientai,Bakas nesusitvarkę su MG baltick ,tai dabar gali tik archyvu domėtis,Jei ir reikia komisijos tai tik šios komisjos tikslams tirti,ar tai nepadeda rusams.

nuomone

nuomone portretas
atsidare koncervu dezute, is karto pasmirdo. Laikykis Gitanai, intrigantai pradejo puolima. Ju dienos suskaiciuotas, gal su dviem zmonemis pateks i seima, ne daugiau, nes zmonems jie atsibodo iki negalejimo
Anonimas portretas
Artėja rinkimai ir konserVata pradeda dirbti prieš konkurentus prokremliškais metodais. Tad žiūrim toliau. Šimonytei didžiausias konkurentas- Nausėda. Tai dabar viskas pilama ant jokas tik randma kompromituojančio. Jei pavyks Nausėdą konserVatai nustumti, antram ture Šimonytė susikaus su Vėgele, o ten pamatysim analogiškus puolimus prieš jį. Visgi konservatoriai- tai didžiausi antivalstybininkai ir Lietuvos pažangos griovėjai. Ir ši partija, net neabejoju, ateity bus pripažinta nusikalstama valstybingumui, kaip ir komunistai.

Rūtenis

Rūtenis portretas
Dabar vėl prasidėjo politinio kadrilio vajus pasirašyti už 4 procentus karo mašinai, o taiką visa šita tryda reiškia, ogi reiškia štai ką- PVM -24 proc., kitų mokesčių, tame tarpe ir už šildymą jau bus nebe 9, o visi 24 proc., nekilnojamo turto mokestis bus visuotinis, tame tarpe ir senukai mokės už savo nusipirktą 1 kambario butuką jau mokesčius, ir t. t., ir panašiai. ŽMONĖS- MĄSTYKITE IR NEBŪKITE BANDOS VERŠIAIS, KURIUOS VARO Į SKERDYKLĄ IR PASAKYKIME- KARO ISTERIJAI -NE NE NE ir vieną ilgą- NEEEE.

Rūtenis

Rūtenis portretas
Parlamentinės tyrimo komisijos išvados aiškiau nei aiškiai parodė- VISUOMENĖ SUNKIAI SERGA IR DAR BE TO YRA ĮKLIMPUSI Į CHŪDĄ, TAIP, KAIP EILINIAI ŽMOGELIAI YRA IKI KULKŠNIŲ ĮKLIMPĘ DĖL NE TOKIŲ IR DIDELIŲ SAVO POELGIŲ, NA O AUKŠTIEJI VALDŽIOS ATSTOVAI, PROKURATŪRA ,TEISMAI,SEIMAS IR T.T., Į MORALINĮ CHŪDĄ YKLIMPUSI IKI AUSŲ IR TUO CHŪDU JAU ŽIOKČIOJA, NES YRA APSEMTA JAU NET KRŪMINIAI DANTYS. TRAGIŠKIAUSIA, KAD CHŪDE, PASIRODO, VOLIOJASI IR DAUKANTO ŠVEPLIUS- TAI JIS NEBUVO KPSS NARIU, TAI VĖL EILINĮ KARTĄ APSIMELAVĘS. EINA SAU...

zarasiskis

zarasiskis portretas
bakas rusu isgelbetos tautos atstovas konservu sulas ramanausko antrininkas uz pinigus ui uz pareigas giminaicius parduos izraelio bacila volioja lietuva

Nausėdai medalį už Lietuvos interesus

Nausėdai medalį už Lietuvos interesus portretas
Baltarusišku trašom negalioja jokios sankcijos ir tas trašas dabar perka vakarai ir JAV, o Lietuva įtraukusi tranzitą per Lietuvą prarado šimtus milijonų pelno ir tūkstančius darbo vietų. Tranzito nutraukimas, tai yra ir buvo sabotažas prieš Lietuvą, o Nausėda bandė tam bent pasipriesinti konservuotų utėlių šaikai, kuri valdo žiniasklaidą, teisėsaugą ir finansus

Jonas

Jonas portretas
Kas jums darosi, karo norite.Marazmas ar psichika pažeista nuo skiepų .Nustokite pulti Nausėdą !!!!

Bakui

Bakui portretas
Buk vyras ir patriotas Lietuvos,irodyk,kad sis komuniaga-tai tik naujam popieriuke ivyniotas senas susmirdes ruskiu produktas-kaip ir paksius.Uz tiesa ir teisinguma visa Lietuva stos,nusikratykim sovietiniu isgamu.

Rūtenis

Rūtenis portretas
Parlamentinės tyrimo komisijos išvados aiškiau nei aiškiai parodė- VISUOMENĖ SUNKIAI SERGA IR DAR BE TO YRA ĮKLIMPUSI Į CHŪDĄ, TAIP, KAIP EILINIAI ŽMOGELIAI YRA IKI KULKŠNIŲ ĮKLIMPĘ DĖL NE TOKIŲ IR DIDELIŲ SAVO POELGIŲ, NA O AUKŠTIEJI VALDŽIOS ATSTOVAI, PROKURATŪRA ,TEISMAI,SEIMAS IR T.T., Į MORALINĮ CHŪDĄ YKLIMPUSI IKI AUSŲ IR TUO CHŪDU JAU ŽIOKČIOJA, NES YRA APSEMTA JAU NET KRŪMINIAI DANTYS. TRAGIŠKIAUSIA, KAD CHŪDE, PASIRODO, VOLIOJASI IR DAUKANTO ŠVEPLIUS- TAI JIS NEBUVO KOSS, TAI VĖL EILINĮ KARTĄ APSIMELAVĘS. EINA SAU...

Ponai!

Ponai! portretas
O jusu neglumina tai,kad tu trasu pirkejas - JAV? Ar "nenutekinsite netycia" savo sponsoriaus komerciniu paslapciu?

Dividendu

Dividendu portretas
nepasidalino?

Košmaras

Košmaras portretas
Kodėl dar nei vienas neareštuotas?

Galerijos

Daugiau straipsnių