Po vėžio diagnozės: pakomentavo, ar Karolis III turėtų pasitraukti iš sosto

  • Teksto dydis:

Po paskelbimo apie karaliaus Karolio III vėžio diagnozę, pasigirdo svarstymų, ar jis turi likti soste, ar visgi reikėtų trauktis ir visas jėgas sutelkti gydymui.

„Atliepiant į visuomeninę nuomonę, kad soste žmonės labiau norėtų matyti princą Vilijamą, jaunesnį, žvalesnį, energingesnį ir simpatiškesnį galų gale. Aišku, kaip ir logiška būtų, kad Karolis III užleistų savo sostą, tačiau būtina neužmiršti to, kad Britanijos monarchai, o ir turbūt visi aristokratai, yra auklėjami kovotojo dvasia. 

Iš tikrųjų karaliui pridera žūti mūšio lauke su kardu rankoje prie laivo šturvalo, kaip sakant, įvykdžius didelę, tarkime, misiją. O ne tapti pensininku, tokiu apie nieką, niekam nereikalingu. Aišku, manau, princas Charlesas prieš tapdamas karaliumi truputėlį per ilgai laukė to sosto, kad dabar jį lengva ranka kažkam perduotų, kad ir mylimam sūnui tiek nacijos, tiek šeimos“, – komentavo etiketo specialistas Giedrius Drukteinis.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 


Šiame straipsnyje: Karolis IIIvėžyskaralius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Visokių princų, karalių, grafų ir viso kito mėšlo, kurių titulai yra paveldimi, o ne gaunami tam tikrai kadencijai juos renkančių žmonių, jau seniai turėjo būti panaikinti. O kad tokie vis dar yra ir turi įtaką, tai reiškia, kad feodalizmas niekur nedingo, jis dabar yra tiesiog gudresne forma. Kuriame amžiuje mes gyvename, kad vis dar yra visokie karaliai ir sostai?! Metas su tuo pabaigti! Tik tada nustosime būti smaugiami dirbtinėm pandemijom, karais ir gigantiško dydžio mokesčiais. Šitų veikėjų turtas privalo būti nacionalizuotas, o jiems metas eiti darbų dirbti, o ne žaisti karalius. Tas pats turėtų būti padaryta ir su klastūnais kryžiuočiais, įsirangiusiais į Lietuvos valdžios organus.

Matyt

Matyt portretas
Prastas Adrenochromas pasitaike karaliui :)))

Anonimas

Anonimas portretas
JEI BRITAI TĘS DŽONSONO POLITIKĄ UKRAINOS IR RUSIJOS ATŽVILGIU JĮ PAGYDIS PUTINAS SU SAVO ARMIJA....PRANCŪZAI BĖGO IKI PARYŽIAUS, VOKIEČIAI IKI BERLINO O BRITAMS GALI TEKTI SU TRUSIKAIS PLAUKTI PER LAMANŠĄ........
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių