Čikagoje pašauta 11 žmonių: viena mergaitė žuvo, dviejų vaikų būklė – kritinė

Jungtinėse Valstijose, Čikagoje, per, policijos nuomone, su gaujomis susijusį smurto protrūkį šeštadienį buvo pašauta 11 žmonių, o viena mergaitė žuvo, pranešė pareigūnai.

Keturios aukos buvo vaikai. Aštuonerių metų mergaitei buvo šauta į galvą ir ji mirė, o į vos metų sulaukusį kūdikį ir aštuonerių metų berniuką buvo šauta po kelis kartus, jų būklė kritinė.

Sekmadienį policija pranešė, kad devynerių metų berniukas taip pat buvo sužeistas ir paguldytas į ligoninę.

Policijos departamento sekmadienį paskelbtame pranešime sakoma, kad šaudymo aukų skaičius išaugo iki 11. Šeštadienį skelbta apie aštuonias aukas.

Sekmadienį niekas dar nebuvo sulaikytas.

Departamento viršininko pavaduotojas Donas Jerome'as (Donas Džeromas) šeštadienį žurnalistams sakė, kad apie 21 val. vietos (sekmadienį 5 val. Lietuvos) laiku buvo paleisti šūviai į žmones, stovėjusius prie vietos, kur vyko šeimos susibūrimas.

Tai nebuvo atsitiktinis smurto aktas. Greičiausiai tai buvo susiję su gaujomis.

„Tai nebuvo atsitiktinis smurto aktas. Greičiausiai tai buvo susiję su gaujomis“, – sakė D. Jerome'as.

„Nesuklyskite, nusikaltėlių veiksmai yra siaubingi ir nepriimtini mūsų mieste“, – pridūrė jis.

Kitiems nukentėjusiesiems buvo nuo 19 iki 40 metų, jiems suteikta pirmoji pagalba, nurodė D. Jerome'as.

Vieno sužeistojo būklė kritinė.

Tyrimas vis dar pradinėje stadijoje, tačiau liudininkai policijai sakė, kad priartėjo juodas sedanas ir kažkas paleido šūvius į minią ir paspruko, sekmadienį pranešė policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

BLM criminals

BLM criminals portretas
Litovskos purvasklaidos kanalai meluoja atvirai!! JOKIŲ čia NE gaujų karas, o NIGERIŲ ir priplūdusių Latino nelegalių migrantų GENOCIDAS prieš vietinius BALTUOSIUS gyventojus!! Jeigu LT Sheeple NErytų visko ką jiems pakiša VIENOS Tiesos LRT ruporas, pasidomėtų autentiška informacija nete, gal ir atsipeikėtų dar..

Pasibaisėjau

Pasibaisėjau portretas
Šlykštūs bandiuganai kūdikiai jiems kalti ...

siaučia

siaučia portretas
siaučia kūdikių ir vaikų gaujos. amerika visai išsigimė. vadovauja silpnaprotis, trumpo sociopatai buvo užėmę parlamentą, kūdikiai šaudomi - gelbėkitės kas galite. tiek rusijoje, tiek amerikoje - total košmar.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių